Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ad blokeri vaz zezaju.

Danas Tesla 40'' FHD ( nije smart ) bio na Ananasu, samo 9990 dinara, odlete ko rukom odneseno :D i jos dzabe dostava. Jel capio neko?

Sta se desava ako dodju da isporuce robu a vas nekim slucajem nema kuci, jel dolaze sutradan ili ...

Kazes kuriru da dodje sutra i on dodje sutra....

Da samo nemoj da prihvatis izgovor - bice ti ovo u magacin pa ti dodji da uzmes :)
Jer ima odredjen broj dana za koliko mora da ti dostavi ako je 3 dana onda mozes u trecem danu da preuzmes ako nisi u mogucnosti prvi dan....
Jer sam imao neko slicno iskustvo gde je kurira mrzelo da opet sutra dan dolazi da mi dostavi postarinu jer sam bio na poslu - kao fora;
  • nista onda ti dodji sutra pa uzmi u magacin...
  • pa kad sam mu obrusio necu ja nigde da dolazim nego ces ti lepo sutra da dostavis kada budem kuci jer sam ja tu postarinu platio ne donosis mi dzabe u svakom slucaju cu kontaktirati call centar pa cemo videti ko ce da dodje a ko da donese onda je druga tema krenula.

Kazes kuriru da dodje sutra i on dodje sutra....
zavisi kod koga, dexpress je uzas, ja cekam vec 15 dana, nisu me nasli kuci i boli ih uvo da ponovo pokusaj, a u centru Bgd-a sam, nisam negde daleko selo pa da idu retko :D

Jel dobio neko mail da mora da dostavi podatke zbog navodnog nekog zakona o sprečavanju pranja novca ako si kupovao kešom na ananas?
Msm ja kupovao svakako, više ne znam ni šta sam sve kupovao što kešom, što karticom , što lično a i na firmu i sad dobijem mail da sam prebacio kupovinu od 1000e u junu za keš pa moram da im dostavim određene lične podatke?
Msm jesam kupio par klima i komplet gume za auto i par TVa što davali na akcije ali WTF jel 1000e stvarno toliko velika suma da predstavlja toliku pažnju da mora da dostavljam neke podatke haha pa nisam potrošio milione.
I što je najsmešnije stvarno sam kupovao za svoje potrebe i jednom klimu za komšiju jer ga mrzi da se bakće.

Jel dobio neko mail da mora da dostavi podatke zbog navodnog nekog zakona o sprečavanju pranja novca ako si kupovao kešom na ananas?
Msm ja kupovao svakako, više ne znam ni šta sam sve kupovao što kešom, što karticom , što lično a i na firmu i sad dobijem mail da sam prebacio kupovinu od 1000e u junu za keš pa moram da im dostavim određene lične podatke?
Msm jesam kupio par klima i komplet gume za auto i par TVa što davali na akcije ali WTF jel 1000e stvarno toliko velika suma da predstavlja toliku pažnju da mora da dostavljam neke podatke haha pa nisam potrošio milione.
I što je najsmešnije stvarno sam kupovao za svoje potrebe i jednom klimu za komšiju jer ga mrzi da se bakće.
Po zakonu je tako kada prebaciš iznos od 100.000 dinara, a i piše na Ananasovom sajtu u uslovima kupovine, dužan je prodavac (i kupac) da dostavi podatke instituciji plaćanja, koja mora po zakonu da ima te podatke. Bilo je o tome reči ranije, stizalo je i drugima bilo je već reči o tome prelistaj ovu temu. Mislim da neki su poslali neki nisu, ne znam šta je bilo dalje, da li ima ili nema nekih posledica.
Ako šalješ kopiju lične karte (jer mislim da to traže), proveri sa kol centrom da li su oni poslali taj email čisto iz predostrožnosti.

Pokušao da platim porudžbinu sa poklon karticom i ostatak da doplatim sa bankovnom karticom, porudžbina nije prošla iz nekog razloga bankovni račun mi nije zadužen, ali su zato skinuta sva sredstva sa poklon kartice. Naravno na mejl ništa nije stiglo niti je u aplikaciji zabeležena porudžbina. Strašno kakve gluposti se dešavaju na ovom ananasu.

Pokušao da platim porudžbinu sa poklon karticom i ostatak da doplatim sa bankovnom karticom, porudžbina nije prošla iz nekog razloga bankovni račun mi nije zadužen, ali su zato skinuta sva sredstva sa poklon kartice. Naravno na mejl ništa nije stiglo niti je u aplikaciji zabeležena porudžbina. Strašno kakve gluposti se dešavaju na ovom ananasu.

Isto se meni sinoć desilo. Pare se vratile na poklon karticu posle sat vremena. Poručio ponovo preko browsera i prošlo.

Ja baš sad gledam, mjesečno pakovanje pelena za klinca je uvijek dosad donosio City, sad ide preko PostExpressa.

Ja baš sad gledam, mjesečno pakovanje pelena za klinca je uvijek dosad donosio City, sad ide preko PostExpressa.
Rade diverzifikaciju. U početku su radili samo sa CityExpresom, sada rade sa skoro svima...

Koja je fora sa ovim ananasom, ubacim proizvod koji je 34999 dodam jos nekih proizvoda i bude 41000, medjutim on ne dozvoljava da se iskoristi vaucer za 5000. Kao da hoce da samo jedan proizvod bude 35000+, a ne u zbiru.

Koja je fora sa ovim ananasom, ubacim proizvod koji je 34999 dodam jos nekih proizvoda i bude 41000, medjutim on ne dozvoljava da se iskoristi vaucer za 5000. Kao da hoce da samo jedan proizvod bude 35000+, a ne u zbiru.
Nije na sve proizvode. Ovaj put je ograničen, klikneš na onaj vaučer kada otvoriš ananas i on ti otvori proizvode koji su na akciji sa vaučerom.

Ako neko moze da iskorosti.

spark5000

Kako ste rešili problem kada vam skine sa poklon kartice a ne prođe porudžbina? Verujem da će vratiti iznos, ali šta ako opet pokušam i opet ne prođe?

Kao metod plaćanja sam izabrao poklon karticu + platnu karticu, jer nisam imao dovoljno sredstava na poklon kartici.

Ne mogu da editujem, reaktiviran mi je vaučer i vraćena su sredstva na poklon karticu, ali opet ista situacija.

A di platne kartice nije sigurno, jer sam 100x već plaćao njome.
Screenshot_2025-07-14-11-51-09-889_rs.ananas.app-edit.jpg

Ako je to u aplikaciji, pokušaj preko browsera. Tako je meni prošlo.
Otvorio Browser i umesto plaćanja platnom karticom (pored poklon kartice), odabrao sam IPS (skeniranje QR koda mBanking aplikacijom). I sada je prošlo.

Meni isto ne prihvata poklon karticu + master card (pokusao sam vise puta), pa sam na kraju izabrao poklon kartica + pouzecem i proslo je.
Pretpostavio sam da bi i to radilo, ali naplaćuju dodatnih 200 dinara ako plaćaš pouzećem.

I meni nije htelo preko aplikacije poklon kartica + bankovna pa sam preko browsera poručio.

Nazad
Vrh Dno