Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja vidim samo ovaj od 4$, ali na iznos preko 29$... 🤔

Prilozi

• Screenshot_20250621-223716.png
    Screenshot_20250621-223716.png
    148.1 KB · Pregleda: 49
Inbox ako pratite radnju poslali su kupon. Ali to spušta meni na $20.06 jer je popust na coinima samo 22%.

Svima je sarena cena, mora 29$+ da bude da bi ga ucitao ako ga imate uopste

Isto.

Neki lik iz Rumunije je dobio isti kod a ispred nas je jedno 10ak dana pa sam ga pitao kako je prosao, mozda mu je vec stiglo.

Kako koristite coinse i dobijate takav popust, vidim da ste podesili MK kao drzavu ali da li tamo stvarno imate prebivaliste ili nekog, ako moze neko da pojasni ?

Ne treba ti nista od toga, samo nastavis da narucujes na svoju adresu regularno.

Da li je neko imao problema zbog promene drzave, da li alie moze da mi ugasi nalog zbog toga ?

Kako ovi kuponi uopste funkcionisu? Npr. ako udjem na ovaj anker zvucnik koji kosta 28$, ispod opisa mi stoji crveno da preko 29$ mogu dobiti kupon od 4$. Ako kliknem na to pojavi se ekran gde mogu da kolektujem razlicite kodove, izmedju ostalog i 2$ za kupovinu preko 10$. Ali kad pokupim taj kod on nikad nigde ne bude primenjen na checkoutu.

Toocki PB11 22.5W 10000mAh PowerBank

PB.jpg

1088348446514939886.jpg

Džabaka, samo ne znam šta će mi, a i 3A max :)

Poslednja izmena:
Nekako mi suvise olako dajete desetke za te powerbank. Pa zar nije priblizna cena brendiranih proizvoda ovde!?
Evo prvi na koji naleteh

1750594414380.png
I kuci ti je za 2-3 dana, nema straha od dodatnih troskova, garancija je tu... Mislim, volim i ja da kupujem, al zar mora bas sve? Niti znamo da li ce sticu, niti dal je dobar proizvod...

Uzeo sam PB vise zbog LED display i integrisanog kabla, ovako nema konkretnih razlika izmedju Xiaomi i Tukija

Meni su više interesantni ovi DIY power bankovi, samo kućište sa elektronikom, ubaciš ćelije i teraj,
Msm, 10000mAh (i to na 3,7V a ne 5V) i nije nešto.

Da li ste gledali PB na Temu ?
Uz dobru kombinaciju popusta i povracaja kredita mozete da ga uzmete za 500-600 dinara...

I hajde navedite vise cifara ili ceo kod za pracenje da pronadjemo slicne primere za nas region...

Upravo za 0.76$

Do sada sam kupovao preko SRB, umesto preko MK 🥲 tek sada izvalio, vidim svi pisete o nekim ludim popustima, a meni nista ne daje ispod 3-4$

EDIT: Platio Anker A40 48.37$ a mogao sam lagano 43.43$ - zavolecu svoje AE MKD drzavljanstvo 😂💯

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno