Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Od 15. jula novi kanali, najavio Lučić.

Prilozi

• 1750946864873.jpg
    1750946864873.jpg
    245.3 KB · Pregleda: 174
Jel ima neko slican problem sa IRIS TV.
Na TV u dnevnoj sobi, moram svaki dan da resetujem STB zato sto se izgubi kad se vracaju kanali i programi da se vidi programska sema. Lupam hocu da vidim filmovi ili serije koje su bile na super star kanalu ja nemam tu informaciju, mogu da vrtim unazad al samo imam vreme od kad do kad je trajalo nesto, a ne pise sta niti ima slika mala. STB je noviji android.

Na drugom TV-u, valjda oni Q11 sto rade na linuxu, radilo sve normalno, sad se desava da STB ne salje sliku i ton par sekundi zacrni se ekran i posle nastavi, mislio sam da je do TV-a, medjutim TV radi jer je smart i mogu u tom momentu kad zacrni ekran da saltam po smart aplikacijama, a cekam STB da posalje sliku i ton.

Ovo je pocelo odjednom da mi se desava, i resavam tako sto resetujem STB Uredjaj, al smara sto moram skoro pa svaki dan bar jednom. Resetujem sve sem rutera. Inace Box4 zlatni paket / optika full.
Po savetu "Tehničke službe" držati crven taster 10 sec(odeljak za teletekst - ispod TV/AV), STB se restartuje. Meni je to rešilo problem.

Ne znam da li je do mene ili ne, ali određeni HD kanali imaju znatno lošiji kvalitet od drugih. Konkretno, Star Movies/Life/Crime kanali imaju neuporedivo lošiji kvalitet od Pink Premium/Action. Isti je slučaj i sa dokumentarnim kanalima. Čini mi se da ono nije čisti HD.

Po savetu "Tehničke službe" držati crven taster 10 sec(odeljak za teletekst - ispod TV/AV), STB se restartuje. Meni je to rešilo problem.
Probao ne radi :/ jeste da uradi reset ali i dalje na blic pokaze mts logo iris ili kanal nesto krene zvuka nema vec susti. Probao da promenim hdmi kabl, drugi adapter nista ne pomaze.

Smesno mi sto sam prijavio kvar i dva puta me zvali iz tehnicke da pitaju sta je prob, objasnim, za gubljenje seme programa, mora restart i to je tako u celoj Srbiji, za ovaj drugi problem da stb zeza ne znaju sta je pa kao docice tehnicar, medjutim oni su ga stavili kao resen :D pa me zvao automat da pita jel sve ok. Javim da nije ok, pa me jutros opet zvali. Dodje mi da skinem i da im vratim stb uredjaj.

Probao ne radi :/ jeste da uradi reset ali i dalje na blic pokaze mts logo iris ili kanal nesto krene zvuka nema vec susti. Probao da promenim hdmi kabl, drugi adapter nista ne pomaze.

Smesno mi sto sam prijavio kvar i dva puta me zvali iz tehnicke da pitaju sta je prob, objasnim, za gubljenje seme programa, mora restart i to je tako u celoj Srbiji, za ovaj drugi problem da stb zeza ne znaju sta je pa kao docice tehnicar, medjutim oni su ga stavili kao resen :D pa me zvao automat da pita jel sve ok. Javim da nije ok, pa me jutros opet zvali. Dodje mi da skinem i da im vratim stb uredjaj.
Ako sumnjas da je stb, uzmi taj stb i odnesi u poslovnicu i odjavi. Sutra odi i trazi dodatni stb. Poslace coveka da ti ga donese i montira.

Da li nekome nedostaju pojedini lokalni kanali kao što su TV Sokobanja ili TV Pirot? Uveden mi je box 3 pre dve nedelje (do tada sam imao samo fiksni).

Hajde da neko ko ima IRIS napiše da li mogu da se gledaju utakmice FIFA klupskog prvenstva, ili će RTCG2 biti zatamnjen dok traju iste

Nije zatamnjeno kada se vrate od noćas utakmice.
Znam da sam na HRT sinoć naleteo na nešto blokirano, i dalje je blokirano kada se vrati unazad.
Tako da ne znam sigurno dok ne bude uživo prenos.

Nije zatamnjeno, gledao sinoć Real-Juve. Bilo bi skremblovano da ima neko pravo prenosa u Srbiji.

Da li može da se smanji kašnjenje slike na hp4024 preko kabla sa 7 sekundi a preko wifi samo 4 u odnosu na realno vreme

5Г једном морају да уведу али арену 4К шта ће им то, једнако одлажу наплаћивање 4К пакета штозначи да то нико не гледа.

Да би гледао 4К пакет требаш имати добру понуду 4К канала. Од ових 5 једино ме документарни интересује а он се једини укочи....

Nazad
Vrh Dno