Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

… mislim da jos uvek moze - idi do poslovnice i dace ti na licu mesta koliko bi trebao da platis za otkup UO…

Otkup ugovirne obaveze nije isto sto i prevremeno placanje dodatne opreme.
Opremu nije moguce unapred platiti. Jedino ako se ugovor raskine ili deaktivira onda preostale rate dolaze zbirno na naplatu.

Može i valjda mora ako se sporazumno izmeni ugovor, tipa prelaskom sa mobilnog paketa na neki kombinovani sa internetom. Doduše, i to dođe kao svojevrsni raskid/deaktivacija, pa možda ovime i nisam rekao ništa novo, hahah. A to verovatno Miloš ni ne želi, ali kad je već samo uopšteno pitao postoji li mogućnost i kako, i to mu je svakako odgovor. 😀

Kad otprilike kreće ona letnja promocija u Yettelu, gde daju duplo više neta u prvih 12 meseci?

Ne znam da li se vama desilo da zatežu, podneo sam zahtev za prelazak na prepaid prošli ponedeljak, još se niko ne javlja.

Pozdrav. Danas sam bio u Yettel poslovnici gde mi je njihov radnik ponudio Yettelov internet i TV, ali kod mene barem koliko ja znam u mojoj ulici nije prosla optika a nemam ni fiksnu liniju. Rekao je da samo prikljucim ruter struju i da ima interneta na ruteru.
Sad me zanima da li je tako nesto moguce u Yettelu i kako?
P.S Da li moze da se podnese zahtev da se uvede opticki internet u MTSu.

Pa naravno da je moguće ako su u ruter stavili data sim karticu.

@branen890 sve zavisi od lokacije gde se nalaziš i koliko ti je udaljena bazna stanica.
A1 kućni net ti je možda bolja solucija jer je količinski neograničen internet, a i dobije se 25% popusta preko agenta.

Ja na telefonu koristim Yetelov internet i preko USBAa na njega povezem kompjuter. Nisam imao nekih vecih problema.
Brzina interneta zna da predje preko 90mbps a upload 30mbps. U pitanju je Total Data.

Da li ima neko od vas Mifi od Yettela da kaze koliko je los njihov net?

Prilozi

• Screenshot_20250524_164049_Chrome.jpg
    Screenshot_20250524_164049_Chrome.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20250524_164153_Yettel.jpg
    Screenshot_20250524_164153_Yettel.jpg
    60.6 KB · Pregleda: 44
Jel moguće da ovaj raspali Yettel nudi max 5GB EU interneta za post paid paket od 3000 din (popust sa 8600 🤣)
A1 koliko vidim za 3000 (verovatno daju I 50% pa izađe 1500) 15GB neta EU
Dugo sam u Telenor, Yettel signal na raznim mestima mi deluje sve gore i gore, često odem do CRO imam 1GB neta što je smešno, sa tih 15GB možeš par dana da ne razmišljaš o eSIM ili lokalnim prepaid
Koja je sad uopšte mreža od ove naše tri sa najboljim signalom, pokrivenošću? Imam i MTS prepaid za test signala često slično ili malo bolji

Jel moguće da ovaj raspali Yettel nudi max 5GB EU interneta za post paid paket od 3000 din (popust sa 8600 🤣)
A1 koliko vidim za 3000 (verovatno daju I 50% pa izađe 1500) 15GB neta EU
Dugo sam u Telenor, Yettel signal na raznim mestima mi deluje sve gore i gore, često odem do CRO imam 1GB neta što je smešno, sa tih 15GB možeš par dana da ne razmišljaš o eSIM ili lokalnim prepaid
Koja je sad uopšte mreža od ove naše tri sa najboljim signalom, pokrivenošću? Imam i MTS prepaid za test signala često slično ili malo bolji
Taj raspali Yetel je sigurica roming internet ,bez naknadni trosak ,dok A1 prijatelju naplatio 23000 din, ako ima neki paket od 3500 din i roming od 15 GB
@marko_ns Tih 15GB u A1 je ukupna kolicina koja ti je na raspolaganju u toku 2 godine, dok je u yettelu mesecna kolicina.
Nisam znao to za 15 GB a verujem da ni prjiatelj nezna , njemu rekli da slobodno moze da koristi

To je baš podlo od A1 što tako izmešaju babe i žabe (mesečni roming za Zapadni Balkan i dvogodišnji roming za EU) u prikazu ponude pa onaj ko ne pročita sitna slova može da se gadno zezne.

Ponuda za ostanak u mreži 3300 din mesecno za yetelu 100 sa xiaomi redmi note 14 pro + 5g 512gb ili 6 meseci po 1din pa 1900 din bez telefona.
Pre ponude podneo zahtev za prelazak u mts

@marko_ns
Tih 15 GB u A1 se odnose na celih 24 meseca, dok se u yetelu obnavlja količina mesečno. Tako da yettel ispade daleko bolji

@marko_ns
Tih 15 GB u A1 se odnose na celih 24 meseca, dok se u yetelu obnavlja količina mesečno. Tako da yettel ispade daleko bolji
Tako je. Ako pričamo o Yettel mobil L paketu za 2 godine dobiješ 120GB na spram Neo Ultre gde se dobija 30GB.
Yettel dobijaš svaki mesec 20min u romingu pored tih 5GB, SkyShowtime, Max, Dezzer, Voyo...
Jedina kao prednost Neo Ultre je što je internet neograničen, ali samo 50GB možeš da deliš hotspotom, dok je kod Yettela 500GB i možeš sve da deliš ako hoćeš.
Kada se sve stavi na digitron bolji su paketi kod Yettela nego kod A1

Tako je. Ako pričamo o Yettel mobil L paketu za 2 godine dobiješ 120GB na spram Neo Ultre gde se dobija 30GB.
Yettel dobijaš svaki mesec 20min u romingu pored tih 5GB, SkyShowtime, Max, Dezzer, Voyo...
Jedina kao prednost Neo Ultre je što je internet neograničen, ali samo 50GB možeš da deliš hotspotom, dok je kod Yettela 500GB i možeš sve da deliš ako hoćeš.
Kada se sve stavi na digitron bolji su paketi kod Yettela nego kod A1
osim u situaciji da korisnik ne putuje cesto/ van RLAH zemalja, tada je a1 bolji po pitanju paketa
Ponuda za ostanak u mreži 3300 din mesecno za yetelu 100 sa xiaomi redmi note 14 pro + 5g 512gb ili 6 meseci po 1din pa 1900 din bez telefona.
Pre ponude podneo zahtev za prelazak u mts
mora da bude rn14p+ ili moze i drugi?

Moze,mala razlika,samo za cenu paket
To je neki popusta 50k na telefon

Rasplet je 6 meseci po dinar i 50% popusta na pretplatu za Yettel 6. U zbiru dodje vrlo slicno, kao Neo 5 u A1 sa 50%, s tim sto bih onda Yettelu morao da platim i racun za maj po punoj ceni (2800 rsd)

Zna li neko šta se dešava sa dodatnim popustom od 200 dinara za prelazak na veći paket tokom UO i zadržavanje 50% popusta? Već mesecima ne vidim tu ponudu na aplikaciji. Pitam i zato što mi je pre neki dan stigla poruka po ko zna koji put da me čeka specijalan popust na pretplatu ako odem u poslovnicu do kraja meseca. Razmatram prelazak na Yettel 20 sa starog Yettel 10, pa ne znam da li da samo podnesem zahtev preko aplikacije, ili moram da im se obratim u poslovnici da bih zadržao popust tokom UO

Da odgovorim sebi: i dalje postoje te ponude sa dodatnih 200 dinara za veći paket, može da se pozove CC pa vam je pošalju, u mom slučaju Yettel Mobile M (50% popusta + 200 din).

Ne znam u kojoj bi temi mogao da podelim iskustva koriscenja yettela posle cca pola god...
Aplikacija za smart tv OZBILJAN KRS,ne toliko losa sama po sebi ali konstatno nesto secka i trokira, stbovi takodje ozbiljan krs, bukvalno nema dana da po 2 3 puta izbace gresku nema interneta, a prikopcani kablom na isti. Svako malo u jebeni stand by u kom se ukoce i jedino resenje je dugme i restart, net ko net nije los ali za razliku od mtsa kod kojeg sam za 2 godine koriscenja te iste infrastrukture imao krompir problema, ovde ih je bilo... Pa sigurno bar 5 situacija da preko pola dana nemam signala samim tim ni netavni tva + sitacija s pocetka gde sam ostao bez nekog ****** na banderi i gde su se posle tek nesto manje od 2 nedelje nadjebavanja yettel i mts usaglasili ko treba da se popne na tu istu banderu i resi problem... Aliiiiii kad se cena uzme u obzir jos je nekako i ok... Ali da je usluga soc soc je.

Meni takodje stize sms ponuda da predjem sa Total 10 na Yettel M paket po ceni od 2049 din umesto dosadasnjih 1300 din koliko placam.
Ne znam sta mi je ciniti jer mi ugovor istice u decembru mesecu a racunam da pred N.godinu mogu imati i mozda neke povoljnije ponude, a opet s druge strane mogu i da me ispale.

To sto ti nude, ako prihvatis, trajace ti do decembra tj do isteka UO. Taman pred Ng ako bude neka promocija i bolja ponuda...

Meni takodje stize sms ponuda da predjem sa Total 10 na Yettel M paket po ceni od 2049 din umesto dosadasnjih 1300 din koliko placam.
Ne znam sta mi je ciniti jer mi ugovor istice u decembru mesecu a racunam da pred N.godinu mogu imati i mozda neke povoljnije ponude, a opet s druge strane mogu i da me ispale.
Kao što kaže machak99, prelazak na veći paket ne utiče na pogodnosti prilikom obnove ugovora, jer ne menjaš datum isteka sadašnjeg. Isto plaćam 1300 i moj ti je savet da ozbiljno razmisliš da li ti je zaista potreban toliko veći paket. U razgovoru sa njima predstavljaju da za samo 700 dinara razlike dobijaš 3 aplikacije i neograničen net, a siguran sam da postoji razlog zašto si potpisao za Total 10 u samom startu. Njih baš briga, daješ im više para, a ljudi se često zalete, još kad čuju da ima još 200 dinara popusta. Gledam i po svojim prijateljima, presrećni što im je uvaljen Mobile L prilikom obnove ugovora, ushićeni za 10 slotova za aplikacije, a mesec dana ne izađu iz kuće, ne skidaju se sa wifi-ja, potroše gigabajt mesečno, ali zato imaju raznorazne Bukmejtove i Vojo. Ja sam se odlučio da pređem na novi Total 20 jer mi treba tih dodatnih 10 GB neta, ne zanima me Hbo Max i još više mi odgovara novi digitalni servis za društvene mreže jer mi na neke od njih ode najviše neta

Nazad
Vrh Dno