Ja sam skoro instalirao Supernovu,uzeo najaci paket i sve mi zakljucano...pisao sam zalbu...videcemo.Nit mogu Hbo niti Move niti Apolon,nemam reci...I meni su naplatili apolon za prosli mesec 699 din iako ga nisam aktivirao niti ga mogu gledati a takodje mi je naplaceno i za prosli mesec. Pre 20ak dana sam ulozio reklamaciju na racun sli do sad nisam dobio ispravljeni.
Da li ima neko sačuvanu staru move n go aplikaciju za android telefon?
Ako možete postavite link ovde da skinem.
Hvala
🤣🤣🤣🤣🤣 Ne vicem nego sam besan,nema sta nisam kucao i ne mogu...Heliko mi igra uzicko kolo u zelucuŠto vičeš?
Ne može preko stare, ako imate problem instalacije preko MTS naloga, pozovite MTS a ne supernovu i ljudi će Vam pomoći.Da li ima neko sačuvanu staru move n go aplikaciju za android telefon?
Ako možete postavite link ovde da skinem.
Hvala
Sumnjam da su sposobni da uvedu restrikcije po zemljamaRadi mi Move u Grčkoj bez VPN-a, da li radi i u drugim zemljama?
cekaj kroz par updatova resice da ne radi xDNije isti đavo, nova aplikacija našminkana, al' zato radi k'o prebijena u odnosu na staru.
mts ili ti supernova ima takve strucnjake da ne znaju zvuk DEBUG da poprave a kamoli da naprave nesto da radi , kad vide da nesto radi morada pokvare.Мислиш решиће да не ради уопште?
to sto je SD to ce bit dokaz da sbb i yettel vise nisu konekurenkcija sve ce stavit na SD i cao sto bi se mucili dok je SBB bio trebo im je neki napor da privuku nekog.Katastrofa je nova app, na TVu mi se cesto desava da cak i nakon njenog gasenja zvuk od poslednje gledanog kanala ide i dalje u pozadini, spora je, kvalitet SD kanala katastrofa, muljavo sve, sve sami pikseli, zvuk isto diskutabilan.. veliko unazadjenje.
Okrenes kol centar 19911Jel ima neko problema sa prijavom na move n go? Ni na PC, ni na mobilnom ni na tabletu neće, kaže pogrešna lozinka ili username a sve ispravno 100%!?
Погледај претходних 20-30 порука, причали смо о томе. Сви смо добили на мјел нове лозинке. Требало би да си и ти добио, а ако ниси зови их, па питај.Jel ima neko problema sa prijavom na move n go? Ni na PC, ni na mobilnom ni na tabletu neće, kaže pogrešna lozinka ili username a sve ispravno 100%!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari