Prosle godine je promocija pocela pocetkom juna.Kad otprilike kreće ona letnja promocija u Yettelu, gde daju duplo više neta u prvih 12 meseci?
Taj raspali Yetel je sigurica roming internet ,bez naknadni trosak ,dok A1 prijatelju naplatio 23000 din, ako ima neki paket od 3500 din i roming od 15 GBJel moguće da ovaj raspali Yettel nudi max 5GB EU interneta za post paid paket od 3000 din (popust sa 8600 🤣)
A1 koliko vidim za 3000 (verovatno daju I 50% pa izađe 1500) 15GB neta EU
Dugo sam u Telenor, Yettel signal na raznim mestima mi deluje sve gore i gore, često odem do CRO imam 1GB neta što je smešno, sa tih 15GB možeš par dana da ne razmišljaš o eSIM ili lokalnim prepaid
Koja je sad uopšte mreža od ove naše tri sa najboljim signalom, pokrivenošću? Imam i MTS prepaid za test signala često slično ili malo bolji
Nisam znao to za 15 GB a verujem da ni prjiatelj nezna , njemu rekli da slobodno moze da koristi@marko_ns Tih 15GB u A1 je ukupna kolicina koja ti je na raspolaganju u toku 2 godine, dok je u yettelu mesecna kolicina.
Tako je. Ako pričamo o Yettel mobil L paketu za 2 godine dobiješ 120GB na spram Neo Ultre gde se dobija 30GB.@marko_ns
Tih 15 GB u A1 se odnose na celih 24 meseca, dok se u yetelu obnavlja količina mesečno. Tako da yettel ispade daleko bolji
osim u situaciji da korisnik ne putuje cesto/ van RLAH zemalja, tada je a1 bolji po pitanju paketaTako je. Ako pričamo o Yettel mobil L paketu za 2 godine dobiješ 120GB na spram Neo Ultre gde se dobija 30GB.
Yettel dobijaš svaki mesec 20min u romingu pored tih 5GB, SkyShowtime, Max, Dezzer, Voyo...
Jedina kao prednost Neo Ultre je što je internet neograničen, ali samo 50GB možeš da deliš hotspotom, dok je kod Yettela 500GB i možeš sve da deliš ako hoćeš.
Kada se sve stavi na digitron bolji su paketi kod Yettela nego kod A1
mora da bude rn14p+ ili moze i drugi?Ponuda za ostanak u mreži 3300 din mesecno za yetelu 100 sa xiaomi redmi note 14 pro + 5g 512gb ili 6 meseci po 1din pa 1900 din bez telefona.
Pre ponude podneo zahtev za prelazak u mts
Kao što kaže machak99, prelazak na veći paket ne utiče na pogodnosti prilikom obnove ugovora, jer ne menjaš datum isteka sadašnjeg. Isto plaćam 1300 i moj ti je savet da ozbiljno razmisliš da li ti je zaista potreban toliko veći paket. U razgovoru sa njima predstavljaju da za samo 700 dinara razlike dobijaš 3 aplikacije i neograničen net, a siguran sam da postoji razlog zašto si potpisao za Total 10 u samom startu. Njih baš briga, daješ im više para, a ljudi se često zalete, još kad čuju da ima još 200 dinara popusta. Gledam i po svojim prijateljima, presrećni što im je uvaljen Mobile L prilikom obnove ugovora, ushićeni za 10 slotova za aplikacije, a mesec dana ne izađu iz kuće, ne skidaju se sa wifi-ja, potroše gigabajt mesečno, ali zato imaju raznorazne Bukmejtove i Vojo. Ja sam se odlučio da pređem na novi Total 20 jer mi treba tih dodatnih 10 GB neta, ne zanima me Hbo Max i još više mi odgovara novi digitalni servis za društvene mreže jer mi na neke od njih ode najviše netaMeni takodje stize sms ponuda da predjem sa Total 10 na Yettel M paket po ceni od 2049 din umesto dosadasnjih 1300 din koliko placam.
Ne znam sta mi je ciniti jer mi ugovor istice u decembru mesecu a racunam da pred N.godinu mogu imati i mozda neke povoljnije ponude, a opet s druge strane mogu i da me ispale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari