Pa ne znam kad ukuca ono da proveri,pise omorika s,svuda pise neograniceno i na kraju internet 303gb,to me zbunjuje nema nista ono da pise roming net ili slicno ko na yetelu,plus mali sedi po ceo dan na youtube a to krca net🤷🏻♂️🤣Pa i MTS ima ograničenja, nije tačno da nema odvojenu kvotu. Maksimum kod njih daje paket Soko max sa 22 GB. Još gore, ukoliko se to potroši, kreće naplata. Yettel te od toga štiti tako što ti blokira internet skroz. Razlika je, međutim, što MTS ima dodatak Net BOOST. Plaća se 149 dinara mesečno i možda je aktiviran tvojoj ženi. Ako je on aktiviran, inače, zvanično je da internet nastavlja sa radom bez naplate, ali sa smanjenim protokom. E, tu ima dodatna fora, a to je da im izgleda to baguje u romingu, prijavljivali su to već neki na forumu, pa potencijalno može da se nastavi sa surfovanjem po brzini koja nije minimalna. Pa sad, da li se tvojoj ženi desilo to ili prosto nije potrošila celu kvotu, ti ćeš pre znati. Treća opcija je da (je) ima(la) neku MTEL promociju, koja uključuje neograničeni internet u okviru grupacije, a sigurno je u CG bila zakačena na MTEL.
A da se smanji kvalitet videa?Pa ne znam kad ukuca ono da proveri,pise omorika s,svuda pise neograniceno i na kraju internet 303gb,to me zbunjuje nema nista ono da pise roming net ili slicno ko na yetelu,plus mali sedi po ceo dan na youtube a to krca net🤷🏻♂️🤣
Jeste mtel
Uzo sam 15 e 500gb neki mtel turist jer sam potrosio ovih smesnih 8gb za 2 dana🤣A da se smanji kvalitet videa?
15-20€ (0.5-1Tb) su lokalne turisticke e/sim kartice i resis se brige i problema…![]()
Ово је већ срамота за Јетел. Сад је питање да ли користити RCS поруке уместо SMS?@Salac UE Honor telefoni sa Yettel mrezom imaju problem. Kada je ukljucen volte, za slanje poruke potrebno je minut dva. Ista stvar i kod mene na H90.
Ништа од наведеног, из простог разлога јер сам пренео број а да бих то урадио морао сам отићи у пословницу.Ako ti je kurir doneo papire na potpis ili su ti pustili poruku na koju trebas da odg. sa DA,trebalo bi da mozes da raskines ugovor u roku od 14 dana od dana njegovog zakljucivanja jer je isti odradjen van poslovnica operatera. Problem je sto moras da ostanes 2 meseca u mrezi da bi ponovo mogao da trazis prenos broja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari