Šta je novo?

Pametni uređaji Satić smartić

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
755
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Планирам да узмем неки сатић смартић за дете од 7 година у септембру полази у школу.
Занима ме шта је најповољније и где.
Колико сам видео Вип има најповољнију понуду па Теленор, МТС има најнеповољнију.
У МТСу ми нуде О1+350 за сат за дете од 7 година=1750 😀.
У Випу је ок цена, не свиђа ми се сат, МТ40 ми је ок сатић.
Можда узети овако неки сат и неку другу картицу.
Шта је најисплативије?

Po meni je najbitnije za donosenje odluke o saticu zapravo sta koriste drugari dece sa kojom ce komunicirati.

Npr. ja vidim to kod svog klinca, 80% njih ima TLC i oni lako razmenjuju brojeve, glasovne poruke i emotikone. Onih 20% koji nemaju TLC, satove koriste samo za komunikaciju sa porodicom.

Po meni je najbitnije za donosenje odluke o saticu zapravo sta koriste drugari dece sa kojom ce komunicirati.

Npr. ja vidim to kod svog klinca, 80% njih ima TLC i oni lako razmenjuju brojeve, glasovne poruke i emotikone. Onih 20% koji nemaju TLC, satove koriste samo za komunikaciju sa porodicom.
Ja sam kupio jedan tcl i nikad više. Mnogo su bolji ovi sa Alija. Sad, za razmenu brojeva jeste lakše ako su isti satići, ali mom klincu retko trebaju novi brojevi. Ako zatreba, nabavimo. Poruke i enotikone njegovo društvo ne šalje, samo se zovu. Zavisi od potreba...

Ja sam kupio jedan tcl i nikad više. Mnogo su bolji ovi sa Alija. Sad, za razmenu brojeva jeste lakše ako su isti satići, ali mom klincu retko trebaju novi brojevi. Ako zatreba, nabavimo. Poruke i enotikone njegovo društvo ne šalje, samo se zovu. Zavisi od potreba...
TLC je krs, potpuno se slazem. Ali su klinci zadovoljni i vrsi im posao. Definitivno zavisi od okruzenja i potreba.

Myki watch dal uopste ko koristi?
Eto jutros kako je doslo do promjena vremena,na satic je staro vrijeme. Znam da se ranije mucio nesto oko toga,al ne mogu da sjetim. Mreža bi trebala sam da promjeni,al ocigledno nije. Dal neko ima satic da provjeri dal se vrijeme promjenilo?

TLC je krs, potpuno se slazem. Ali su klinci zadovoljni i vrsi im posao. Definitivno zavisi od okruzenja i potreba.
Kod mog deteta gura vec trecu godinu, baterija sastavi dan i dalje lagano, gps je generalno precizan, mada ume povremeno i da zabrlja, ali da je krs, u nasem slucaju- daleko od toga. Kad cujem iskustva sa myki i kineskim saticima koji se mogu naci kod nas u prodaju, mislim da smo prosli odlicno.

Svi do jednog ti satići su krš i bacanje para.... Poneko kao kolega iznad ima sreće ali generalno su to beskorisne igračke

Pa i to su sve Kinezi sa nabijenom cenom , ovaj kinez sto sam uzeo pre dve godine za 40 eu, i dalje radi savrseno
Ovaj kinez ima sve kao mobilni ,najvise kupljen zbog Whatsapa

Moj komentar da je krš se odnosio na kvalitet pratećeg softvera i GPS lociranje.

E sad, imajuci u vidu nacin na koji ga sin koristi, nimalo ne smatram da su baceni novci, cak naprotiv.

Ima li neko iskustva sa Canyon jondy kw-44? Ima neka recenzija na Yt, u kojoj nema problema sa preciznoscu, a cena mu je povoljna u odnosu na neke druge.
Pozdrav, da li si imao problema sa ponovnim dodavanjem sata u app. Kada zam ga uzeo i povezao sa telefonom preko Canyon Life sve je bilo ok. Onda je odjednom konekcija pukla. Izbrisao sam sat iz naloga i pokusao opet da ga ubacim. Pokusam da skeniram QR registracionog koda sata, a posle sam probao i sa ukucavanjem koda i neuspesno. Konstanto mi izbacuje grešku ''Unable to connect to the device. Check if the internet works on inserted SIM card, if the problem remains-contact our support team: [email protected]". SIM kartica je skroz ok, globaltel je u pitanju. Probao sam sa clear cache app, restart tel. i sata i sl. i nema promene.

Pozdrav, da li si imao problema sa ponovnim dodavanjem sata u app. Kada zam ga uzeo i povezao sa telefonom preko Canyon Life sve je bilo ok. Onda je odjednom konekcija pukla. Izbrisao sam sat iz naloga i pokusao opet da ga ubacim. Pokusam da skeniram QR registracionog koda sata, a posle sam probao i sa ukucavanjem koda i neuspesno. Konstanto mi izbacuje grešku ''Unable to connect to the device. Check if the internet works on inserted SIM card, if the problem remains-contact our support team: [email protected]". SIM kartica je skroz ok, globaltel je u pitanju. Probao sam sa clear cache app, restart tel. i sata i sl. i nema promene.
Dodao sam ga samo jednom, i od tada radi dobro. Napravio sam i zeni nalog i njoj samo podelio uredjaj. Sve u svemu, za sada sam zadovoljan, desi se da nekada ne bude bas precizan, ali to se brzo ispravi. Koristio sam mts karticu, i promenuo na globaltel.

Kupio sam klincu sat preko Aliexpresa. Nije los, jedini problem je lokacija. Na satu naime non stop stoji LBS, iako je ta opcija isključena, nikako da uhvati GPS. Naravno preciznost lociranja je zbog toga katastrofa. Jel zna neko kako da resim problem? Inace u saticu je mts pripejd kartica, sa aktiviranim dodatkom (min. net). Hvala.

Kupio sam klincu sat preko Aliexpresa. Nije los, jedini problem je lokacija. Na satu naime non stop stoji LBS, iako je ta opcija isključena, nikako da uhvati GPS. Naravno preciznost lociranja je zbog toga katastrofa. Jel zna neko kako da resim problem? Inace u saticu je mts pripejd kartica, sa aktiviranim dodatkom (min. net). Hvala.
Koji je model satića?

Da li mozete da mi pomognete oko izbora, dvoumim se izmedju MT42X i MyFirst Fone R1S, ili mozda nesto trece? Od svega mi je najbitnije GPS pracenje i mogucnost klasicnog poziva, igrice, muzika i ostale igrarije nisu bitne. Budzet je tu do 15k. Kao i da li znate moze li Sokolic tarifa da se uzme bez sata?

Pozz svima, da li je neko uzimao skoro neki sat, sta je aktuelno na aliexpress-u? Uzeo bih nesto upotrebljivo, da ima dobro pracenje l;okacije, da je otporan na kvasenje i sl, i da kosta malo vise nije bitno, samo nisam u toku sta ima da se poruci.

Šta da uzmem djetetu koje treba da počne u školu, u suštini treba da ima 4G, da može da se javi ili da zove + GPS, ništa drugo, naravno, baterija da je ok. Budžet je manje bitan, tj. tu do 100e nadam se da može da se uzme ok rješenje ? U ponudi imam TCL Family Watch 2 (to bi trebao biti MT42), ima li šta drugo vrijedno pomena ?

Šta da uzmem djetetu koje treba da počne u školu, u suštini treba da ima 4G, da može da se javi ili da zove + GPS, ništa drugo, naravno, baterija da je ok. Budžet je manje bitan, tj. tu do 100e nadam se da može da se uzme ok rješenje ? U ponudi imam TCL Family Watch 2 (to bi trebao biti MT42), ima li šta drugo vrijedno pomena ?
U telekom ti je bio u akciju u Maju mjesecu. Ja imam 2 doma. Zavrsavaju posao. Baterija solidna,ako ga ne koriste moze i 2 dana,ako čačkaju danipo.
Preporuka mt42,oba iz telekoma.

Htedoh napisati ali sam izgleda zaboravio... 😅
Mt40 koji je cera nosila gotovo 3 pune godine, je odsluzio svoje, baterija krace traje nego sto joj treba da se napuni... Odjednom se nesto desilo i poceo je bas da se greje... Od nas preporuka, nismo imali iskustava sa ostalim markama i modelima, ali cini mi se da ipak nudi vise u odnosu na ostale...

I mene zanima ponovo ova tema jer sam pokvario klincu lt21. Ima i TCL mt40 na kojem je naprsao ekran i koristi ga za igralište. U principu, mt40 je dovoljan satić. Mana mu je što ne znam nikog da ga nije nosio na reklamaciju. Skoro svima se pokvario. Ovaj sa Alija što sam ja pokvario je, pi mom iskustvu, mnogo bolji. Sad planiram da kupim ovaj, ako mi ne iskrsne nešto zanimljivije.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD8,551.68 | Blackview Z10 Children's Watch 1G+8G 1.83-inch IPS Display IP67 Waterproof Face Recognition 680mAh 4G SIM Video Call GPS Watch
Je li Z10 jos u zivotu? Kakvi su utisci posle duzeg koriscenja?

Ja sam malo cunjao i po broju ordera i recenzijama sam nasao nekoliko ovih satica, da li je neko imao iskustva sa nekim od njih:

Koji sistem je bolje da se uzme, android ili nesto drugo? Meni je bitno da mu je precizna lokacija i da ti video pozivi i obicni rade koliko toliko OK/

Moja unuka jos koristi , sve radi kao prvog dana ,lokacija tacna ali malo spora
Nazalost radnja vise ne postoji i gledati Android 8.1 i radi isto sto i telefonScreenshot_2.png

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    62.9 KB · Pregleda: 11
Nazad
Vrh Dno