Znam dobro kako zvuci dobar deo Sansui game. Inace ne bih komentarisao.Pojačalo ne ide na izložbu, meni je dato muzički ispravno (što vidim da niko nije pitao kako zvuči, svima izgleda bitno da ono izgleda kao komad nameštaja, lepo i skupo), izgled nije bitan za ove potrebe. Živ ti meni bio...
Некима је битан изглед дневне собе или просторије за слушање музике. Укуси су различити.
Можеш рећи како теби звучи али са слике једино се може коментарисати изглед нечега тј некога.
Druže u pravu si, danas se gleda 90% kako izgleda, a kako svira je nebitno, bitno da je utisak WOOW. 😁Pojačalo ne ide na izložbu, meni je dato muzički ispravno (što vidim da niko nije pitao kako zvuči, svima izgleda bitno da ono izgleda kao komad nameštaja, lepo i skupo), izgled nije bitan za ove potrebe. Živ ti meni bio...
Drugi utisak je da se kupuje firmirano, ne zato što se više veruje proizvođaču nego se lakše kasnije proda.
Kada se desi "mend it Mark", onda se ljudi češkaju po glavi...
@Delija
Znaš kako zvuči ovo pojačalo, koje ako se ne varam nisi imao, a pritom ne znaš ko ga je radio, kako tjunirao i sa kojim komponentama?
zato što mu ne treba više struje?! zato što je dovoljno?!Zasto bi pobogu neko "tjunirao" najslabiji model u seriji od sest pojacala
Inace me savrseno zabole
Када би се звук магично стварао изглед уређаја не би био битан, овако свакоме ко има трунку укуса за лепо мора се бирати шта је изложено у соби.@gvlada
Pošto je kod zvuka izgled najbitniji?
Primer: imam espreso aparat, diskutujemo kako izgleda, a ne kakvu kafu pravi?
Nisi naveo koje zvučnike koristiš?Kod mene trenutno manje vise vintage postava:
Thorens 145 mk2
Stereo risiver Braun R2
Cd plejer Braun CD²
Cambridge DAC Magic 100 sa eksternim DIY napajanjem (nije vintage ali radi posao)
Chromecast Audio
Мислиш моћна.....I jedna nocna...
![]()
Slabo i po snazi i u hijerarhiji. Nizak model. Jeftin. Nista specijalno i vredno restauracije.
Bez ljutnje - to su cinjenice.
Perlisten D215s.Koji su to sad sub-ovi? Sve brutalno izgleda,meni jedino utisak kvare te navojne šipke na polici,ali stvar ukusa naravno.
Samo jedno pitanje za Deliju...da li ti je razdaljina izmedju prednjih zvucnika manja od razdaljine u odnosu na MLP?
Ja eto mislim da svako ima svoje preference po pitanju zvuka. Ja moj NAD 3080 ne bih menjao za (isto moj) Denon X8500H nikad. Volim taj prljavi i masni loudness zvuk pun basa još od pre 30 i kusur godina kada sam prvi put čuo stari 3030. Bacio sam više para nego što vredi u restauraciju i eto, i dalje sam prezadovoljan. Imam drugara koji se godinama loži na high end audio, lampaše, pretpojačala itd i njemu je moj kombo x8500h + Klipsch rf7III + 115 SW zakon. Ja se opet vratim u drugu sobu i pustim dreš Nad iz 70ih na JBL kutijama iz 90ih i uživam.. Tako da, svako valjda zna šta mu odgovaraDa potvrdim ovo što Delija piše. Nisu svi uređaji vredni refrešovanja.
Mada u principu je najbitnije kako si ti zadovljan, a ne mi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari