Jel to sto mts ima dve antene uperene u istom sektoru?Perućac ( brana )
Pogledajte prilog 490515
Yettel levo - MTS desno
Pogledajte prilog 490516
Pogledajte prilog 490517
Zavisi šta podrazumevaš pod okolinom Niša, severna strana - Knez Selo, Matejevac itd. A1 jedva izvlači par Mbps, jer nemaju baznu stanicu, Yettel stabilnih 30-60 Mbps u downloadu, dok MTS izvlači i 300 Mbps, realno oko 80-100Mbps. Yettel ima najbolju pokrivenost sa 800 MHz, ali je slab protok.Okolina Nisa situacija se preokrenula, do pre godinu dana A1 je bio njabrzi sa 40Mbs download, Yettel isao do 15Mbs. Sada Yettel ide 150Mbs, a A1 je isti kao i pre. MTS je uvek bio los, vecinom i nema 4G signala.
Novi Sad 3CC telefon P20pro
I dalje slično, svakako bolje nego na mtsu dok sam bio...
Pogledajte prilog 493936
Jeste odmah ulica do Hadži Rumivove. Nije loš signal ali brzine katastrofaHadži Ruvimova?
Sećam se dok je drugar živeo tu negde oko broja mislim 40, udjes kod njega sednes, izmeris signal jedna crta, sva tri operatera, a brzine od 0.5 do nekih 4-5 megabita... Malo malo pa si nedostupan, nije bitno koja mreža.
Jedan od razloga što je prodao stan je bio taj.
Njima je ping najbitniji.Meni sa 5ms na DSL-u sve zeleno.Pogledajte prilog 495905
gledam ove procene speedtesta za gaming, streming i video pozive, nije mi jasno zasto je ova moja trenutna brzina tako losa za te stvari..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari