То је тако и са осталим телефонима, типа Oppo Find X7 Pro - Oppo Find X8 Pro, Oneplus 12 - Oneplus 13, Honor magic6 Pro - Honor magic7 Pro..."Pričao" sam malo sa Mark Slobodyanom (recezentom sa YT i Vivo telegram grupe) i reče mi da je x200u donekle unapredio kvalitet videa u odnosu na x100u.
U version trail pogledaj.Kod mene jos uvek nista...
Meni je oštrina na - 50, brightness -30, saturation 0 I contrast -10Vidi stvarno, nisam uopste tamo zagledao 🤣
Kad sam vec tu, jedno pitanje.
Znam da je sve do licnog ukusa korisnika, ali me zanima koje vrednosti drzite za osvetljenje, kontrast, saturaciju i ostrinu?
Meni su boje malo napucane, pogotovo zelena, cak i u Zeiss modu, pa sam malo korigovao saturaciju, kao i ostrinu, jer su mi slike bile preostre za moj ukus.
Imam taj, jedino sam primjetio nešto bolju bateriju.Pogledajte prilog 498219
Jel moguće da niko nije dobio, 7 dana mi stoji notifikacija za ovaj update 😄
Ne diram ja više ništa. 😃Možda bi mogao da ga instaliraš da drugi znaju šta je "pokvario", a šta unapredio taj apdejt?😉
JA instaliram sve odmah u prvoj sekundi izlaska update... Stoli me Bojko, nek izgori ako hoće.Pogledajte prilog 498219
Jel moguće da niko nije dobio, 7 dana mi stoji notifikacija za ovaj update 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari