Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav svima. Mts-ov Box 2 (Tv+telefon) ističe za nešto malo više od mesec dana. Treba mi najbolja ponuda za ili sličan paket ili net+tv, ili net+tv+fiksna telefonija. Sve opcije su u igri. Provučena mts optika, ima mogućnosti za Orion a verovatno i druge provajdere, Zemun.

Pozdrav, trenutno imam mts box 3 optiku sa 3 stb-a ugovor istice 09.07.2025, molim ponudu iz yetela ili bolju ponudu mts-a od 5 meseci upola cene.

Trenutno: Telekom optika, BOX 4 paket, 4 STB uređaja. Ugovor ističe 15.6. Zanima me samo optika.
Sve ponude treba da sadrže ukupnu cenu sa 4 STB uređaja i uslugom "Gledaj unazad".
Obavezno navesti da li net konekcija uključuje javnu IP adresu ili je iza NAT-a.
15 dana kasnije: 0 poruka. Ova podrgrupa nema svrhu.

Dobar dan, dva SBB ugovora su istekla (TV+net). Ako ima neki SBB ili Yettel akviziter da ponudi uslove za produženje ugovora ili za prelazak...neka se slobodno javi.

Pozdrav,

nakon raskida ugovora sa Orion telekomom (usled promena programske šeme), zainteresovan sam za EON Full/Premium pakete kod SBB-a uz ugovor od 24 meseci.
U poslovnici SBB-a od pogodnosti nude samo 3 meseci za dinar. Da li je moguće dobiti neku bolju ponudu?

Hvala unapred

Trenutno imam BOX4 plavi, ističe ugovor početkom jula, VDSL je trenutno ne postoji infrastruktura za optiku, prigradsko naselje G. Milanovca.
Ako mogu da se jave agenti sa ponudama za produžetak ugovora u Mts-u, ili agenti SBB-a za prelazak na njihovu optiku (za SBB postoji optička infrastruktura).
Rešeno, hvala.

Pozdrav svima. Mts-ov Box 2 (Tv+telefon) ističe za nešto malo više od mesec dana. Treba mi najbolja ponuda za ili sličan paket ili net+tv, ili net+tv+fiksna telefonija. Sve opcije su u igri. Provučena mts optika, ima mogućnosti za Orion a verovatno i druge provajdere, Zemun.
Rešeno

Zdravo, Uskoro nam ističe nam ugovor sa mts-om (BOX 3 paket). Zainteresovani smo za prelazak na SBB - EON premium (24x50% ili 12 meseci 1 din)

Pozdrav, krajem jula ističe ugovor sa SBBom (EON Trio Full paket).
Ostali bismo pri SBBu, a zainteresovani smo za bilo kakav popust kao verni korisnici.
Interesantno nam zvuči 24x50% ili 12 meseci po dinar kao što je većina forumaša već pisala, ali radi smo čuti sve predloge.

Istice mi ugovor sa sbb-om, paket eon light ( tv+net+fixni) voleo bih da produzim isti ili da predjem na veci zavisno od ponude.

Zdravo, potrebna ponuda u Suboticu za baku penzionera kojoj je istekao ugovor u mts-u.
Internet+tv+fixni. Navodno je uvedena mts optika i izgleda da samo mts moze (proveren status u yettelu i sbb-u, nema mogucnosti).

15.08.2025. ističe ugovorna obaveza sa SBB-om (EON Premium optika). Nastavio bih sa ovim paketom uz 12m po dinar/50% na 24m, svejedno mi je.
Pored SBB optike, do stana je sproveden optički kabl mts-a, pa i ponude mts-a i Yettel-a odgovaraju. Hvala

Pozdrav, ja danas dobio poziv od Yettel-a, iako sam njihov korisnik. Nude 1600 din Internet + televizija.

Pozdrav,
uskoro mi istice ugovorna obaveza sa SN,
Zainteresovan sam za SBB (24x50% ili 12x1din) i Supernova (24x50% ili 12x1din).

27.07.2025. mi ističe UO za Box 3 L na MTS optici. Potrebna mi je najbolja ponuda prvenstveno za Box 2 M (fixni + net) pošto mi je TV usluga ne toliko bitna ili Box 3 L.
SBB mi nudi za prelazak 12m po dinar i 12 meseci redovna cena za trio pakete.
Yettel-ov akviziter mi je već "rezervisao" Yettel kod kuće L sa 50% popusta tokom svih 24m.
Dakle, ostao bih u MTS-u ako dobijem bolju ili istu ponudu koju nudi konkurencija. Prvenstveno za Box 2 L fixni + net.

Pozdrav.
Trazim ponudu za prelazak sa SBB na mts optiku BOX 4 Crveni ili Plavi paket.
UO sa SBB je istekla.

Pozdrav, ističe mi ugovorna obaveza sa SBB-om za Eon Full Optiku sledećeg meseca. Voljan sam da razmotrim ponudu SBB za produženje ugovora, ill ponudu Yettela koju bismo uvezali da ugovorom koji moja supruga ima za mobilne usluge. Yettel ponuda može biti samo za internet, ili i za TV ako nije neka razlika u ceni.

Istice mi ugovorna obaveza sa MTS-om box4 zlatni 21.08.2025. Interesuje me i produzenje ugovora sa mts, i prelazak na yettel ukoliko mts ne ponudi nesto normalno. Korisnik smo Yettel mobilne mreze i ja i supruga.

Pozdrav,

Nov stan je u pitanju, uzeo bih SBB Eon premium duo 12x1 dinar ili 24 x50%.

Pozdrav, uskoro mi istice ugovor sa MTS-om, zainteresovan sam za SBB.

Istekao ugovor sa Mts, optika Box 3L paket. Zainteresovan za Yettel L (net+tv sa 2 stb) Zemun.

Pozdrav, ako ima neki mts akviziter za Zlatiborski okrug neka se javi. U pitanju je mts box(net, tv, mobilni) plus dodatna dva mobilna broja. Postojeći ugovor ističe krajem jula.

Zdravo, istekao mi je upravo ugovor sa MTS-om (Box 3 optika), u zgradi pored MTS-a ima mogucnosti za SBB, Orion, Yettel i A1.
Pa javite se drugari akviziteri :)

Za dve nedelje mi istice ugovor sa Supernovom. Optika, tv+net plan m.
Zemun. Bilo ko od akvizitera mi se moze javiti, pozeljno da ima optiku u Zemunu i pozeljno samo net, mada moze i net+TV ako je dobra ponuda. Hvala.

Pozdrav,

Dvogodisnji ugovor u yettelu mi istice za 3 dana, verovatno ga necu obnoviti jer sam nezadovoljan kvalitetom televizije.
Zainterensovan sam za ponude optickog interneta i televizije iz sbb-a, mts-a i supernove.

Hvala.

Nazad
Vrh Dno