Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Sto se brojaca koraka tice,jedini nacin za koji ja znam je da se deinstalira Honor Health.Ali moguce da postoji i nesto u podesavanjima ili same aplikacije ili prikaza zakljucanog ekrana.Ja sam moju deinstalirao pa sada ne mogu da proverim.

Ovo oko prekida razgovora - zar nije default opcija sa crvenim krugom i slusalicom u donjem delu ekrana koja sluzi da se razgovor prekine?Nisam ni znao da to moze da se skloni...

Ovo oko prekida razgovora - zar nije default opcija sa crvenim krugom i slusalicom u donjem delu ekrana koja sluzi da se razgovor prekine?Nisam ni znao da to moze da se skloni...
Meni stoji na vrhu ekrana i kad završim razgovor moram da udjem u notch da prekinem razgovor. Nisam našao u opcijama da bude dole ili standardno.

Kod mene je ovako celim tokom razgovora i tako je od pocetka.Nemam gore nikakvu opciju da povlacim niti znam kako bih uklonio ako bih zeleo...

Screenshot_20250612_110648_com_android_incallui_InCallActivity.jpg

Pa nemoguce da isti telefon ima dva razlicita ekrana za pozive,mora biti da je nesto podeseno drugacije... Mozda do kartica,ja sam ubacio samo jednu? Ili je tokom nekog razgovora nesto otvoreno pa on zapamtio ili mozda opcija prekidanja razgovora power tasterom... Inace je kod mene 9.0.0.160 ali mislim da to nema veze,ranije je bilo isto.

Jedna kartica isto. Nisam ništa menjao u podešavanjima. Ista verzija sistema.

Da li ovo iz uputstva nesto znaci "During a call, you can hide the call screen and access other apps by returning to the
previous screen or home screen using the current navigation mode on your device.
To return to the call screen, touch the green icon in the status bar" ?
U krajnjem slucaju uvek se moze podeseti da se poziv prekida power dugmetom...

Izvinjavam se ako je negde bio odgovor, a da sam preskocio...

Nov sam korisnik , presao sam sa Motog54 na Honor...

Zanima me da li telefon ima ove dve opcije:
1.Snimanje tokom razgovora
2. Brzo pozivanje (tipa da ne moram da udjem u kontakt sa pozovem, vec da prevucem prstom ili slicno)

Inace za sada prvi utisci su zaista fenomenalni. Ova cena je sasvim okej.
Zeni rozi, meni crni, da ne bude nesuglasica😂

Fluidni radi, cak mi se i svidja zakrivljeni ekran, kamera sasvim korektna.. jos ostaje da isprobam svoje igre, al to cim uhvatim vreme...

Izvinjavam se i ja ako je negde bilo., ali ja izginu I ne mogu da nađem gde se šalje feedback ako nešto nije od funkcija kako treba na telefonu.
Iskreno mene je telefon razočarao, mislim da su Xiaomi mnogo ozbiljniji od Honora.

Ne znam do čega je, ali odnedavno mi se ne pojavljuju pretrage u trendu na bilo kom Google pretraživaču, uglavnom koristim Chrome, evo slike kako sada izgleda bez tih pretraga da li ima neko sličnu situaciju1000001921.jpg

Izvinjavam se i ja ako je negde bilo., ali ja izginu I ne mogu da nađem gde se šalje feedback ako nešto nije od funkcija kako treba na telefonu.
Iskreno mene je telefon razočarao, mislim da su Xiaomi mnogo ozbiljniji od Honora.
Ja sam pre ovog Honora, koristio RN10 Pro varijanta 6/128 i dalje dobar i posle tri godine ali dosadio malo pa rekoh da probam Honor Lite.

Podesavnja, sistem i azuriranje, unapredjenje korisnickog iskustva, pa dole na kraju povratne informacije o uredjaju, tako nesto pise

Stigao 9.0.0.177 i u njemu razne nove AI zezalice kao i sigurnosna zakrpa. 824 MB

Kod mene je 9.0.0.160 i kaze da je sistem up to date....

Stigao i meni najnoviji apdejt. Baterija kao da se nešto brže prazni.

Kod mene se ponovo pojavila opcija da se zatrazi Honor Care+ zastita ekrana.Jel to vazi za sve ili samo za telefone kupljene u periodu 1/7-1/8?

Screenshot_20250704_121030_com_hihonor_phoneservice_MainActivity.jpg

Nešto tu nije u redu, verovatno neki proces u pozadini.
Preko noċi skine 3-4 procenta, tako je od prvog dana.

9.0.0.160 sistem

Dve sim kartice:

Yettel 4G signal -105 dBm, VoLTE
A1 4G signal -100 dBm, VoLTE

10 sati bez aktivnosti (isključeni BT, wi-fi i mobile data) skine 7% baterije (sa 80% na 73%).

1 sat A1 mobilni internet, signal -100 dBm, VoLTE 4G+ HBO Max 1,1 GB - skine 7% baterije (sa 80% na 73%)

Sada je upravo ažuriran na 9.0.0.177, pa ćemo kasnije uporediti ponašanje baterije.

Nešto tu nije u redu, verovatno neki proces u pozadini.
Preko noċi skine 3-4 procenta, tako je od prvog dana.
Evo sinoć, sa 59 jutros na 51 I koliko sam samo ušao na forum sad je već 50. Bez uključeno neta. Kad je net uključen bude i 15%.
9.0.0.160 sistem

Dve sim kartice:

Yettel 4G signal -105 dBm, VoLTE
A1 4G signal -100 dBm, VoLTE

10 sati bez aktivnosti (isključeni BT, wi-fi i mobile data) skine 7% baterije (sa 80% na 73%).

1 sat A1 mobilni internet, signal -100 dBm, VoLTE 4G+ HBO Max 1,1 GB - skine 7% baterije (sa 80% na 73%)

Sada je upravo ažuriran na 9.0.0.177, pa ćemo kasnije uporediti ponašanje baterije.
E da kod mene je bluetooth uključen zbog narukvice. Ali opet ne prijavljuje tu aplikaciju da troši najviše nego je u vrhu AOD. A jutros se nešto i chrome pojavio.

Prilozi

• Screenshot_20250705_235758_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    Screenshot_20250705_235758_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    58.1 KB · Pregleda: 20
  • Screenshot_20250706_084757_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    Screenshot_20250706_084757_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 12
  • Screenshot_20250706_085302_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    Screenshot_20250706_085302_com_hihonor_systemmanager_HwPowerManagerActivity.jpg
    54.7 KB · Pregleda: 24
Meni je na proslom telefonu WhatsApp umeo da potrosi i vise od pola 4000mAh baterije preko noci iz nekog razloga dok kod prijatelja radi bez greske.Na kraju sam ga deinstalirao,nisam uspeo da resim problem.

Par % nije strasno.I nadrugim telefonima mi izgubi toliko,za noc.

Sinoć sam sve isključio. I opet 9% otišlo. Jedino ako nemam neku app za praćenje, neki malver... 1000073726.jpg

Prilozi

• 1000073707.jpg
    1000073707.jpg
    127.2 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20250708_093718_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher_edit_72979001164815.jpg
    Screenshot_20250708_093718_com_hihonor_android_launcher_UniHomeLauncher_edit_72979001164815.jpg
    185.9 KB · Pregleda: 15
Nazad
Vrh Dno