Šta je novo?

Supernova (2024)

Kod nas za sada sve radi normalno. Ex-Kopernikus Svilajnac (selo Kušiljevo). Koaksijalna mreža.

Zvao sam ih javili su se

Postoji problem relacija

Subotica . Beograd

u NS, gomila servera nedostupna, negde pusta, reddit malo radi malo ne, gmail takodje, i bench se gubi, nije ono da je u "lokalu" ok. deluje mi da sve sto pokusava da pridje nemackoj i tamo ne prolazi, dok recimo ka UK prolazi

U Nišu, kod mene na ex Exe-Net mreži nema problema...
1000020009.jpg

Koji ruter za coax sada montiraju?
Paket Superplan 3m,200/20,ako mi pokusaju uvaliti onu prastaru polozenu grejalicu odbijam potpisati

Noviji je onaj uspravni 7210,to je max ili imaju neke druge modele za coax mrezu

U Pazovi isto raspad svega.

primetio sam da google opste ne radi

vec moras ukucat direktne linkove bice da smo se vratili u staro doba.

Stremio radi nikad bolje, google ne mogu da otvorim uopste ali mogu da ga pingujem iz terminala. Raspali su se skroz.

U Novom Sadu isto raspad. Svega par sajtova radi
Stremio radi nikad bolje, google ne mogu da otvorim uopste ali mogu da ga pingujem iz terminala. Raspali su se skroz.
potpuno isto, ping preko terminala radi skroz ali preko browsera nista. Osim kada unesem direktno ip adresu Google sajta, onda je sve ok. Znaci moguce da je problem dns server...

Imam optiku i Huawei HG8245Q2 GPON ONT.
Da li vredi nabaviti polovni Archer c6 ac1200 gigabitni ruter? Nisam koristio rutere i retko sam bilo sta gledao oko podesavanja. Cilj mi je ako sam dobro razumeo kako to funkcionise da ubacim i VPN i posto ima 4 lan izlaza i wlan, da 1 ili 2 lan izlaza budu podeseni normalno i 2 ili 3 da budu na vpn. I da li ubaciti OpenWRT? Razmisljao sam i neki klijent uredjaj da nabavim jer su jeftini ali nisam siguran kako bi sta koristio.

Koji ruter za coax sada montiraju?
Paket Superplan 3m,200/20,ako mi pokusaju uvaliti onu prastaru polozenu grejalicu odbijam potpisati

Noviji je onaj uspravni 7210,to je max ili imaju neke druge modele za coax mrezu
Ја имам положени и не греје се, можда што интернет користим само за читање или што стоји на телевизору (старинском).

Hah iz nekog razloga smanjise racun za maj

"
maj 2025
Izmiren

4.495,24 RSD
april 2025
Izmiren

4.749,00 RSD"

Ovo RTCG 2 prenosi svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu, super.

Na kojem su broju crnogorci?

Sinoć nije bilo. Gledao Real Madrid - Juventus.
Pozicije 626, 627 i 628.

Pozdrav ljudi.
Povećao sam juče supernova internet paket sa 100 na 200 brzinu,rečeno mi je da će biti realizovana usluga za 24h al evo meni brzina ide u proseku 120.Ima li ko sličan problem?
P.S. to je inače najveća brzina bez optike jer nemam tehničke mogućnosti za optiki

Da li testiraš preko kabla ili wifi?
Ako je wifi jel 2.4 ili 5GHz?

Имам 2 картице на 2 ТВ. На рачунару сам до сада гледао тв преко supernovaott.rs. Од данас више не могу, може само на play.move.tv. Али да бих користио ту платформу и апликацију морам да имам задужен и нови уређај, тј. морао бих да вратим једну картицу и уместо ње узмем уређај. А једини разлог зашто сам ја још увек на Супернови је то што могу да користим само картице, а не и којекакве додатне уређаје. (Колико ми је познато то код других оператера није могуће. Исправите ме ако грешим и обрадујте ме.)
Оно што мене занима је да ли се и у тај уређај ставља картица коју бих ја могао да извадим и убодем директно у тв?
Уколико не може, онда је растанак са Суперновом/МТС-ом је по свој прилици неминован, а и близу ми је истек уговора. Срећа, па имам избора.

Nazad
Vrh Dno