Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Jel ima neki direktan mail za reklamacije da im pošaljem zalbu, da ostane pisani trag? Dva puta popunjavam onu buljavu formu za reklamacije na sajtu i nikad mi nisu odgovorili nista.
Pred Novu godinu podužim uo mami pod uslovima: paket Yettel 6, 6m za dinar i prvih 12m 6+6 gb neta. Pre neki dan uzmem joj telefon nesto da vidim i slučajno u Yettel aplikaciji primetim da nema ništa od tih dodatnih 6gb neta. Stoji samo 6gb regularno.
Pa necemo tako gospodo...

Mislim da si uzimanjem telefona potpisao aneks kojim se poništavaju svi benefiti i prelaziš na osnovnu verziju tarife. Možda grešim pa svakako proveri.

Jel ima neki direktan mail za reklamacije da im pošaljem zalbu, da ostane pisani trag? Dva puta popunjavam onu buljavu formu za reklamacije na sajtu i nikad mi nisu odgovorili nista.
Pred Novu godinu podužim uo mami pod uslovima: paket Yettel 6, 6m za dinar i prvih 12m 6+6 gb neta. Pre neki dan uzmem joj telefon nesto da vidim i slučajno u Yettel aplikaciji primetim da nema ništa od tih dodatnih 6gb neta. Stoji samo 6gb regularno.
Ovo im je zvanični mejl koji se može naći na APR-u: [email protected]

Mislim da bi slanjem prigovora na ovu mejl adresu, zadovoljio pravnu formu u slučaju eventualne eskalacije RATEL-u.

Ako si ispravno popunio reklamaciju, trebao bi da dobijes sms sa delovodnim brojem. Zakonski rok je 8 dana, jednostavno moraju da odgovore.
Što se tice dodatnog neta, pogledaj u app, on se prikazuje kao dodatni net, nece se prikazati kao 12gb nego 6gb iz pakets, 6gb promocija.

Ovo im je zvanični mejl koji se može naći na APR-u: [email protected]

Mislim da bi slanjem prigovora na ovu mejl adresu, zadovoljio pravnu formu u slučaju eventualne eskalacije RATEL-u.
Hvala.

Ako si ispravno popunio reklamaciju, trebao bi da dobijes sms sa delovodnim brojem. Zakonski rok je 8 dana, jednostavno moraju da odgovore.
Što se tice dodatnog neta, pogledaj u app, on se prikazuje kao dodatni net, nece se prikazati kao 12gb nego 6gb iz pakets, 6gb promocija.
Sta znam, valjda nisam toliki duduk da dva puta pogrepno popunim. Stavise uredno dobijem potvrdu da je prigovor prosledjen. A ta potvrda na sms ili e-mail mi nikad nije stigla. Možda grešim sto mesto broja telefona unosim broj ugovora, ali regularno postoji i ta opcija, oni svakako znaju koji je ugovor povezan sa kojim brojem.
Stoji 6gb neta iz paketa i stoji jod 500 i kusur megabajta kao neka promocija. Ne zanam koja im je to promocija od 500 megabajta, ali se svakako nismo tako dogovorili.

Pa možda je 6gb ukupno za 12 meseci, što mu dođe 500mb mesečno.

Sta Yettel nudi korisnicima koji predju iz druge mreze kod njih? Nisam uspeo da nadjem konkretnu ponudu na netu. Ili svi idu na onu foru da se prebace na pripejd pa cekaju da im se ucita ponuda za 50% na sve pakete?

To cak i ne bi bila losa ponuda. Gde nadjete te akvizitere? Mada verujem da bi onda odjednom i mts zvao da ponudi neku slicnu ponudu.

… apeluj ovde, jave se na pvt… ako i ne nadješ ore prenosa, kada podneseš zahtev i zovu iz MTSa, reci da si dobio takvu ponudu…

Ovako izgleda 6 + 6 , prvo klikni na info
tele.pngtelenor.png

… vala, akcije za zadržavanje korisnika su sve bolje… da li nam treba što više konkurentih firmi u svakom segmentu…?! Prosto…

Za 10 dana mi ističe biznis paket sa 6 brojeva.Uglavnom su niže biznis tarife.
Najviša pretplata po jednom broju je 4500,čini mi se. Po
Zadnje 4 godine sam tu bio na nekoj "budzet varijanti" tj imam neki iznos za koji uzmem telefone,a tarife mi tarifiraju po gornjoj ceni,tj onoj kao kad si bez ugovora.
I to sam skapirao pre par meseci,automatski plaćao,nisam ni gledao.
Mesečno sam plaćao oko 14.000 dinara 4 godine.
Dobio sam na 'poklon' kroz budžet 3 telefona za 48 meseci.
Motorola 100
Samsung A34 i A54.
U suštini,da nisam bio na toj njihovoj "budžet" varijanti račun bi bio ispod 10.000 za 6 brojeva.
Praktično 3 telefona,koja su kao " budžet poklon" sam platio 48x4000= 192.000 ,kroz višu pretplatu
Uz to u 2025 godini, niže biznis tarife su sa ograničenim internetom što je suludo.
Bio sam do poslovnice,hoću da čupam brojeve i prenesem ih na fizičko lice.
Pazi sad.
I kad mi istekne ugovor,svaka 2 meseca mogu 1 broj da iznesem iz biznis paketa na fizičko lice.
U suštini hoću ih sve na fizičko lice,pa da radim sa njima šta hoću.

Koja je trenutno najbolja ponuda koja se može dobiti za prenos broja na Yettel postpejd?

Vec duze vreme je 50% na punu cenu bilo kog paketa, sumnjam da se nesto menjalo.

Mene zezaju za tih 50% a prenosim 4 broja. Barem na ovom mestu gde sam pitao. Ima li ovde akvizitera?

imas posebnu temu za trazenje akvizitera. mozesnprvo da predjes na prepaid pa ce ti se pojaviti opcija za prelazak na postpaid sa 50% popusta u yettel app

Super vesti! Paket sa 30GB neta i neogranicenim minutima za samo 799 RSD te ceka u Yettelu sve do 10.4.2025. Klikni na ili poseti najblizu Yettel prodavnicu i raspitaj se o ovoj ponudi.

Evo Yetel mi opet salje ponudu na prepaid broj koji se slabo koristi i za koji sam u novembru potisao isti paket za 1000 dinara pa ga otkazao i ponovo vratio na prepaid.

Super vesti! Paket sa 30GB neta i neogranicenim minutima za samo 799 RSD te ceka u Yettelu sve do 10.4.2025. Klikni na ili poseti najblizu Yettel prodavnicu i raspitaj se o ovoj ponudi.

Evo Yetel mi opet salje ponudu na prepaid broj koji se slabo koristi i za koji sam u novembru potisao isti paket za 1000 dinara pa ga otkazao i ponovo vratio na prepaid.
Ej zdravo Jel ovo vazi za sve korisnike ili ? Jednoj starijoj zeni iz kraja istice joj ugovor za Malo Jace od mesec dana pa bi verovatno I menjala paket.

Kakva crna poslovnica, tamo ne idi ni za zivu glavu... Prebaci se na pripejd, imas sve ovde objasnjeno, vrati se par stranica unazad ..

A okej, mislio sam da kad se prebaci na pripejd u aplikaciji se ponudi samo 50% bez ovih 6 meseci po 1 dinar.

Nazad
Vrh Dno