Šta je novo?

Google Pay/Wallet Srbija

Probaj sa srpskom karticom. Da li si dodao karticu Account>Bank cards?

Sa druge strane, ni ne moras da dodajes balance, mozes automatski sa kartice da ti skine. Ides na pocetnom ekranu Pay/recieve, ukucas PIN i izbaci ti kod koji dajes prodavcu da skenira, a ispod ti pise sa kojom karticom placas (ako si dodao vise mozes da biras koju ces)
Srpsku sam karticu i stavio,to je prihvatilo jos pre neki dan.Zaboravim da napisem da je u pitanju Raiffaisen visa,koja mi je radila po celom svetu bez greske,na svim kontinentima.Sad sam iz banke dobio osgovor,da nine problem do kartice.Mislim da za zadnji korak registracije treba biti fizicki u Kini i da se mora imati izgleda Kineska sim kartica.Javljam za koji dan jel uspelo

Prilozi

• Screenshot_2025-05-20-08-42-36-065_com.eg.android.AlipayGphone.jpg
    Screenshot_2025-05-20-08-42-36-065_com.eg.android.AlipayGphone.jpg
    32.6 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_2025-05-20-08-43-26-966_com.eg.android.AlipayGphone.jpg
    Screenshot_2025-05-20-08-43-26-966_com.eg.android.AlipayGphone.jpg
    26.6 KB · Pregleda: 42
Pozdrav iz Shenzhena.
Alipay radi odlicno,prihvatio je karticu,samo scan svega i radi.Metro sam koristio ceo dan i dva tri kafica restorana.Obavetenje na Raiffeisen stize odmah kao kod nas da je placeno u yuanima.Koliko mi uzme banka procenat,ne znam ali za sad sve radi sa alipay savrseno

Prestale su da mi stižu notifikacije kada koristim wallet, ništa nisam menjao. Šta li bi moglo biti? Sms od banke stiže uredno.

Nazad
Vrh Dno