Šta je novo?

Supernova (2024)

I meni su naplatili apolon za prosli mesec 699 din iako ga nisam aktivirao niti ga mogu gledati a takodje mi je naplaceno i za prosli mesec. Pre 20ak dana sam ulozio reklamaciju na racun sli do sad nisam dobio ispravljeni.

I meni su naplatili apolon za prosli mesec 699 din iako ga nisam aktivirao niti ga mogu gledati a takodje mi je naplaceno i za prosli mesec. Pre 20ak dana sam ulozio reklamaciju na racun sli do sad nisam dobio ispravljeni.
Ja sam skoro instalirao Supernovu,uzeo najaci paket i sve mi zakljucano...pisao sam zalbu...videcemo.Nit mogu Hbo niti Move niti Apolon,nemam reci...

Da li ima neko sačuvanu staru move n go aplikaciju za android telefon?
Ako možete postavite link ovde da skinem.
Hvala

ILI SAM GLUP ILI NE ZNAM DA INSTALIRAM MOVE,NAPRAVIO SAM NALOG MTS,I KAD UDJEM U MOVE APLIKACIJU I UKUCAM IME I LOZINKU PISE DA JE NETACNO,NISAM PAMETAN

Što vičeš?

Radi mi Move u Grčkoj bez VPN-a, da li radi i u drugim zemljama?

Nisam siguran, mislim da stara platforma nije radila, mozda samo RTS i pojedini kanali.

znaci koliko ja kontam

njihova nova aplikacija isti djavo koi stara a njihovi novi boxovi su zapravo stari boxovi , ko koga ovde?

To sam I ja rekao samo su je malo nasminkali tu kao novu MOVE platformu I to je to 😆

Katastrofa je nova app, na TVu mi se cesto desava da cak i nakon njenog gasenja zvuk od poslednje gledanog kanala ide i dalje u pozadini, spora je, kvalitet SD kanala katastrofa, muljavo sve, sve sami pikseli, zvuk isto diskutabilan.. veliko unazadjenje.

Мислиш решиће да не ради уопште?
mts ili ti supernova ima takve strucnjake da ne znaju zvuk DEBUG da poprave a kamoli da naprave nesto da radi , kad vide da nesto radi morada pokvare.
Katastrofa je nova app, na TVu mi se cesto desava da cak i nakon njenog gasenja zvuk od poslednje gledanog kanala ide i dalje u pozadini, spora je, kvalitet SD kanala katastrofa, muljavo sve, sve sami pikseli, zvuk isto diskutabilan.. veliko unazadjenje.
to sto je SD to ce bit dokaz da sbb i yettel vise nisu konekurenkcija sve ce stavit na SD i cao sto bi se mucili dok je SBB bio trebo im je neki napor da privuku nekog.

Назвао сам корисничку службу зарад немогућности премотавања канала ТВЦГ 1, 2 и 3, без обзира на то што су тек убачени. Малопре сам добио повратни одговор да најављена могућност још није уведена због тога што ће од испоручиоца сигнала из те државе зависити почетак те реализације. За сада се могу редовно гледати ти канали, али не и премотавати на supernovaott.rs

Evo u Grčkoj radi move na telefonu. Inače aplikacija radi super. Tv aplikaciju sam dao kolegi na korišćenje i ne žali se. Ja kući imam imam najnoviji move boks i on radi super. Izuzetno je brz, kanale menja trenutno, premotavanje je brzo. Verovatno je to tako jer sam na optici.

Da li je Supernova DVB-C mreza ,univerzalna po celoj Srbiji,u smislu da Cam modul sa jedne lokacije prebacim na drugu?

Jel ima neko problema sa prijavom na move n go? Ni na PC, ni na mobilnom ni na tabletu neće, kaže pogrešna lozinka ili username a sve ispravno 100%!?

Jel ima neko problema sa prijavom na move n go? Ni na PC, ni na mobilnom ni na tabletu neće, kaže pogrešna lozinka ili username a sve ispravno 100%!?
Погледај претходних 20-30 порука, причали смо о томе. Сви смо добили на мјел нове лозинке. Требало би да си и ти добио, а ако ниси зови их, па питај.

Nazad
Vrh Dno