Ovako nešto na PC ili ni blizu.Pa sta smo mi sad onda videli ovde?
Sta od ovoga moze da se ocekuje u igri?
Nista nismo videli bukvalno, ne znam kakve veze ovo ima sa igrom i da li ima ikakve na kraju.Pa sta smo mi sad onda videli ovde?
Sta od ovoga moze da se ocekuje u igri?
Ja sam u toj klasi ali za razliku od tebe verujem da će ovo baš ovako izgledati na kraju. Poenta konkretno ovog tech demoa, za razliku od nekih sličnih ranije, jeste upravo da se pokaže da igra može da izgleda ovako dobro i da istovremeno radi na PS5 kozoli u 60 sličica po sekundi. U momentu kada igra bude završena, cenim da će naredna generacija konzola izaći, a grafičke karte i procesori biti još barem jednu generaciju iza trenutne, što znači da potencijalno može da izgleda još bolje. Ali naravno poenta u ovom momentu i nije da izgleda bolje koliko u tome da sve skupa funkcioniše bolje, naročito u samoj igri koja će definitivno imati kompleksniji sistem i više dinamičkih operacija sa izvršavanjem u realnom vremenu. Mislim da je savršeno jasno sada da ljudi is Epica i CDPR-a pre svega vode računa o tome. Cela poenta sa Unreal-om je u nastojanju da se pređe na potpuno novi proceduralni sistem rada, što je nešto što većina developera još uvek ne radi, već se grčevito drže starih metoda koje pod UE5com ne funkcionišu pošto je ideja druga i tu je zapravno najveći problem. CDPR očigledno nije u toj priči jer ima tesnu saradnju sa Epicom, a ako je suditi po ovom demou, ono što će Witcher 4 koristiti od mogućnosti koje UE5 ima je više nego dovoljno i reklo bi se da predstavalja demostraciju upravo takvog jednog novog pristupa. Za razliku od CDPR-ovih prezentacija koje su rađene ranijih godina, kao i drugih AAA developera i pod drguim motorima, čini mi se da je ovoga puta namera da konačno to bude zaista u pravom smislu: what you see is what you get!Većina nas ovde na forumu je starija generacija da ne kažem boomeri. Dovoljno smo iskusni da znamo da ovo neće izgledati ovako kad izadje.
Ma nema to veze sa tim, Geralt je isto svaki put izgledao drugacije pre izlaska W3. Mada ja ovde sa Ciri ne vidim neku drasticnu razliku.
Nismo je mnogo menjali - časna pionirska! Možda samo malo."It's the same character model used in the [2024] trailer," the spokesperson said. "Ciri's face is a direct copy of The Witcher 3 model, adapted to work with the latest MetaHuman technology. Two subtle changes were made to improve animation quality: slightly raised eyebrows, and a more relaxed eye area – the latter was present in the trailer but has since been removed."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari