Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Одрадио сам ресет,рестартовао телефон.
Отишао сам на онај код и 3 тачкице,опет исто
Одрадио опет шизуку. Штиклирао тамо volte.
Отишао у подешавања,сим картице и сад стоји Volte.
Али кад опет куцам онај код и на три тачкице,слика 2.

Prilozi

• Screenshot_20250518-222413.png
    Screenshot_20250518-222413.png
    122.7 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_20250518-222435.png
    Screenshot_20250518-222435.png
    154.8 KB · Pregleda: 36
Nema veze šta stoji tu. Zovi neki broj sa svog telefona i proveri da li si i dalje na 4g ili pada na 2g/3g

У углу пише 4Г.
Окренем телефон,домет пун,нестане 4Г и не пише ништа више,ни 2 ни 3Г.

A šta ti piše u recents kada uđeš u call logove? Da li stoji HD pored imena contracta ?
Mada po ovome što si napisao deluje da ti ne radi Volte..

Prilozi

• Screenshot_20250518-223646.png
    Screenshot_20250518-223646.png
    90.7 KB · Pregleda: 49
Имам две опције,прва је изабрана,на другу ми не да да пребацим.
Слика 1.
Слика 2,сад не пише volte него ово заокружено 😀

Prilozi

• Screenshot_20250518-230818.png
    Screenshot_20250518-230818.png
    55 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20250518-230838.png
    Screenshot_20250518-230838.png
    121.4 KB · Pregleda: 28
Moras da krenes nekim sistemom eliminacije, ovako ko zna kad cemo ga ubosti :)

Proveri da zaista imas aktivan VoLTE na svom broju, ne pozivom korisnickog servisa, vec prebacivanjem kartice u uredjaj na kome radi A1 VoLTE. Mene su skoro ubedjivali da mi je sve aktivirano, dok nisam na twitteru kontaktirao A1 i dobio info da VoLTE nije aktiviran (kod njih u sistemu) i resio problem za 2min koji je trajao cini mi se dva dana.

Пријавио сам на твитеру проблем,отворио је пријаву,каже да су имали пријава за Пикселе.
Јављам шта сам урадио.

Баш ми се наместила ситуација,колега на А1,Шаоми Рид Ми Ноте 14 Про,иконица волте поред 4Г.
Убацим моју,само 4Г стоји.

Znaci da nemas aktivno kod njih u sistemu, a na telefonu si dobro sve podesio cim imas opciju da ukljucis volte u podesavanjima.

Sta radite posle update, sve ponovo (i pairing i start Shizuku i pixel ims ukljucivanje VoLTE) ili samo pairing i start Shizuku ili samo enable wireless debugging i start Shizuku?

Drugari, je li 8a ima nekih problema, tipa sa displejem kao osmica? Nisam ni na šta naleteo, a znam da ovde dosta ljudi koristi pa rekoh da pitam.

Drugari, je li 8a ima nekih problema, tipa sa displejem kao osmica? Nisam ni na šta naleteo, a znam da ovde dosta ljudi koristi pa rekoh da pitam.
Koliko sam upućen, BOE paneli prave problem kad je u pitanju displej (kod skoro svih serija, ali pretpostavljam u retkim slučajevima). Dok su kod 7a i čini mi se 6a (ne drži me za reč) baterije problem i gugl nudi svakojake kompenzacije kao što je činio i za P4a.

Ja koristim pixel 6a vec dve godine, do sad nisam primetio ni jedan problem na svom modelu vezano za bateriju. I dan danas mi drzi gotovo kao i prvog dana, punim ga preko noci. Verenica ima Pixel 7a, ni ona nema problema... Na koje probleme se misli?

Да ли добија 8 Про нови андроид?
Још чекам да ми јаве из А1 за Волте.

Nešto zeznuli sa poslednjim apdejtom i baterija više se troši. A, 16 novi će to srediti :) Komedija, sve po starom.

Ja koristim pixel 6a vec dve godine, do sad nisam primetio ni jedan problem na svom modelu vezano za bateriju. I dan danas mi drzi gotovo kao i prvog dana, punim ga preko noci. Verenica ima Pixel 7a, ni ona nema problema... Na koje probleme se misli?

Da se pohvalim, postadoh i ja vasnik 8pro. Gledam sad da aktiviram VoLTE initgleda da Su je preimenovali u Wi-Fi calling (u opisu pise da pokriva i WiFi i net preko mobilen mreze). Inace, je telefon kupljen i koristi se u DE

Nazad
Vrh Dno