Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)
Trenutno: Telekom optika, BOX 4 paket, 4 STB uređaja. Ugovor ističe 15.6. Zanima me samo optika.
Sve ponude treba da sadrže ukupnu cenu sa 4 STB uređaja i uslugom "Gledaj unazad".
Obavezno navesti da li net konekcija uključuje javnu IP adresu ili je iza NAT-a.
Za 10-ak dana mi ističe EON Full paket kod SBB-a na jednoj lokaciji u NS koji sam koristio uz odrešeni popust. Tražim najbolju ponudu za nastavak saradnje ili adekvatnu ponudu drugog operatera (internet + televizija).
Višnjička banja.
SBB EON full, ističe u septembru.
Dobio sam ponudu za obnavljanje ugovora sa 20% popusta i prelaskom na EON premium.
Brzina je 600/60
Yettel mi nudi L paket (500/250) sa 50% popusta.
За таста, истекао уговор бокс3 сателитска и АДСЛ. На рутеру подешено VDSL2. Тренутна брзина је око 15mbita.
Може само и интернет преко телефона, дао би му ја Јетел андроид бокс. У питању је исток Баната. Може нека понуда, скупо сељацима да плаћају 4000 бокс 3 месечно.
Trenutno na BOX3 telekom optika. Ugovor ističe 02.07. BG, Zemun. Imam mogućnost mts, Yettel, SBB, Orion,A1.
50% umanjenje na 24 meseca da produžim ugovor ili da tražim izdavanje idp broja.
Trenutno imam BOX4 plavi, ističe ugovor početkom jula, VDSL je trenutno ne postoji infrastruktura za optiku, prigradsko naselje G. Milanovca.
Ako mogu da se jave agenti sa ponudama za produžetak ugovora u Mts-u, ili agenti SBB-a za prelazak na njihovu optiku (za SBB postoji optička infrastruktura).
Za mesec dana se useljavam u renoviranu kuću u Kuli, kroz ulicu (Travnička) je koliko ja znam prošla MTS, SBB i Yettel optika.
Treba mi ponuda za najmaje 400/400 internet, osnovni kablovski paket tv-a, a imam i telefon na A1‚pripejdu, koji bih možda ubacio u paket, ako je cena odgovarajuća.
U suštini bitan je kvalitetan internet i tv, ostalo je opciono.
SBB EON FULL istekao ugovor. Telekom bandera ispred kuće, nude mi 12 meseci za dinar. SBB mi nije ponudio nikakav popust za produženje, ako ima akviziter sa boljom ponudom neka se javi. Sombor.