Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Uskoro izlazi ugovor u A1, dugogodisnji korisnik je u pitanju.
Zanima me produzetak ugovora uz neki popust za tarifu, npr Neo30.
Eventualno neki telefon bi bio uzet uz paket.
Hvala.

Ističe uskoro Kontrola troškova. Preko A1 imam ponudu 24x50% na Neo pakete (Neo 30, Neo Super). Ostao bih u MTS-u u nekom Omorika paketu za sličnu ili povoljniju ponudu (oko 1200-1300 mesečno).

Uskoro mi istice ugovor sa Yettel-om. Imao sam Total 40. Uzeo bih Yettel20, sa 6x1 dinar i 18 x 50%. Ili cu preci u A1 uz odgovarajucu ponudu 😊

Uskoro ističe ugovor u A1 (trenutno NEO Surf), ostao bih u mreži, sa istim paketom uz popust, ili bih prešao na NEO Super, takođe sa nekim dobrim popustom.

Call-centar ne nudi baš nikakav popust za ove tarife.

Ne mora nužno da bude A1, ali bih voleo da iskoristim nešto slično što nude za ostanak u mreži ili prelazak iz MTS-a, pominju se ovde neke lepe cifre od 50% i 70% popusta :)

Uskoro mi istice ugovor sa Yettel-om. Imao sam Total 40. Uzeo bih Yettel20, sa 6x1 dinar i 18 x 50%. Ili cu preci u A1 uz odgovarajucu ponudu 😊
Mrka kapa, pre nedelju dana sam isto tražio i niko se ne javlja. Moraće za ovu pogodnost da se potegne prenos broja u A1 izgleda.

2 postpaid broja u A1 isticu mi 06.06 trazim ponudu za prelazak u MTS na soko lite sa min 50% popusta a sa 70% odmah prelazim bez razmisljanja 😀😀

Koliko znam 50% dobijas cim izvrsis prelazak.

Potreban A1 agent za prenos Globaltel broja.

01.06 istice ugovor u Yettel-u ako može neki agent da mi se javi, ili a1 za prenos broja sa ponudom

Ne zelim ali cu stvarno poceti da delim banove...

Yettel ugovorna obaveza ističe sutra, ako neko može da ponudi obnovu uz 50% popusta bio bih zahvalan. Što niži paket, to bolje. Bez telefona.

Pozdrav, 1. Maja mi istice 24. Period u yettelu, a ugovod krajem maja
Trenutno sam na go data sa 50%, ako ima neki agent mozemo se cuti oko obnove
Neke moje potrebe su oko 10gb neta, minuti i poruke minimalno (100-200)
Završio danas sve sa Yettel-om.
Prešao na Yettel Surf, 6 meseci po dinar 18 sa 50% popusta.
Podneo zahtev za prelazak u A1 (ponuđen mi Neo Surf sa 50% preko virtuelne prodavnice)
Onda me zvali iz Yettela, prvo ponudili samo 50%, kada sam rekao da imam bolju ponudu ponudili i mesece gratis.

Istekla UO kod Yettela na Total Data paketu sa 50% popusta, potreban produžetak pod ekvivalentnim uslovima za neki od aktuelnh paketa.
Potencijalno potreban i prenos broja na pravno lice i još jedan prepaid na postpaid, ali to ćemo već preko PM oko detalja. :)

Broj je u a1 pripejd, prenos u yetel na postpaid.
Neki paket 300-400 min, i 15gb ili vise neta.

Ističe mi UO krajem meseca u A1 , obnovio bih na NEO Super ili prenos u Yettel na Yettel 50 ili 100 uz aparat . Hvala

Prelazak iz A1 u Yetel/Mts. Ponuda kod operatera mi je na ugovoru ističe 16.juna. Hvala.

Ističe mi ugovorna obaveza 17.06. sa A1, dugogodišnji korisnik. Treba mi paket sa 300 minuta/poruka i oko 15GB interneta, bez telefona. Hvala.

Pozdrav dobri ljudi. MTS istekla ugovorna obaveza, omorika s, 24x50% za produženje kod MTS-a.

Posle 12+ godina postpaida kod nekadasnjeg Vip-a a danasnjeg A1 presao sam na prepaid. Bio bih zahvalan na ponudi drugih operatera za prenos broja u drugu mrezu.

Hvala!

Na pripejdu sam u A1. Poskupeli su. Prešao bih u drugu mrežu na poatpejd za neki paket sa 50% popusta. Eventualno a1 sa 50% popusta.

Trenutno sam na A1 prepaidu (donedavno bio na postpaidu), preneo bih broj u Yettel na prepaid ali u slucaju dobre ponude bih presao na postpaid, vracanje na postpaid u A1 dolazi u obzir samo u slucaju bas dobre ponude.

Istekao mojoj ženi ugovor u mts-u na tarifi morava. Želela bi da pređe na omorika s ako može 24x50%, bez ovih akrobacija sa zahtevom za prenos u A1.

Poslednja izmena:
A1 Sigurica istiće 12.06. bitna mi je što niža cena, bilo koja mreža, 150-200 minuta i 1-2 GB je sve što mi treba.

Ističe mi ugovor sa mts 10.06., želim da pređem na Soko Lite ili na slično u drugim operaterima (da imam roaming internet mesečno).

Ugovor sa Yettelom mi istice u julu. Trazim ponudu za ugovor bez uredjaja.

Nazad
Vrh Dno