s5p
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.04.2019
- Poena
- 115
Jel kupovao neko lenovo ili neki drugi masazer za telo? Iskustva?
Meni su isto ukinuli sve akcije (claimcredit i discount777), a nisam ništa vraćao već dugo. I onda sam malo maltretirao podršku, da bi mi rekli da je to zato što sam koristio Price adjustment. Nisam ni znao da se ne sme i da utiče na promocije. Podrška mi je objasnila da se svaki refund gleda, pa tako i taj. Sistem sam odlučuje. Koristio sam i ranije redovno PA, jedino što se sad zadesilo da je cena dva artikla značajno pala, pa sam dobio 450 dinara povrata na 4500 od kojih su mi vratili 3500 kroz kredit. Verovatno im je zarada po toj porudžbini pala ispod neke granice, da ne kažem da su možda otišli u minus i da je na to sistem aktivirao blok.Ali kao sto je neko pisao ranije sa slicnim problemom, ukinuli su mi bukvalno sve popuste ! Sada mi iskljucivo nude robu po cenama 100% cesto i vise nego sto je inace bila 100%, dok sam ranije preko onih izbora i slicnih budalastina dobijao bas dobre popuste kao stalna musterija.
Ajmeeee... pa ja sam na korekcije cena digao preko 30e, a sve kupujem samo na claim. I bilo je par puta da mi je pisalo da je vreme akcije isteklo, al to najduze na 24h, posle mi vrate. Ne kapiram zasto dopustaju korekciju cene ako nije dozvoljenaMeni su isto ukinuli sve akcije (claimcredit i discount777), a nisam ništa vraćao već dugo. I onda sam malo maltretirao podršku, da bi mi rekli da je to zato što sam koristio Price adjustment. Nisam ni znao da se ne sme i da utiče na promocije. Podrška mi je objasnila da se svaki refund gleda, pa tako i taj. Sistem sam odlučuje. Koristio sam i ranije redovno PA, jedino što se sad zadesilo da je cena dva artikla značajno pala, pa sam dobio 450 dinara povrata na 4500 od kojih su mi vratili 3500 kroz kredit. Verovatno im je zarada po toj porudžbini pala ispod neke granice, da ne kažem da su možda otišli u minus i da je na to sistem aktivirao blok.
Mom novčaniku će prijati 90 dana odmora.
Takođe, na korekciji cena sam vratio ohoho, do sada mi nisu isključivali claimcredit i discount777...Ajmeeee... pa ja sam na korekcije cena digao preko 30e, a sve kupujem samo na claim. I bilo je par puta da mi je pisalo da je vreme akcije isteklo, al to najduze na 24h, posle mi vrate
U Temu pravilima za vraćanje stoji da svaki artikal mora da se vrati sa barkodom. Sećam se da sam pročitao u proceduri, ali piše i ovde: https://www.temu.com/dk-en/return-and-refund-policy.htmlTo iz iskustva kazes? Ili ste ovde vec caskali?
Valjda cu ga naci, posto je stiglo dosta stvari.
Za svaku kupovinujel 1700 dinara prag samo za prvu kupovinu na profilu ili za svaku?
ne mora. to je samo kako bi proces bio brzi.U Temu pravilima za vraćanje stoji da svaki artikal mora da se vrati sa barkodom. Sećam se da sam pročitao u proceduri, ali piše i ovde: https://www.temu.com/dk-en/return-and-refund-policy.html
"The original barcode for each item should also be included."
Ma jok originali 😂Jeste primetili neke telefone što izgledaju kao S25 a koštaju 100€? O čemu se radi? Neke kineske kopije?
Nema naravno, to su ti prevare da se upecaju lakoverni i stariji ljudi, meni otac za to prica svaki dan, jos kaze oce da ide da proba neku odecu itd..Danas mi iskocila reklama na fejsu da Temu ima magacine u Srbiji, jel zna neko da li je to tacno ili je samo neka navlakusa za kupovinu?
Ako je tacno onda kontam da bi posiljke trebale stizati u roku 2-3 dana.
Za sad sam video da jedino Meizu Mblu 21 vredi koliko košta i to ako se obezbedi kupon za dodatno sniženje od 3000 dinara pa da bude oko 6000, inače se kod njih telefoni ne isplate.To je original kineskog no name telefona.
Nigde ne piše da je S25. Vredi koliko i košta.
Ne placa se carina i pdv, samo to koliko platis.vidim redmi i realme od 10-40000, Kako bi to islo sa carinom.
Gde je najbolje kupovati takve telefone ako nije dobro na temu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari