Nemoj k'o da te čuje!A deca ?
U DOS2 mozes da ubijes bilo koga osim dece i Malady, njih ako mlatis ne idu ispod 1HP i beze.
Igra stvarno sabija! Izgleda da će biti tona izbora koji se mogu aktivirati kada mi to želimo!
Grafika je baš dobra, combat iznenađujuće pozitivno deluje ali to treba sve videti u praksi.
Atmosfera kida!
Najbolje bi bilo da ne igraš igru ako ti se već sad ne sviđa. To je apsolutno u redu ako ti to tako vidiš i prema tome ne treba neka široka polemika da se vodi oko toga.Au jeee...
Sta to tacno "sabija"? Sistem borbe koji mi deluje losije cak i od witchera? Nista nije kao kad u sred borbe dozoves meni koji zaustavlja vreme...
Ili mozda taj grad sa NPC-evima koji ne reaguju na ono sto se desava 5 metra od njih? 3 cuvara lupaju tamo na neka vrata, i u stara, cak i u danasnja vremena, pola ulice bi se skupilo da gleda sta se desava. Ili onaj pop kome Dragan Jovanovic moze da drzi casove iz pevanja i to ulogom iz crnog gruje?
Hipsterski repic mi se ipak najvise svidja. Ni na jednog staroj slici, ni fresci nisam video tu frizuru, al eto u gaymingu je ima sve vise.
Ili grafika koja nije nista posebno. Deluje ok ali je sve kao u onim netflixovim serijama - stari vek, ali svaka zgrada kao da je tek sazidana, bas za potrebe snimanja. Negde malo umazu blatom da ne bude toliko providno. Svaki ugao gradjevine - prav, pravcat. Nigde nista ne strci ili ima znake dogradnje ili ista slicno.
Vertikalna grafika, kako je ja zovem jos iz doba dok smo radili gamedev mi je poseban hit. Ma mora pozadina da bude ispunjena grafikom pa mora. Ne dao bog da se u jednoj od igara ovog tipa ne nalaze Himalaji. Ma obavezno pointy vrhovi moraju da prisustvuju, jer sta sad - nece valjda neka beskonacna ravnica da ispunjava svaki frejm... Ova ideja je bila trula pre 20 godina a evo jos uvek se kao neko pravilo uklesano u kamenu sprovodi...
Cak su i ideje bljuvotina. Uzecemo malo od vampires masqarade, malo od witchera, malo od onog novog ceskog cuda, malo onog undead parkura... Apsolutno nista novo. Malo drugaciji paprikas od istog povrca.. ali "sabija"!
Već se pisalo o tome. Mnogi su napustili CDPR nakon release Cyberpunka jer im se nije svidelo kako je sve išlo zato što je glavnu reč o bitnim odlukama vodio bord. Da nije ne bi onakvu bruku doživeli po izlasku.witcher sa aliexpresa, nije ni cudo sto su ex devs![]()
Kazi koja igra nije vec kopija neke posle 50 godina industrije samo video igara. Sta to moze novo da se izmisli da igraci budu odusevljeni?Cak su i ideje bljuvotina. Uzecemo malo od vampires masqarade, malo od witchera, malo od onog novog ceskog cuda, malo onog undead parkura... Apsolutno nista novo. Malo drugaciji paprikas od istog povrca.. ali "sabija"!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari