Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Zamolio bih te da me informiras koliko poena sakupljas na chas?

Ti prikazuje tamo kada kliknes na bodove.
oko 600, ~14-15k dnevno, sto mi je sada beskorisno posto imam uploada oko 3tb, otkljucan forum za inviteove na druge trackere.. bukvalno samo povecavam upload u nedogled, kupujem vip i nista drugo..

@Manda94 Daj neki screenshot šta ima tamo.

A i za sve ostale:

Nego sad videh i neki naš YU - Scene? :)

Otvoren SIGN UP:
https://yu-scene.net/login

Poslednja izmena:
Jel vredi MAM ako se ima LearnFlakes već?

Šta se dešava sa HDBits?

Pukao je danas, baš dok sam tražio nešto po forumu.

Vidim vratio se.Ufff

Neko mi ladno koristi nalog na IPT-u i skida neke gluposti. Promenio sam password, ali i dalje isto. Stuff me ubedjuje da niko to ne radi. Juce sam morao da iskoristim gomilu bodova da obrisem gomilu H&R, danas evo vidim ponovo se pojavili.

https://prnt.sc/9tI7r05GCyp7

Neko mi ladno koristi nalog na IPT-u i skida neke gluposti. Promenio sam password, ali i dalje isto. Stuff me ubedjuje da niko to ne radi. Juce sam morao da iskoristim gomilu bodova da obrisem gomilu H&R, danas evo vidim ponovo se pojavili.

https://prnt.sc/9tI7r05GCyp7

Ako postoji 2fa tamo aktiviraj obavezno.. Moguce da si pokupio neki malware negde i uzmu ti sifru uvek, skeniraj komp.

Nema. Sumnjam i da imam malware, nisam nista novo instalirao ne pamtim od kad, niti sam kucao IPT password uopste, ulogovan sam ko zna od kad, imam ESET instaliran...

@Nabukodonosor

Skeniraj sve jos jednom, verovatno je, probaj jos nesto osim ESET-a..

Mi smo na cgpeers-u imali bas problema, ljudi su kacili zarazene torrente, krali ljudima user i pass i prodavali po 60$ akaunte .. Sada smo uveli obavezan 2fa (mail ili app) na trackeru-u i nema uposte problema, mozda je jedan od 100 torrenta malware i brise se odmah..

Jel vredi MAM ako se ima LearnFlakes već?
Rekao bih da pomaze, MAM ima izuzetnu e-books kolekciju. Licno imam lose iskustvo sa LF, pored dugogodisnjeg clanstva, znacajnog upload-a i pozitivnog ratio nedavnosu mi ukinuli prava skidanja, traze donaciju (min. 30 EUR) da se dobije status aktivnog clana. Iako volim da doniram i pomazem zajednicu LF mi se smucio, ne trpim ovakvu vrstu pritiska.
Inace, po strukturi sadrzaja, TheGeeks su ti blize LF (ako te zanima e-learning sadrzaj) ...iako spadaju u ne previse omiljenu "click grupu" tracker-a.

Nazalost, BitSpyder (tracker slicnog sadrzaja) je nedavno ugasen, jer ga nisu mogli oporaviti nakon pada...moderatori kazu da nisu mogli doci do vlasnika sajta (nisu imali kontakt vise godina), bez koga oporavak nije bio moguc :(

Ovde je sve ebooks ili audio. Mislio sam da imaju video tutoriali, ali nista. Nema veze, nabavio sam dobar tracker za knjige.
Bibliotik sam gledao isto dal da upadnem, ali kažu težak za održavanje ratio-a. To me mrzi da se cimam.

Nudim inv za torrentleech, u zamenu voleo bih inv za neki od boljih trekera za nesto od general/movies tv shows/adult
Iskljucivo od odgovornog clana sa dobrim ratios itd
javite se na pm

FL je down tj. main domen, već neko vrijeme su naglasili da će koristiti paralelno i link

edit: pao i rezervni domen.

Nazad
Vrh Dno