Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ja verovatno mogu da se prebacim na family u turskoj. Ko hoće da se ubaci kod mene neka se javi u poruke.
Već sam pozvan iz family u Turskoj i ne mogu da upadnem. Kaže nismo iz iste države, iako je moj i vlasnikov YT u Srbiji. Mislim da mi problem pravi ta Argentina iz koje sam ispao. Takođe, nisam mogao zbog toga ni lično da upadnem u turski nalog, ni individual ni family, iako sam sve radio kako treba (turski account, VPN, Turgame,...). Jel neko zna zbog čega je to?

Pozz ljudi jel koristio neko
coingate.com
za kupovinu apple balansa za tursku? Do sad sam uzimao sa
turgame
ali je na ovom prvom malo jeftinije pa da proverim da me ne prevare...

Trenutno u Cg i ono sto je zanimljivo ne pokazuje mi u Youtube gore da je premium, ali nema reklama. Kad ukljucim BiH vpn vrati se znacka Premium gore lijevo. Nisam znao za ovo.

Trenutno u Cg i ono sto je zanimljivo ne pokazuje mi u Youtube gore da je premium, ali nema reklama. Kad ukljucim BiH vpn vrati se znacka Premium gore lijevo. Nisam znao za ovo.
Da. Premium nije dostupan u CG. Ipak, oni koji imaju pretplatu nemaju reklame u CG, ali ne mogu pristupiti ostalim funkcionalnostima Premiuma (npr. download, ugašen ekran…)

Dok npr u Albaniji isto nema Premiuma, ali kod njih nema reklama nikako ni bez pretplate.

Ugasen ekran i rad u pozadini može ako se započne video na mobilnim podacima, pa se nakon toga prebaci na wifi. Tako je meni radilo prošle godine.

Super. Da jos jednom utvrdimo geadivo, da ne napravim pogresan korak:
-otvorim Indijski app store account i napunim gift cardom kupljenim na amazonu
- Napravim novi google account, BEZ UKLJUCENOG VPN (lokacija u mom slucaju BiH)
-dodam sve clanove u porodicu
-logujem se u youtube sa tim novim google accountom
-pokrenem Indijski vpn
-idem u youtube na pretplate i cijena bi trebala biti u rupijima
-zavrsim korake do kraja

Ako sam negdje fulio, nek neko napise sta ne valja
Ako neko moze da objasni ove korake, počevši od prvog, otvoriti indijski app store, da li se misli da se prvo napravi novi account pod vpn na Indiju pa onda otvoriti taj play Store?
Napuniti ga gift cardom sa amazona, jel se kupuje neki gift u rupijima?
Napravim novi google account? Ovo mi isto nije jasno, zasto opet novi ako je jedan vec trebao za taj play store u prvom koraku...i dodavanje na kraju se vrši pre placanja? Hvala unapred

Ako neko moze da objasni ove korake, počevši od prvog, otvoriti indijski app store, da li se misli da se prvo napravi novi account pod vpn na Indiju pa onda otvoriti taj play Store?
Nije Play Store, nego Apple App Store, ova procedura može da se obavi isključivo sa Apple uređaja na kojem je prijavljen indijski Apple ID napunjen gift karticama kupljenim na indijskom Amazonu, ima više puta u temi detaljno objašnjeno kako se svaki korak radi. VPN ne treba ni za jedan korak osim prilikom pokretanja YT pretplate iz aplikacije (ne sme samo da bude srpska IP adresa).
Napuniti ga gift cardom sa amazona, jel se kupuje neki gift u rupijima?
Gift kartica se kupuje u rupijama našom platnom karticom, takođe je objašnjeno više puta kako.
Napravim novi google account? Ovo mi isto nije jasno, zasto opet novi ako je jedan vec trebao za taj play store u prvom koraku...i dodavanje na kraju se vrši pre placanja?
Ne mora novi Google nalog, samo je važno da u slučaju porodične pretplate Google porodica bude već oformljena kako bi svi dobili pristup pretplati.

Poslednja izmena:
Da. Premium nije dostupan u CG. Ipak, oni koji imaju pretplatu nemaju reklame u CG, ali ne mogu pristupiti ostalim funkcionalnostima Premiuma (npr. download, ugašen ekran…)

Dok npr u Albaniji isto nema Premiuma, ali kod njih nema reklama nikako ni bez pretplate.
Radi download na yt music-tu moze i ugasen ekran(samo dok imas premium)...ugasen ekran na obicnom ytu-ne :D koristim mtel cg net u srbiji pa zato znam...

Ja sam svoj kroz apple povezao na Indiu, pa dokle traje..dogovorili smo se da kad bude prestao placamo ovaj nas...smor vise da stalno nesto cackam trazim ovo ono, pali vpn gasi vpn, uzmi ovu karticu onu itd...

Nije Play Store, nego Apple App Store, ova procedura može da se obavi isključivo sa Apple uređaja na kojem je prijavljen indijski Apple ID napunjen gift karticama kupljenim na indijskom Amazonu, ima više puta u temi detaljno objašnjeno kako se svaki korak radi. VPN ne treba ni za jedan korak osim prilikom pokretanja YT pretplate iz aplikacije (ne sme samo da bude srpska IP adresa).

Gift kartica se kupuje u rupijama našom platnom karticom, takođe je objašnjeno više puta kako.

Ne mora novi Google nalog, samo je važno da u slučaju porodične pretplate Google porodica bude već oformljena kako bi svi dobili pristup pretplati.
Hvala puno na objasnjenju! Da li postoji iole prihvatljivija opcija za yt premium a da ne ide preko apple uređaja...nemam ih :(

Hvala puno na objasnjenju! Da li postoji iole prihvatljivija opcija za yt premium a da ne ide preko apple uređaja...nemam ih :(
Ušteda na tome što ne kupuješ apple ti omogućava da platiš naš YT premium i još da ti ostane para!

Šalu na stranu. Mislim da je YT familly i po ovoj ceni vredniji od onig netflixa... Gledajući koliko šta koristim..

Napokon su i mene provalili da nisam iz Argentine, da li vredi ponovo pokušati istim načinom preko Argentine ili nešto drugo?

Evo i mene deportovali iz nigerije. Platna kartica je nedostupna, ne mogu da platim vise, probao sam i sa drugom i neće. Sta dalje?

I mene, ali Turci :)

… da li za pretplatu iz Turske, koja ide preko vouchera, znaju gde je isti aktiviran…?! Prate log ip ili ne…?! Da li je nekom otkazana pretplata preko iphone aktiviranih vouchera…?!

Placao sam premijum preko Turske, Indije... vise od 5-6 godina dok me nijesu definitivno procerali prije skoro godinu. Od tad vise ne zelim da se bakcem i da placam. Mogu vam rec da sam pocinuo. 80% youtube koristim preko kompa i telefona i tu nemma reklama a ovi 20% na TV sam se vec toliko navikao na reklamne prekide da ni ne obracam paznju, samo klik-klik next next

Ubacili su sad i za Albaniju reklame. Moze Moldavija

@musicman
Ako mene pitaš. Novu karticu dodao preko kompa, a preko telefona (Android) i uz turski vpn ponovo se pretplatio na YT.

Nemam apple uredjaj. Mogu li nekako na drugi nacin da uzmem Indijsku preptplatu?

A, da li znas će raditi na porodičnom nalogu koji je do sada bio na regularnom srpskom planu, u kome bi se nosilac promenio preko iPhone i Indija varijante, a ostatak članova ne bi menjao. Odnosno ako ko znaš šta treba da se uradi za postojeći srpski porodični nalog da se prebaci na Indijski? Nisam nesto raspoložen da plaćam od jula veću pretplatu

A, da li znas će raditi na porodičnom nalogu koji je do sada bio na regularnom srpskom planu, u kome bi se nosilac promenio preko iPhone i Indija varijante, a ostatak članova ne bi menjao. Odnosno ako ko znaš šta treba da se uradi za postojeći srpski porodični nalog da se prebaci na Indijski? Nisam nesto raspoložen da plaćam od jula veću pretplatu
Nisam probao prebacivanje sa srpskog Family plana na indijski Family plan, ali sam zato probao prebacivanje sa indijskog plana koji sam plaćao našom platnom karticom par godina na indijski plan preko Apple uređaja. Ništa sa Google porodicom nisam menjao, samo sam ponovo pokrenuo pretplatu preko Apple uređaja kada su mi je otkazali preko kartice. Ne vidim razlog zašto ista stvar ne bi upalila sa srpskog plana na indijski, samo otkažite taj srpski plan, pa sa jednim od naloga iz Google porodice pokrenite novu Family pretplatu preko Indije, samo ispratite sve korake.

Nazad
Vrh Dno