Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Jedino FLOLAB ONETIME PRO NanoArmour 3D Screen, ali trenutno ne salju za srb.
Malo skuplja varijanta, ali rev2 ima curved 3d ivice koje savrseno nalezu na staklo telefona i ne siri bezele.

Od skupljih, može i Torras.

Ima ga na aliexpressu.

To spigenovo imam na 15PM. Nekako se "izlize" brzo, izgubi onaj sjaj i cesto je prljavo.

Da li neko zna gde mogu da pronađem USB C na USB C kabl, dužine oko 30 cm po mogućstvu ugaoni :)

Kopija, da, iskreno mi se ne daje 10.000 za masku. Original ARC Pulse, kostaju 10-12.000

Logicno gledajuci, metalna maska ce preneti udarac na telefon..
Arc ima neki tanak sloj "dual layer".. i pitanje je koliko moze da apsorbuje,
dok kod kineza toga uopste nema na slikama..

ja nosim supcase grip i spigen ultra hibrid t maske i mnogo mi je bolji supcase, spigen mi klizi non stop... tako da ozbiljna preporuka za sup.
spigen mi je zastitno staklo vec godinama na svim telefonima, traje mi ugl. koliko i sam telefon - ovo sam kupio kad i 16pm u januaru i bukvalno je kao da je juce stavljeno

Stavio mat foliju neprivatnu na 13 Pro Max i na Galaxy S24+. Mnogo mi se sviđaju i baš gospodski i šmekerski deluju.

Pomoć za sestru... Uzela je 16e, prvi njen iPhone ikada. Treba joj zaštitno staklo, a skoro da nema decidno za njega, ali ja ako sam razumeo 16e je isti ekran kao 13 tj. 14 pa može za njih?

A dugo pitanje. U iStyle imaju neko Next One staklo, vredi li? Privlačno je što dolazi sa onim kompletom za instalaciju.
Imaju dve vrste, obično, skroz prozirno sa prorezom za notch i drugo sa crnim ivicama ali prekriva komplet, to je i skuplje. Pa da li je razlika samo u tome što prelazi preko notcha ili nešto drugo?

Uplati joj AC+.
Prodisao sam bez tih stakala. Ili ne leže kako treba, ili se prljaju nenormalno... Kada ubodeš kulturno da ti odgovara obično ga razbiješ :)
Nije da kvarim temu ali miran si zauvek sa telefonom. Masku koristim ali to je prilično subjektivno koju. Meni su baš "klizavi".

Uzmem dbrand zbog klizanja i rešio sam sve :)

Ako može i meni savet pošto kupujem prvi iPhone u životu, pa oko izbora punjača...

U svom posedu imam Xiaomi i Realme punjače. Pretpostavljam da ne mogu da naškode telefonu ali nemaju PD kompatiblinost, ako razumem dobro?

Apple punjač kao logičan izbor deluje i kao najskuplji. Samsung ima 15W punjače u kompletu sa kablićem, solidno jeftiniji. Vidim hvali se i Anker, nisam imao dodira sa njima, da li nude neku kvalitativnu pogodnost naspram ovih?
Takođe čitam i da su hvaljeni IKEA punjači, malo je reći da sam skeptičan s obzirom na njihovu cenu, ali koliko istražih po netu utemeljeno važe za pouzdanu elektroniku.
No, ipak da budem "mirniji" za početak da uzmem nešto uverljivijeg brenda. 😃

Ili Apple ili Samsung, drugo nista ne priznajem ;) . Salim se, jaimam Ugreen ali sam ga platio 100e ,pre 2g. Uzeo bi i Anker,za zadovoljstvom.

Anker Gan charger ako hoćeš skuplji, 65W, oko 7000 u njihovoj radnji u TC Galerija, možeš i običan njihov. Ovaj prvi je je sa dva USB-C i jednim USB-A portom. Mislim cena je viša i realno većini nije potreban takav punjač. Praktičan je za one koji imaju više Apple uređaja. Naravno da je na američkom Amzonu mnogo jeftiniji.

puni sa tim sto imas, life is to short da razmisljas sa kakvim punjacem da punis bateriju telefona

Ma ne brigam da su Xiaomi ili Realme loši punjači, nego pretpostavljam da ne mogu da postignu max 20W brzinu punjenja?
Koliko znam, telefoni kada se pune sa punjačima koji ne podržavaju njihov standard onda defaultuju brzinu na neki minimum, tipa 10W ili 15W?

Puniće više nego dovoljno brzo, imaš odgovarajući kabl, probaš, vidiš da li ti odgovara i ne bacaš dodatno pare ako ti ne treba 😃

Puniće više nego dovoljno brzo, imaš odgovarajući kabl, probaš, vidiš da li ti odgovara i ne bacaš dodatno pare ako ti ne treba 😃

A i to što kažeš. Ionako sporije punjenje bolje za bateriju, pa ako bude baš sporo onda da uzimam punjač. Hvala!

Nazad
Vrh Dno