Šta je novo?

A1 optički internet

kad budeš mogao, napiši samo koji model, oznaka ? Nema zasebno ONT ispred rutera ?

U pravu si. F6600R ima coax izlaz. Nisam obratio paznju na poslednje slovo.

Da li je neko instalirao njihovu A1 Explore TV aplikaviju, ako jeste može li neki info. Meni ističe sadašnji ugovor kod supernove pa da begam.

Premalo kanala i nema video klub. Drugim rečima, traži zamenu na nekom drugom mestu.
Od kanala nista mi i ne treba, supernova ima 250 od kojih otvorim eventualno tri. Razmisljao sam o povratku na klasicnu antenu jer 150 pinkovih i prve, informera i ostalih gluposti mi je muka ali zbog supruge i njenih tih koje nema u slobodnom etru ne mogu. Video klub, ne zanima me. Sve gladam na netflixu i max_u. Samo me je interesovao kvalitet slike i lakoca rada preko te aplikacije. Kod mene nema nista drugo sem mts_a i supernove tako da je izbor ogranicen a pitanje je da li ce i A1 moci.

Meni je ovaj što dijeli letke rekao đe god ima MTS optika oni mogu da stave A1 optiku preko njih kao Yettel npr.
Daju 6 mjeseci mada onaj što dijeli letke kaže može to i na 1 godinu džabe pa onda da se plaća.

Mene zvali iz A1, bez da sam im se obratio. U razgovoru, potvrdili da kom mene imaju svoju infrastrukturu. Radi se o mreži Targo telekoma, odatle su očigledno uzeli i bazu korisnika, i tako me našli.
Nude 12 meseci za dinar, za ugovor na 2 godine.

Kako nema? Pa na levoj obali sbb i orion uveliko razvlače optiku preko edb stubova...

Hmm evo dileme. Juce bio kod terenskog agents prodaje da uzmem kucni net,da moze cerka da prati online predavanja dok je u selu- ne mora da se kuva celo leto u gradu,dobih ponudu od lika za opticki net u gradu. Nudi mi 12 +3 meseca po dinar net i tv. Mts box 3 mi istice za mesec dana. Znam da ce mi mts posle zahteva za idp dati 50% ali 15m po dinar je 15 meseci. Posle bi bilo 3000. Vidim od par njih, koliko su pisali ovde da imaju uslugu, da pola ima probleme a polovini radi ok. Otud moja dilema.

Kako nema? Pa na levoj obali sbb i orion uveliko razvlače optiku preko edb stubova...
Kod mene nema i teško da će radi mene jednog dovlačiti kablove do zgrade. Ovo što je razvučeno je od pokojnog radius vektora i to samo koaksijalni. Ostali su zadovoljni....

Kod mene nema i teško da će radi mene jednog dovlačiti kablove do zgrade. Ovo što je razvučeno je od pokojnog radius vektora i to samo koaksijalni. Ostali su zadovoljni....
Cela Borca je pokrivena optikom.

Nazad
Vrh Dno