Šta je novo?

iPhone 15

Pazi, ako ti ne treba teleobjektiv i visoka frekvencija osvezavanja, 15 je super ( bar meni ). Baterija je odlicna.

Ja tolike novce za polovni ne bih dao, ako ima novi sa 90% svakodnevne funkcionalnosti istog. Plus imas jos bar godinu dana vise bolju bateriju :)
Koliko baterija moze izdrzati?
Osjeti li se frekvencija osvežavanja u radu generalno ili se moze podnijeti skroz normalno

Baterija meni izdrzi ceo dan, napunkena do 80%.

Ako si do sada koristio „normalne“ telefone, osvezavanje je isto, neni ne pravi nikakvu razliku da bih morao vise da platim ako ne moram.

Ne bih mogao koristiti telefon koji nema veci stepen osvjezenje ekrana u 2025-toj pa da je dzaba.

Cao, imam 15pro i ios mi je i dalje 17.2.1, nesto mi ne zapinje da podignem na ios 18 ali mozda se i usudim.
Zanima me da li jede bateriju ios18 u odnosu na 17.2 ili su male razlike?
Baterija mi je na 89%...
I jos nesto, kada miruje malo mi se greje deo gde je postavljen metal na maskici da bi ga mogao kaciti na magnetni auto drzac da li ima jos neko slicna iskustva?

Jede i telefon 😁

Šalu na stranu, uradi update normalno. Da li ćeš osetiti razliku, da hoćeš, da li je to normalno, da jeste i osetićeš je takođe zato što je telefon straiji, a baterija smanjuje kapacitet 😃
Ako na 14 Pro radi lepo, onda će i tebi, preskoči gledanje u procente baterije, osim ako nemaš Apple care i hoćeš da je besplatno, uslovno rečeno, pošto si je realno na rate već otplatio, zameniš 😃 !% mesečno je očekivana degradacija baterije, prema Apple mišljenju 😃

Momci jedno pitanje. Kolega je našao Iphone 15 na Kipru na letovanju ali naravno zaključan je na Icloud. Jel postoji mogućnost da se otkljuca ili da ide za delove? Hvala unapred na odgovorima

Ni jedno, ne može da se otključa a ne može ninu delove, delovi telefona koji je zaključan na iCloud su zakljucani više ne može da se prebacuju u druge telefone, tj u novom telefonu će dobiti obaveštenje da je ugradjeni deo zaključan
IMG_0981.jpeg

Momci jedno pitanje. Kolega je našao Iphone 15 na Kipru na letovanju ali naravno zaključan je na Icloud. Jel postoji mogućnost da se otkljuca ili da ide za delove? Hvala unapred na odgovorima
Neka proba vratiti,bar ce dobiti koje hladno pivo. 😉

trebao je da odnese u policijsku stanicu kada je bio na letovanju

A dobro naši ljudi su to ne razumeju se, vide iphone i da unovče. Em onaj nesretnik izgubio telefon, em ovaj ne može ništa sa tim.

Da li se nekom desavalo da kao telefon "gubi kontakt" sa kablom? Desava mi se sa original kablom kao i nekim obicnim usb C, apple slusalicama koje su na usb C. Jedno jutro se probudio sa 7% baterije iako je bilo spojeno cijelu noc.
Pokusao sam da ocistim utor ali sve je isto, okom vidjlivo sve je ispravno. Jedino da kupim magsafe punjac ali to ce biti sporije nego sad ili novi telefon(valja se sad nekako natezat dok ne izadje 17).

Greška velika što su zamenili lightning, ubedljivo najbolji konektor, sa C ne može lepo da se očisti ulaz i dolazi do problema.

I ja sam to par puta rekao ovih dana. Sta mi vrijedi sto ima 3/4 kabla ista kad mi steka u telefonu ulaz 🤷🏻‍♂️

Da li se nekom desavalo da kao telefon "gubi kontakt" sa kablom? Desava mi se sa original kablom kao i nekim obicnim usb C, apple slusalicama koje su na usb C. Jedno jutro se probudio sa 7% baterije iako je bilo spojeno cijelu noc.
Pokusao sam da ocistim utor ali sve je isto, okom vidjlivo sve je ispravno. Jedino da kupim magsafe punjac ali to ce biti sporije nego sad ili novi telefon(valja se sad nekako natezat dok ne izadje 17).
Imao sam taj problem na proslom 14 pro maxu. 1x u mjesec dana se to znalo dogoditi, ustekam ga na vecer i pokaze punjenje i u jutro vidim da se nije napunio. Kao da se iskljucilo punjenje samo od sebe. Ocistio utor, promjenio kabal, adapter za struju. Sve isto

Nazad
Vrh Dno