Dragi moji, imamo problem sa TP-Link ruterom i ne mogu da ga rešim. Problem je sledeći. Nedavno sam uzeo TP-Link AX5400 i na njega, kao Mesh device, spojio moj stari Archer C80. Problem se javlja kada odem na 192.168.0.1 ili na tplinkwifi.net. Lepo se ulogujem i u roku od nekoliko sekundi me ispiše i ponovo dobijem ekran gde moram da upišem password. Jedina razlika je kada se ulogujem preko 192.168.0.1 je da, kada me izbaci, prebaci me na tplinkwifi.net.
Vreme koje mi dozvoljava da budem ulogovan je random. Traje između jedne sekunde do 20ak sekundi. Posle toga mi traži da se opet ulogujem. Ne mogu lepo ni da pogledam podašavanja. Vidim da postoji upgrade firmware-a, ali ne smem da započnem da ne bi brikovao ruter.
Probao sam za Chrome-om i Edge-om. Isto se dešava. Takođe se isto dešava kada se preko telefona, tj. Teether aplikacije priključim.
Da li može neka pomoć?
Vreme koje mi dozvoljava da budem ulogovan je random. Traje između jedne sekunde do 20ak sekundi. Posle toga mi traži da se opet ulogujem. Ne mogu lepo ni da pogledam podašavanja. Vidim da postoji upgrade firmware-a, ali ne smem da započnem da ne bi brikovao ruter.
Probao sam za Chrome-om i Edge-om. Isto se dešava. Takođe se isto dešava kada se preko telefona, tj. Teether aplikacije priključim.
Da li može neka pomoć?