Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Uh, Gretchen Mol scena u Boardwalk Empire S02E04 😏
Listao kanale na TV po završetku tenisa i baš sam ubo tajming da prebacim na HBO 3.

Elizabet Mos definitivno dobija ogromnu konkurenciju u Beli Remzi koja je definitivno uspela da mi načini lik Eli užasno odbojnim i antipatičnim čak i bez ogromne pomoći scenarista/režisera.

Bekstvo iz Denamore 6.5/10
Zadnja epizoda od 1.40h je malo nepotrebno razvučena

Andor S2, sjajno. Ne znam samo u čemu je bila poenta druge epizode, bukv kao da je neki materijal snimljen za nešto drugo...

Sve ostalo iz modernog SW je smeće, ali ovo je nekim čudom ispalo fenomenalno i to serija o liku koji mi nikad nije bio nešto zanimljiv niti vredan gledanja - Rogue One mi nikad nije bio dobar, ali sad imam želju da ga odgledam ponovo.

Andor me sto se tice vizuelnih efekata ostavio bez daha, neverovatan trud ulozen od strane rezije, scenografije, sve do detalja razradjeno, ma neverovatno kako je docaran jedan sasvim drugi svet, e, sada sto se tice samih dijaloga u seriji, ima tu i tamo nekih propusta i nejasnoca, ali sve to pada u vodu kada pogledam one gradove, one kuce, extra, extra odradjeno, kompjuterski da, ali vrhunski
Handmand tales, jedn aod najboljih i najoriginalnijih prica koje sam imao preilike da gledam. malo se pogubila prica u pretposlednjoj sezoni, a zadnju nameravam ovih dana da pocnem, pa kakva god da je, vrhunska serija

Posle Andora, počeo da gledam obi wan Kenobi I odustao posle 1ipo epizode 🤦
Sad ću da probam rogue one, Tu je negde hronološki. Ako ne, onda mandalorian po preporukama ovde.
Morao sam da guglam šta znači ono BBY u epizodama Andora i svaki put se ponovo iznenadim koliki su "ekosistem" napravili

Poslednja izmena:
Sasvim, sasvim ok prva sezona Andora, a ova prva polovina druge sezone baš kako je opisano u nekom od prethodnih postova, sad očekujem tu kvalitetniju drugu polovinu i kraj serije.

Mandalorian, šta, kako, da li gledati, hronološki kada se dešava radnja? Slično sam pitao i za Andor i dobio sasvim dovoljan broj prijemčivih odgovora koji su me i "naterali" da pogledam nešto što sam dugo izbegavao. Ostaje naravno i Rogue one da se pogleda ali ne bih više nastavljao sa ostalim serijama iz tog univerzuma, osim Mandalorian ako preporučujete :D

Ili si ljubitelj SW fransize ili nisi. Ili gledas sve Ili ne. Prosto

Tačno sam znao da je definitivno neće odraditi do kraja ali sam se bar nadao da će izgurati još koju sezonu!

Eto, podlegao sam bombastičnim naslovima po raznim portalima i mogu samo reći da je ovo jedno od najvećih smeća koje sam pogledao, čak i one serije koje sam prekidao nakon par epizoda imaju više smisla od ove.

Trećerazredna gluma i scenario i konačno sam ukapirao da Steve Carella nikada nisam voleo kao glumca. Ne mogu reći za period The Office-a da li sam i tada imao ovako luš utisak o njemu, ali sve nakon toga (mada za to sve, smatram dve serije i par filmova) mi je bio očajan, kako u Jutarnjem programu, tako i u ovoj seriji. Ostali takođe nisu vredni pomena, sreća je da su epizode od pola sata tako da sam ovo brzo provukao.
Ocena je takva da se nadam brzom padu ispod trenute ocene.

Meni je i 7.2 već uveliko alarmantno. Generalno sve ispod 7.5 izbegavam u širem luku. Zapravo mislim da mi je 7.7-7.8 neka donja granica prihvatljivosti koju retko predjem.
Naravno, pričam o serijama. Takodje, ne znaci da ako je bolja ocena da je automatski dobra serija i da cu sigurno gledati, ali mi svakako služi kao dobar filter pri izboru.

‘The Wheel Of Time’ Canceled By Prime Video After 3 Seasons

Tačno sam znao da je definitivno neće odraditi do kraja ali sam se bar nadao da će izgurati još koju sezonu!

Ccc, kakvi genijalci. A LOTR đubre od serije verovatno nisu batalili?

Izgleda da su im ove serije bile preveliki zalogaj odjednom i rešili su da se reše jedne i - naravno IMHO, po starom dobrom običaju pogrešili su u izboru.

Voleo bih kada bi neka druga kuća preuzela projekat i nastavila sa produkcijom istog ali pitanje je koliko za to ima volje i želje.

Pozdrav,
kako vodite evidenciju o serijama ili filmovima koji tek treba da izadju a zelite da ih ispratite?
da li postoji neki sajt gde se moze napraviti lista ili ispratiti u vidu pristizuce notifikacije da je neka serija krenula sa emitovanjem ili film
imam imdb i tu par lista ali ne znam da li postoji mogucnost obavestenja.ovako samo dodam i generalno i zaboravim da ispratim da li je nesto krenulo

Trakt lično koristim, a Simkl verovatno to isto radi mada nisam probao sa nadolazećim sadržajem.

Lotr je posle malo slabije prve sezone imala bas dobru drugu
Malo slabije? Prva sezona je smešna.

WOT se isto u prvoj sezoni nije proslavio, ali je bolji, plus je veoma vidan napredak u drugoj i još vidniji u trećoj sezoni.

WoT je miljama ispred LotR:RoP po svim pitanjima i jedino zajedničko im je lošija prva sezona ali je zato u nastavku WoT ostavio drugo Amazonovo čedo u prašini.

Taman odgledao Wheel of Time, a oni je ukinuli i ostavili priču na pola. Ne kažem, nije to Game of Thrones kvalitet, ali jeste sasvim gledljivo. Tačno je da je to skupa produkcija, ali su ostavili još skuplji Rings of Power koji je totalno smeće koje niko živi ne gleda, a odustali od boljeg Wheel of Time.

Amazon ugasio i Night Sky posle prve sezone, što objektivno i nije neki gubitak.

Pozdrav,
kako vodite evidenciju o serijama ili filmovima koji tek treba da izadju a zelite da ih ispratite?
da li postoji neki sajt gde se moze napraviti lista ili ispratiti u vidu pristizuce notifikacije da je neka serija krenula sa emitovanjem ili film
imam imdb i tu par lista ali ne znam da li postoji mogucnost obavestenja.ovako samo dodam i generalno i zaboravim da ispratim da li je nesto krenulo
Ja koristim TV Time i zadovoljan sam opcijama i pregledom. Nekad malo baguje, tj nece da učita sadržaj kao da je pao server, ali nista strasno. Kao backup opciju koristim Hobi koja je dosta jednostavnija varijanta.

Sto se WoT tice, odlučio sam da ne gledam kad sam pročitao utiske prve sezone, sad mi jos draže sto nisam kad vidim da je otkazana.

Rings of Powa, pa sta da vam kažem kad devojka koja bas bas voli LOTR svet i cimala me za prvu sezonu da gledamo svaku epizodu čim izadje i bas nije zahtevan gledalac, drugi deo sezone smo na mišiće završili, a kad sam joj spomenuo da izlazi druga sezona, iskulirala me najstrašnije 😄

Ništa od nastavako GoT ni RoP nisam pocinjao i isplatilo se. Ne znam kako im to podje za rukom da upropaste.

Andor sezona 1 savršena.

Meni se kod WoT dopalo i to što su se ipak potrudili da svaka naredna sezona bude bolja od prethodne.

Andor S02 odgledao prve 3 i nema šta da sbude sporo, pa ne može sezona da krene odmah rokanje.. Fantastičan pace, tacno se vidi da se gradi priča za kraj sezone. 3 epizoda savršeno isprepletani dogadjaji, muzika na svadbi ... uživanje. Nadam se više serija iz SW univerzuma ovog kvaliteta.

Nazad
Vrh Dno