Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jeste da je AE tema, da li moze link?

Eaget SATA - mogu da posluze za starije konfiguracije.
Kada su napunjeni preko pola kapaciteta , performanse prilicno padaju , takodje i pri kopiranju fajlova vecih od par GB.
3x120GB ili 1x480GB su oko 1000 dinara.
( vrlo lako se pronalaze )

Teze , ali moze da se uhvati i Kodak

2TB ~65$

I just found this on AliExpress:
US $39.98 | CUSU SSD NVMe M2 512GB 1TB 2TB M.2 SSD Hard Drive PCIe3.0 2280 Internal Solid State Disk for Laptop Desktop
QLC NAND, doduše. Mada, cena jeste fantastična...
Imaju i TLC model (CV3500) koji je takođe jeftin ali, koliko videh po nekim testovima, brzina mu drastično opadne kad se napuni cache na nivo QLC drajvova (100-200 MB/s). Mislio sam da ga uzmem za externi case ali sam se predomislio...

Poslednja izmena:
Trenutno , finalna cena SSD-ova na Temu u kombinaciji popusta i povracaja kredita je znacajno povoljnija nego na AE ;)
Ne pratim Temu, kakva je situacija sa mSATA SSDovima vs Ali? Treba mi još jedan od 512GB (uzeo sam u Januaru jedan od 256Gb za nešto ispod 6$).

Ko često otvara stvari ;) ovo ume da dođe koristno, stavio jednu u korpu = 0,08$, povećao na 2 kom = 0,06$ (ukupno)
rekoh OK, valjda znaju šta rade, not going to argue about that, thanks.

~6.5$ EU verzija, MKD Coins

US $27.13 | Toocki GaN 65W USB Type C Charger Fast Charging QC4.0 QC3.0 PD3.0 for iPhone 16 15 14 13 12 Xiaomi 12 11 Samsung S23 S22 Laotop

Kome ne smeta adapter, ne znam ide li uz kutiju, MKD Coins

4.54$

Radni napon je ok, 100-240 V

US $28.56 | Toocki 67W GaN Charger US Plug PD 65W Fast Charging for Macbook Tablet iPhone 16 15 14 13 12 Pro Max Smasung S24 S23 S22 Xiaomi

Anker ima nesto jace popuste nego obicno, 3.13$, ko ima stari nepotroseni kupon mozda bude jos manje

US $22.77 | Anker SD Card Reader, 2-in-1 USB C Memory Card Reader for Digital Camera SD Card Viewer with Dual Slot for SDXC, SDHC, SD, MMC,
4.91$ MKD Coins

US $25.30 | Anker Wireless Charger 313 Wireless Charger (Pad) Qi-Certified 10W Max for iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/13/13 Pro Max, AirPods

Kakve su ove AE cene u odnosu na Anker prodavnicu otvorenu kod nas?

Pošto oduvek imam shieeet popuste sa novčićima (konkreno na ovom svega $0,49), pa mi ove vaše cene deluju kao SciFi. Ako je bolje u fizičkoj prodavnici, da ne gubim vreme na telefonu...

neka preporuka za wifi repeater?
svakavi modeli mi izlaze, konfuzija

Kakve su ove AE cene u odnosu na Anker prodavnicu otvorenu kod nas?

Pošto oduvek imam shieeet popuste sa novčićima (konkreno na ovom svega $0,49), pa mi ove vaše cene deluju kao SciFi. Ako je bolje u fizičkoj prodavnici, da ne gubim vreme na telefonu...
Koliko sam jos pre gledao cene Ankera kod nas, uopste nisu za poredjenje,neuporedivo je uopste.

hvala care, spasio si me
ako će ta cena da bude dva ću da uzmem, zlu ne trebalo
Obratite pažnju da radi isključivo na 2.4Ghz i maksimalno ima wifi n brzinu.

Možda je bolja ponuda Xiaomi 4C Gigabit edition (ne običan 4C) ruter koji košta malo više (ep..uda kaže već za oko 1300), isto radi kao repeater i ima 5GHz wifi ac i gigabitne portove...

koji kablić preporučuješ uz njega
Nisam se previse petljao u kablove ali ove dve prodavnice imaju dobru ponudu plus ogromne kupone u inbox

Rekao bih da pri ovom cenovnom rangu nije potrebno kupovati preskupe kablove, vise za izgled.

USB tester Fnirsi FNB58 za 25.20$, MKD coins uz kupon radnje

US $88.00 | FNB58 USB Tester Voltmeter Ammeter TYPE-C Fast Charge Detection Trigger Capacity Measurement Ripple Measurement

Metalne stezaljke za telefon, za 2$ sa MKD coins.

US $13.15 | 4pcs Kit Adjustable Phone Screen Repair Metal Clamp Universal Mobile Phone LCD Display Fastening Repair Fixture Holder Clips

koji kablić preporučuješ uz njega
Uz sve te slušalice uglavnom dolazi kablić. Konkretno te imaju upleteni - meni su se pokazali kao dobri mada su malo tvrdoglavi - kad se saviju na nekom mestu teško se ispravljaju. :)

Neka preporuke za hemijske olovke i druge pisaljke…
Ako tražiš kvalitet pogledaj M&G, mi smo preko firme uzeli gomilu njihovih stvari i kvalitet je odličan, jedan su od najvećih kineskih proizvođača office stvari, fabrički kompleks im je tipa kao Batajnica, skladište kompletno robotizovano. LM ja najradije koristim 0,35-0,4 gel olovke.

Porucio sinoc tucki PB za 11.68 dolara I 770 novcica . Tracking number HRBC1028....
Videcemo dal ce stici.

Nazad
Vrh Dno