Po savetu "Tehničke službe" držati crven taster 10 sec(odeljak za teletekst - ispod TV/AV), STB se restartuje. Meni je to rešilo problem.Jel ima neko slican problem sa IRIS TV.
Na TV u dnevnoj sobi, moram svaki dan da resetujem STB zato sto se izgubi kad se vracaju kanali i programi da se vidi programska sema. Lupam hocu da vidim filmovi ili serije koje su bile na super star kanalu ja nemam tu informaciju, mogu da vrtim unazad al samo imam vreme od kad do kad je trajalo nesto, a ne pise sta niti ima slika mala. STB je noviji android.
Na drugom TV-u, valjda oni Q11 sto rade na linuxu, radilo sve normalno, sad se desava da STB ne salje sliku i ton par sekundi zacrni se ekran i posle nastavi, mislio sam da je do TV-a, medjutim TV radi jer je smart i mogu u tom momentu kad zacrni ekran da saltam po smart aplikacijama, a cekam STB da posalje sliku i ton.
Ovo je pocelo odjednom da mi se desava, i resavam tako sto resetujem STB Uredjaj, al smara sto moram skoro pa svaki dan bar jednom. Resetujem sve sem rutera. Inace Box4 zlatni paket / optika full.
biće dve nove Arene Premium, biće Arena tenis i Arena za moto-trke
Probao ne radi :/ jeste da uradi reset ali i dalje na blic pokaze mts logo iris ili kanal nesto krene zvuka nema vec susti. Probao da promenim hdmi kabl, drugi adapter nista ne pomaze.Po savetu "Tehničke službe" držati crven taster 10 sec(odeljak za teletekst - ispod TV/AV), STB se restartuje. Meni je to rešilo problem.
Ako sumnjas da je stb, uzmi taj stb i odnesi u poslovnicu i odjavi. Sutra odi i trazi dodatni stb. Poslace coveka da ti ga donese i montira.Probao ne radi :/ jeste da uradi reset ali i dalje na blic pokaze mts logo iris ili kanal nesto krene zvuka nema vec susti. Probao da promenim hdmi kabl, drugi adapter nista ne pomaze.
Smesno mi sto sam prijavio kvar i dva puta me zvali iz tehnicke da pitaju sta je prob, objasnim, za gubljenje seme programa, mora restart i to je tako u celoj Srbiji, za ovaj drugi problem da stb zeza ne znaju sta je pa kao docice tehnicar, medjutim oni su ga stavili kao resenpa me zvao automat da pita jel sve ok. Javim da nije ok, pa me jutros opet zvali. Dodje mi da skinem i da im vratim stb uredjaj.
Evo jutros me probudi lik da dodje da zameni. Ko da citaju benchmark forumAko sumnjas da je stb, uzmi taj stb i odnesi u poslovnicu i odjavi. Sutra odi i trazi dodatni stb. Poslace coveka da ti ga donese i montira.
Ni to nije isključeno pored promotera,agenta prodaje i akvizitera...Evo jutros me probudi lik da dodje da zameni. Ko da citaju benchmark forum![]()
Konačno su vratili RTCG
DaDa li je RtvCG u HD u ?
Ipak je kratkog daha trajalo free što se tiče nekih prenosa sporta i tako toga. Skremblovanje ide na SP za klubove.Nije zatamnjeno, gledao sinoć Real-Juve. Bilo bi skremblovano da ima neko pravo prenosa u Srbiji.
Nemoguće da je preko Wi-Fi kraće od kabla, Multicast saobraćaj svakako ne radi kako treba preko Wi-FiDa li može da se smanji kašnjenje slike na hp4024 preko kabla sa 7 sekundi a preko wifi samo 4 u odnosu na realno vreme
Ne znam mozda je do kabla problem ali je tako proverio sam više puta i istoNemoguće da je preko Wi-Fi kraće od kabla, Multicast saobraćaj svakako ne radi kako treba preko Wi-Fi
128 kbp/s koliko je meni poznato.Zna li neko koliki je bitrate Radio S Music kanala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari