Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Verujem da to Lenovo nije videlo ni na fotografiji. Imam je taj neki jeftin, sam masažer ima mane u radu (ima pet stepeni intenzitet, koji zapravo samo menjaju broj na ekranu - u praksi ima dva inteziteta, koje regulišeš pritiskom masažera na kožu), Ali najveća zamerka je materijal od kog je napravljen, jer stalno namagnetisan, pa skuplja dlake i prašinu sa tela, garderobe, nameštaja.

Što se same masaže tiče, može da prodje, ali ako ga uporediš sa Terra Gun Ili Naipo (koji je upola cene od Terra Gun, a nema funkcionalni nedostatak), onda je klasična Temu igračka.
U svakom slučaju, Naipo se koristi, ovaj sa Temu stoji u ormariću, možda je i baterija riknula od stajanja.

Ali kao sto je neko pisao ranije sa slicnim problemom, ukinuli su mi bukvalno sve popuste ! Sada mi iskljucivo nude robu po cenama 100% cesto i vise nego sto je inace bila 100%, dok sam ranije preko onih izbora i slicnih budalastina dobijao bas dobre popuste kao stalna musterija.
Meni su isto ukinuli sve akcije (claimcredit i discount777), a nisam ništa vraćao već dugo. I onda sam malo maltretirao podršku, da bi mi rekli da je to zato što sam koristio Price adjustment. Nisam ni znao da se ne sme i da utiče na promocije. Podrška mi je objasnila da se svaki refund gleda, pa tako i taj. Sistem sam odlučuje. Koristio sam i ranije redovno PA, jedino što se sad zadesilo da je cena dva artikla značajno pala, pa sam dobio 450 dinara povrata na 4500 od kojih su mi vratili 3500 kroz kredit. Verovatno im je zarada po toj porudžbini pala ispod neke granice, da ne kažem da su možda otišli u minus i da je na to sistem aktivirao blok.

Mom novčaniku će prijati 90 dana odmora.

Meni su isto ukinuli sve akcije (claimcredit i discount777), a nisam ništa vraćao već dugo. I onda sam malo maltretirao podršku, da bi mi rekli da je to zato što sam koristio Price adjustment. Nisam ni znao da se ne sme i da utiče na promocije. Podrška mi je objasnila da se svaki refund gleda, pa tako i taj. Sistem sam odlučuje. Koristio sam i ranije redovno PA, jedino što se sad zadesilo da je cena dva artikla značajno pala, pa sam dobio 450 dinara povrata na 4500 od kojih su mi vratili 3500 kroz kredit. Verovatno im je zarada po toj porudžbini pala ispod neke granice, da ne kažem da su možda otišli u minus i da je na to sistem aktivirao blok.

Mom novčaniku će prijati 90 dana odmora.
Ajmeeee... pa ja sam na korekcije cena digao preko 30e, a sve kupujem samo na claim. I bilo je par puta da mi je pisalo da je vreme akcije isteklo, al to najduze na 24h, posle mi vrate. Ne kapiram zasto dopustaju korekciju cene ako nije dozvoljena

Ajmeeee... pa ja sam na korekcije cena digao preko 30e, a sve kupujem samo na claim. I bilo je par puta da mi je pisalo da je vreme akcije isteklo, al to najduze na 24h, posle mi vrate
Takođe, na korekciji cena sam vratio ohoho, do sada mi nisu isključivali claimcredit i discount777...

Neću da tvrdim da utiče ili ne, samo sam preneo šta mi je podrška rekla.
1000026093.jpg

Radim refunadaciju po prvi put. Odaberem artikal, odaberem razlog, napisem razlog. Istampam papir sa podacima koje mi generise. Bar kod artikla izgleda nemam a bice da sam i originalnu ambalazu vec bacio (kesa). To je to sto treba? Nece praviti problem oko bar koda i ambalaze?

Praviće problem. Artikal mora da se vrati zajedno sa barkodom.

To iz iskustva kazes? Ili ste ovde vec caskali?
Valjda cu ga naci, posto je stiglo dosta stvari.

Moraš ga vratiti u originalnoj ambalazi ma kakva ona bila, oštećena ili ne. Kada stigne kod njih i oni sve provere vratiće ti novac.

jel 1700 dinara prag samo za prvu kupovinu na profilu ili za svaku?

Ispod 1700 ide samo u izuzetnim slučajevima kao što se palo za moj nalog, kada ponude 2 artikla po redovnim cenama, uz uključenu poštarinu i paket kupona. Kasnije te artikle mogu da pridruže drugim paketima ako su subližni datumi porudžbine.

Jeste primetili neke telefone što izgledaju kao S25 a koštaju 100€? O čemu se radi? Neke kineske kopije?

Danas mi iskocila reklama na fejsu da Temu ima magacine u Srbiji, jel zna neko da li je to tacno ili je samo neka navlakusa za kupovinu?
Ako je tacno onda kontam da bi posiljke trebale stizati u roku 2-3 dana.

Naravno da nemaju.

To je original kineskog no name telefona.
Nigde ne piše da je S25. Vredi koliko i košta.

Danas mi iskocila reklama na fejsu da Temu ima magacine u Srbiji, jel zna neko da li je to tacno ili je samo neka navlakusa za kupovinu?
Ako je tacno onda kontam da bi posiljke trebale stizati u roku 2-3 dana.
Nema naravno, to su ti prevare da se upecaju lakoverni i stariji ljudi, meni otac za to prica svaki dan, jos kaze oce da ide da proba neku odecu itd..

To je original kineskog no name telefona.
Nigde ne piše da je S25. Vredi koliko i košta.
Za sad sam video da jedino Meizu Mblu 21 vredi koliko košta i to ako se obezbedi kupon za dodatno sniženje od 3000 dinara pa da bude oko 6000, inače se kod njih telefoni ne isplate.

vidim redmi i realme od 10-40000, Kako bi to islo sa carinom.

Gde je najbolje kupovati takve telefone ako nije dobro na temu.

Pročitaj temu. Više puta je bilo o tome diskusije.

pojavljuju se sad i ovi "local warehouse" prodavci. A možda su i kineski robovi nešto pogrešno kliknuli ko će ga znati

ova veš mašina radi na 36V btw 😆

Prilozi

• IMG_7691.png
    IMG_7691.png
    341.9 KB · Pregleda: 130
  • IMG_7692.jpeg
    IMG_7692.jpeg
    256.3 KB · Pregleda: 106
Vidim i ja oglase sa lokalnim skladištem i isporukom 4-7 dana?
IMG_20250704_071515.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno