Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Planiram da kupim custom water loop za Corsair 9000D. Od konfiguracije bice amd 9950x3d i grafika 9070 xt oc. Imam pitanje za vas da li ima poente stavljati 4x480mm radijatore ili je to overkill?
MORA sistem? Ako imaš mesta, zašto da ne, za svaki budući upgrade ćeš imati spreman loop. Da je overkill, jeste, osim ako ne planiraš da se baviš ekstremnim overklokom navedenih komponenti.
Nisi me mozda razumeo,ne osporavam to sto kazes, samo kazem da je pitanje postavio u nekom okviru koji se tice overkila. A da li estetski treba/ne treba je vec subjektivna stvar, nije pitanje za forum, to je kao da na forumu pitas - da li je lepa neka devojka, sta drugi misle koga briga za estetiku sta drugi misle, bitno je samo sta ti mislis.
To je bila moja poenta. Meni ne bi smetala 2 radijatora ni najmanje, niti bi mi to bilo ruzno.
Obavezno planiraj delid procesora jer bez toga custom loop slabo ima smisla. To kuciste je preveliko i za jednu kartu u njega se stavlja sistem sa vise kartica e sad ako se tebi bas samo ono svidja ok.