Šta je novo?

Kamera za dečiju sobu

Gvinpin88

Poznat
Učlanjen(a)
30.06.2021
Poena
45
Pozdrav svima,
Drugar mi je rekao da je kupovina kamere za dečiju sobu odlična ideja dok je beba mala, iz praktičnih razloga. On ima neku Xiaomi sad da li je C200 ili C300 nije ni bitno.
S obzirom da sam i dalje nepoverljiv prema tim novim gedžetima zanima me koja varijanta je najbezbednija (da snimci iz sobe ne završe na kineskom serveru, ili da neko hakuje preko wifi) koja su vaša iskustva?
Hvala unapred!

sta ce kinezima snimci tvoje bebe?

najbolje za tebe da nemas kameru.

Pozdrav svima,
Drugar mi je rekao da je kupovina kamere za dečiju sobu odlična ideja dok je beba mala, iz praktičnih razloga. On ima neku Xiaomi sad da li je C200 ili C300 nije ni bitno.
S obzirom da sam i dalje nepoverljiv prema tim novim gedžetima zanima me koja varijanta je najbezbednija (da snimci iz sobe ne završe na kineskom serveru, ili da neko hakuje preko wifi) koja su vaša iskustva?
Hvala unapred!
Pa sad... sve sto se povezuje na net moze i da se hakuje, pitanje da li neko zeli to.

Druga opcija su bebi-alarmi, sa videom koji komuniciraju bez neta na nekoj svojoj frekvenciji

Ja vec par godina koristim Mi 360° Home Security Camera 2K Pro. Odlicna je. Moze i preko kompa (xiaomi camera viewer) da se gleda jedna ili vise kamera.
Kupio sam na temu nastavak sa rupom koji ide na donji deo kamere, a srafi se na stipaljku i bukvalno mozes da je okacis gde hoces.

photo_2025-06-28_20-42-19.jpgphoto_2025-06-28_20-42-23.jpg

Nastavak sa rupom
Stipaljka

Kupi obicnu video kameru, ne IP, i nakaci je na TV u dnevnoj sobi. Treba da provuces malo kabla ali si siguran da niko nece gledati snimke. Za bilo koju IP kameru nemas nikakvu garanciju da neko nece upasti u stream bez obzira na kojim se serverima nalazi i o kom se brendu radi. Jednostavno se pomiris sa tim ako zelis komfor IP kamere. Ja na primjer moju, koja je u sobi, uvijek drzim okrenutu ka zidu da se nista ne vidi na njoj osim zida, kad pozelim nesto da pogledam udjem u aplikaciju okrenem je gdje zelim pogledam i vratim prema zidu

Nazad
Vrh Dno