Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Stvarno nas izradise :ROFLMAO: Ja sam uzeo preko operatera i dobio 2 godine 50% popusta na paket...pa i nekako..i dobro,izasao me je jeftinije malo od ovog iznosa..ali da su nas izradili,samo tako (da je bar 200 000 pa i nekako).
"Aaa,neces ga vise Samsung nositi,ja ti kazem!"..mada to svaki put kazem sebi:mad:

Kako si izboksovao za taj popust 😆

Da li je tada vazila neka promocija (to je bilo pocetkom februara) nisam siguran..ali sam isao na pricu da sam dugo bio njihov korisnik,da sam sve redovno izmirivao i uvek koristio najvece pakete i da bih sada presao iz MTS-a kod njih (a verovatno i uzeo neki uredjaj..sto i jeste bilo) ali ako je,nije mi problem ni u MTS da ostanem..posle par dana su me zvali sa ponudom (Neo Utra,sto sam i trazio zbog posla)..da li je prvi slucaj ili moja prica-ne znam

Pitah onako jer u mts-u ostavih para i para nikad nista ponudili nisu.😅
Nisu ni meni..trazio sam vise puta ponude i mailom i preko call centra kako bih ostao jer me mrzi tako da selim brojeve i da se cimam a i odgovara mi sto stvarno imaju sve neograniceno (u A1 je HotsSpot ogranicen),ali mi ni jednom nisu izasli u susret iako mi nisu bas mali racuni..najvise sto sam dobio je 25%.
Kada sam podneo u A1 zahtev za prenos broja,zvali me i kao "odobreno 50%"..sada,reko,da je besplatno,ne bih iz principa ostao

Jos camim cekajuci poklon(punjac 65W) a do kada ne zna se. 😁
Pise do 15.04. aj da i to vidimo.

Evo i ja da se pohvalim sa promenom. Uzeo S25 + a zeni dao S24 ultra, nekako mi ovaj taman za ruku. Pre toga sam imao i s23 ultru...Baterija uci a i ja sa njom..Neke stvari su toliko iskomplikovali da mi trebaju sati da ga ispodesavam.

Kada se vec povela tema oko podesavanja,bilo je na ranijim stranama price o prebacivanju podesavanja i svega sa starijih modela tj OneUI 6,ali su iskustva bila razlicita.Da li vredi prebacivati to,da li ima bagova i slicno (znam da je najcistije "od nule")?Ako ima sada neko vise iskustva

Da li neko zna da li ova promocija sa poklonima vazi i za telefone uzete preko firme (A1)?

@Proday
Ok hvala. Uspeo sam da proradi Quick Share slanje sa telefona na Mac pomocu Near Drop instaliranog na mac. Ali ne radi slanje sa mac na Samsung. Da li ti koristis windows pa zato imas quick share i na njemu instaliran?

Šta koristite za Air drop klon na samsungu?
LocalSend svuda radi

Ja sam mislio da mi se neke stvari pricinjavaju ali sa ovim klipom mi je vec sve jasno... Stvar koju sam je primetio je da se sa martovskom zakrpom telefon dosta brze pali, i za nijansu manje greje nakon iste radnje... Znaci ume fino na brzinu da se zagreje samo kada se pali uredjaj. Ne znam zbog cega je to ili kada se odradi restart. Sta je tu toliko zahtevno to mi nije bas jasno 😁

Poslednja izmena:
Ova ponuda u a1 i nije losa ako se uzima telefon za kes. Uz popust na stari uredjaj ultra izadje oko 127.000 din, uz to idu i pokloni

1000021312.jpg
Da se pohvalim sa jednom lepo maskicom.
Ko god hoce da uzme ovo, mora da ima u vidu da ako koristi prstenove dodatne za kameru, nece moci da je koristi. Ujedno magnet ne smeta s-penu
Morao sam da ih skinem a i svakako maska je do samih njih (kao sto je bilo za S24U fazon tj prorezi uz kameru) tako da mislim da nema potrebe za njima toliko vise kada je ova maska u pitanju 🙃

Poslednja izmena:
Da li je ovo slika od 1000 i kusur eura? Rekao bih da ne :)

Sve default na 12Mp

Prilozi

• 20250328_193433.jpg
    20250328_193433.jpg
    127.4 KB · Pregleda: 164
  • 20250328_193426.jpg
    20250328_193426.jpg
    145.8 KB · Pregleda: 195
Можда су ти запрљана стакла на сочивима?

Nije, bilo je samo point and shoot a nije ga sam upalio

Ja mojim okom ne vidim razliku izmedju 200Mp i 12Mp sa night mode-om, dok se ne zumira.. S tim da ovu vecu ne mogu ni da okacim na forum..

Prilozi

• 20250328_215658.jpg
    20250328_215658.jpg
    215.5 KB · Pregleda: 160
Ne kažem tebi lično, nego generalno. Koristim i ja moj s23u na 12mpx jer mi neke aplikacije ne podržavaju slike slikane u 200mpx

Ukratko, prodao Ultru, probao s Pro Max par dana i evo me na Plus verziji. Napokon nešto što mi izvrsno odgovara veličinom i težinom. To se pokazalo i prošle godine tako da više nema izmišljanja kod mene. Plus forever! 🤣

Znam da radim malo kompromis s kamerama ali mislim da se isplati zbog boljeg komfora...

Kakav je mali s25 sa baterijom? Bolji od prethodnika s24 i s23 ili slicno?

Nazad
Vrh Dno