Radi, ja sam probao youtube, downloader i wolf. Rade instalacije sa usb. Kad se ponovo startuje pita te da biras boot move ili wolf.Pozdrav drugari!
Uspeo sam na starom box-u da udjem u android meni sa kodom del 1042 del. Ubacio sam flesku i file manager je vidi pa pretpostavljam da tgako mozgu da se instaliraju i neke APK koji mi se svidjaju (kodi, i sl). Pitanje je da li moze da se tako instalira wolflancher i kako da se omoguci onaj dual boot odnosno da biram hocu li move lancher ili wolf. Modovao sam davno ovaj box ali se u nekim apdejtovima to izgubilo i pregledom aplikacija koje su instalirane ih nema vise. Pa ako bi instalirao preko usb-a wolf lanche i bottom maper hoce li to onda raditi
Preporuka za neki daljinski za move box?
Čitao sam da mnogi imaju taj problem, ali kod mene radi bez problema. Kad je u stand by, bez problma se uključuje sa eon daljincem.@dulehak Problem je što beše Move box gasi BT kad ode u standby, pa kako da ga upališ sa Eon daljincem
(ako ga ne budi ni HDMI-CEC)
Ja moj TV moram da "palim" sa Eon daljincem u IR režimu pa tek onda se rekonektuje na BT i cepaj dalje u BT režimu.
Ne mora preko serviio. Mozda najbolje resenje je preko Kodi-ja ako sadrzaj sa PC-ja strimujes preko mreze. Dakle potreban ti je Kodi, neka osnovna podesavanja i addoni za titlove. Zatim i podesavanje Windows file sharing (SMB).Koju app za BOX preporučujete za gledanje video fajlova (sa podrškom za titlove) koji se dele kroz mrežu preko Servioo?
Ok je Nova Video Player. Ali on vuce titlove samo sa OpenSubtitles. Ali ako tebi zavrsava posao ok. U Kodi-ju imas addone za titlove kako za OpenSubtitles tako i za titlovi.com (gde je kvalitet titlova mnogo bolji). Ali da bi koristio titlovi.com addon potreban ti je nalog na titlovi.com i donacija da bi koristio api.Hvala. Probao sam kasno sinoć Nova Video Player preko SMB i radi odlično. Sviđa mi se app. Ja se vezao za Serviio jer koristimo Smart Share app na LG za puštanje multimedije.
VLC isto lepo radi, ali je Nova na prvu bolja što se tiče titlova. Probaću i Kodi.
meni kresujeOnda skini poslednji update pa ga sam instaliraj ako si vec modovao box.
Preporuka za neki daljinski za move box? Da moze i tv da pali i gasi. Vidim na prosloj stani hvale Iris daljinski. Je li radi on na move boxu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari