Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Tražim ponudu 24x50% kod MTS-a. Ugovor istekao pre nekoliko godina nakon smrti člana porodice na kog se vodio BOX3 ugovor. U zavisnosti od ponude, uzeo bih možda i BOX4 paket.

Pozz.. imam mts optiku i hteo bi da predjem na yettel, ugovor mi istice u maju

Pozdrav. Box3 ugovor na optici mi ističe 15.05. Na lokaciji imam mogućnost MTS, Yettel, SBB.

Mts Box2 ugovor na optici mi ističe 28.05. Na lokaciji imam mogućnost MTS, Yettel, SBB. (24x50% kod MTS)

MTS box 4 istice 29.05. mts mi nudi 18x50% (nece da daju 24X sto bi prihvatio) pa ako ima neka bolja opcija nek se javi neko :)
Na lokaciji ima mts opika i sbb mreza.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB - EON Full, ističe u maju ugovorna obaveza.
Ili za prelazak na optiku.
Banovo brdo, Čukarica.

Trazim najbolju ponudu za 2 Sbb ugovora kao novi korisnik, Zvezdara - istekao postojeci ugovor sa Sbb-om (nije na moje ime), Vozdovac - istice ugovor sa Mts-om 06. Juna

Poslednja izmena:
Potrebna ponuda za internet/TV/fiksni, MTS optika je trenutno aktivna (računam da može yettel), kuća je u pitanju (ako je važno).

Tražim ponudu 24x50% kod MTS-a, sada isto imam popust. Ugovor mi ističe za nekih 20 dana, imam box3. Može i ponuda drugih operatera sa optikom, nalazim se u Požarevcu.

Potrebna ponuda za internet i TV. Za dva ugovora na dve lokacije, na jednoj je nov korisnik a na drugoj imam Hipernet koji istice uskoro.
Ima mogućnost za optiku Yettel ili MTS, a moze i SBB na obe lokacije.

Potrebna ponuda za nove/postojeće SBB korisnike
Obnova, ili nov ugovor.

12m 50% imam trenutnu ponudu, koja složićete se, nije baš najbolja. Pozdrav.

Imam SBB prešao bih na supernovu. Trenutno dobijam 16. meseci po dinar, pa me interesuje da li može nešto bolje.
Hvala.

Potrebna ponuda za postojeće SBB korisnike, za obnovu EON FULL, uz što više meseci po 1rsd.
Pozdrav

Treba mi ponuda za A1 KucniNet - promocija 12 meseci bez pretplate, grad Subotica,novi korisnik

ako ima neko od akvizitera za neku dobru ponudu za dve lokacije
1. postojeci supernova korisnik prelazak na A1 mobilni internet (onaj od 100Mbps)
2. Yettel optika 300/150 samo internet, postoje tehnicke mogucnosti provereno vec. Novi prikljucak

Trazim promociju za Novi Beograd (novi korisnik):
1. A1 KucniNet - 12 meseci bez pretplate, ili
2. Yetel optika samo internet - 50% popusta tokom cele ugovorne obaveze

Хајде и ја да покушам...

Зрењанин.
Нов корисник. Стамбена зграда.
Потврда од МТС-а и Јетела за доступност.
МТС, СББ и Орион ме не интересују.
Брзина минимум 300 даунлоуд.
Интересује ме САМО интернет.
Напомена за аквизитере: постоје регуларне понуде већ од 2000д за ову брзину.

Poslednja izmena:
Tražim promociju za Beograd-stara Palilula,
MTS optika dostupna, Trenutno SBB-ov korisnik ugovor ističe sredinom maja.
Potreban net+tv

Pozdrav, zanima me Yettel ili SBB ponuda za novog korisnika u Beogradu. Treba mi samo internet.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora u Supernovi 25.04 mi je istekao ugovor, trenutno sam na paketu SuperPlan 2 XL.

Takođe i ja tražim promociju A1 kućni net 12m po dinar

Trazim najbolju ponudu za nov ugovor, net i tv. U zgradi ima Sbb , Mts i Orion.

Tražim najbolju ponudu za kablovski internet u Debeljaci (Kovačica), mislim da supernova ima kablovski net tamo

Trenutno imam samo internet paket kod Supernove. Hteo bih da produžim ugovor na 24 meseca, ali uz prelazak na paket Super PLAN 3 L, pod uslovom da ostvarim 50% popusta u trajanju od 24 meseca.
Molim vas da mi dostavite ponudu u skladu s tim uslovima.

Uskoro istice mts optika box 3 paket, trazim ponudu za obnovu uz neki dobar popust (npr 24x50%)

Mene zanima najbolja ponuda za produženje Yettel ili novi korisnik SBB internet i tv. Istekao mi je ugovor u januaru. Beograd, sva 3 operatera imam u zgradi.

Nazad
Vrh Dno