Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Meni radi ali nema tocak srece :D

Da li Ananas ispoštuje kada napiše da će pošiljka biti sutra? Pitam jer treba da mi stigne bazen a na lokaciji nema uvek nekoga, pa zbog organizacije.

Ako ti ujutru stigne mejl "Hej danas ti stize posiljka" onda je danas ili ako dobijes fiskalni racun onda je skoro sigurno sutra..

Fiskalni račun sam dobio juče a danas sam dobio poruku:

Vasa ANANAS porudzbina je na dostavi 27.06.2025. Ocekujte najavu vozaca 30 minuta pre isporuke. Za sve informacije, kontaktirajte nas na telefon 0113715986. Vas Gebruder Weiss
Računam da će biti sutra onda, pa ću se tako i organizovati.

Fiskalni račun sam dobio juče a danas sam dobio poruku:

Računam da će biti sutra onda, pa ću se tako i organizovati.

Pozovi i pitaj, meni su jednom dostavljali trambolinu (doduse kupljenu preko Shoppstera) i bili su okej

Jel kasni jos nekome porudzbina sa Ananasa, konkretno Spark? Narucio bajs, u utorak dobio fiskalni racun i poslednji status da je preuzeto od strane kurira (City Express), i od tada nista novo. Juce pokusao da ih pozovem i javlja se automatska poruka kako trenutno imaju problema sa posiljkama, tj. sa kasnjenjima sa isporukom.
Od City Express-a nisam dobio poruku da je posiljka preuzeta, sto oni obicno salju. Tako da pretpostavljam da onaj status posiljke na Ananasu nije tacan.

Jel kasni jos nekome porudzbina sa Ananasa, konkretno Spark? Narucio bajs, u utorak dobio fiskalni racun i poslednji status da je preuzeto od strane kurira (City Express), i od tada nista novo. Juce pokusao da ih pozovem i javlja se automatska poruka kako trenutno imaju problema sa posiljkama, tj. sa kasnjenjima sa isporukom.
Od City Express-a nisam dobio poruku da je posiljka preuzeta, sto oni obicno salju. Tako da pretpostavljam da onaj status posiljke na Ananasu nije tacan.
Ne znam... meni ne šalju iz Cityja ništa samo stigne uveče fiskalni i uglavnom sutradan ujutru "Hej, danas ti stiže paket..." i samo me kurir zove. Dok mi je prošli put po prvi bio Postexpress kao dostavljač za ananas, oni već šalju broj pošiljke i broj telefona kurira. Tako da ako stvarno imaju previše pošiljaka, onda je do njih...

Biće da je to, pitanje da li su uopšte i poslali kurirskoj službi. Na telefon nema šanse da ih dobijem.

Biće da je to, pitanje da li su uopšte i poslali kurirskoj službi. Na telefon nema šanse da ih dobijem.
Kurirska služba preuzima paket u trenutku slanja fiskalnog računa na mejl, tako da je paket kod City-ja u skladištu sad 😁...

Pozdrav svima! Obrtao sam taj točak ali na mail mi ništa nije stiglo. Jel to samo meni tako? Jedino sam juče uspeo da iskoristim vaučer od 5000.

Možda se neko seća, da li je nekada na ananasu bilo kombinovanih bojlera od 60 lit. Od prošlog leta pratim i takvie bojlere niko ne nudi na ananasu a u svojim prodavnicama ih imaju, Svetlost, bk grup, i drugi.

Znači ovo je njihova podrška je toliko pogubljena 😂...
Danas vidim dva propuštena poziva od call centra i posle ih zovem da vidim zašto su me zvali i rekla mi je operaterka da sačekam. Kaže je l' ste vi naručili neki kuhinjski set pa ga niste podigli, ja rekoh ne, ja jedinu porudžbinu koju isčekujem su slike za zid. I ona u fazonu dobro sačekajte da proverim još nešto, javlja se posle dva minuta kaže a je l' ste naručili osam lazy bagova, ja rekoh ne, rekao sam vam da imam samo jednu porudžbinu koju čekam, i onda sam je čekao još dva minuta i dao joj imejl adresu naloga i rekla je da me je zvala koleginica da mi kaže da će slike malo da kasne jer su iz inostranstva i da li mi je ok da malo duže čekam i rekao sam naravno da nije problem, ali su stvarno... 😂

Možda se neko seća, da li je nekada na ananasu bilo kombinovanih bojlera od 60 lit. Od prošlog leta pratim i takvie bojlere niko ne nudi na ananasu a u svojim prodavnicama ih imaju, Svetlost, bk grup, i drugi.
Da li mislis na ovako nesto? Od 60 nisam vidjao, ali od 50 i 80 znam da ima...

Poslednja izmena:
Da ali od 80 litara mi prevelik od 50 mali. Ranije sam imao od 60 litara i taman bio kako treba. Ma kupiću u Svetlost prodavnici, nego reko ovde uz vaučer da prodjem malo jeftinije.

Idea Online na Ananasu, zanimljiv spoj.

Platio sam par stvari poklon karticom. I u mejlu i na nalogu stoji kao da i dalje treba da se plati roba. Da li je ovo standardno ili se nešto pobrkalo? Odgovarajući iznos je skinut sa kartice.

Za vikend narucio nekoliko stvari C&A medju njima neku musku jaknu nesto smesno 600 dinara, sada mi stiglo medjutim gledam poslali M, a bile su dve velicine S i XL a siguran sam da sam narucio Xl
Gledam specifikaciju, racun nigde ne pise koja je velicina

Za vikend narucio nekoliko stvari C&A medju njima neku musku jaknu nesto smesno 600 dinara, sada mi stiglo medjutim gledam poslali M, a bile su dve velicine S i XL a siguran sam da sam narucio Xl
Gledam specifikaciju, racun nigde ne pise koja je velicina
Uđeš u aplikaciju, uđeš tamo gde se vide poručeni proizvodi i klikneš kupi ponovo, i pokaže ti koja je dimenzija.

Šta se dešava sa Ananasom gde im je točak sreće vaučeri itd. Gde su ti mega popusti. Ali slogan ima na Ananasovom sajtu popusti bez milosti, hahah urnebesno.

Juče je bip točak sreće, ali opet samo preko sajta, ne i aplikacije. I u 95% slučajeva je davao 500/6000+ i poneki 1000/8000+. Slaba im je akcija skroz

Nazad
Vrh Dno