Kum je prešao sa poco f3 pro na f5 pro pre par meseci, prezadovoljan je. F6 nije hteo zato sto nema bežično punjenje.Pozdrav ljudi tražim telefon do 400e . Ali kamera mi ne treba. Bitno da radi brzo imam Poco f3 prezadovoljan sam ali je vreme da se menja pa bi nešto slično .
Honor 200 pro, ali je zakrivljen, ako to progutas, nema bolje varijante.Da ne otvaram novu temu, recimo da je budzet slican, mada se ne bih libio da dam i malo jace ako nesto naleti. Juce mi je posle 5.5 godina otisao mi9t u vecna lovista i otprilike bih jurio nesto iz srednje klase opet. Telefon cu uzimati preko neke od prodavnica na rate. Znaci jurim tu srednju ili visu srednju klasu , oko 50 000 recimo, ne bih samsung, ako se neko zaleti da preporuci A56. Ono sto bih voleo da ima, esim, PWM osvezavanje sto vece jer cesto koristim telefon nocu, solidan cipset jer ne menjam telefone cesto. Zaboravih, preferiram ravne ekrane
Odlican je ,ja sam pikirao njega zbog dizajna i metalnih ledja ,ali ostao sam na 200 pro u,tolko mi prirastao srcuUfff da znas da sam ga gledao, ali ne znam mogu li da progutam to. Eve pizdim zbog ove rupice na ekraanu, a taj ima pilulu ako se ne varam i plus zakrivljeni ekran
. Kakav je nord 4, neki lik ga orodsje za 300 bsz garancijee?
Mi 9t i t pro, su bili vrhunski telefoni, koji ce se Xiaomiju tesko ponoviti, na zalost izbor ti nije velik. Vidim da imas nord 4 za 350,na oglasima.Oba se prodala, jedan je bio na forumu na oglasima, doduse oba su bila bez garancije. Oduvek sam hteo da probam neki one plus, ali sta znam, ta garancija me odbija, mozda i bolje sto su se prodali, sta znam. @dejan72 , Mislim da zakrivljen ekran ne bih mogao da progutam, a pilulu jos teze. Mene je mi9t previse razmazio, i sada mi smetaju ovi izrezi rupice pilule, a zakrivljeni ekran ne volim jer sam koristio sestrin honor 70 ako se ne varam i stalno sam aktivirao sa strane ekran, nije mi prakticno.
Mozda gresim ,stekao sam utisak da A56 ima neke probleme sa maglenjem kamere?Samsung A56 na KP za 300 evra
Ne bih samsung definitivno, mislim da sam i napisao, ne volim ih, ta verzija androida mi je uvek bila odbojna, plus sto ima onaj exynos, bas pre neki dan sedim u kaficu sa drugarom i on nesto cackao telefon pa mi ga dade da mu nesto podesim, ljudi ono se greje dva puta vise od mog mi9t, bukvalno neprijatan osecaj u rukama.Samsung A56 na KP za 300 evra
Pa moracu da se def naviknem, ali max sto ce moci je ona rupica, pilule ne dolaze u obzir kao ni zakrivljeni ekrani, mora da bude ravan ekran. Vidis ovaj X7 nisam imao u vidu a deluje odlicno, solidan procesor je ovaj 8400 ultra, plus ima UFS 4.0 memoriju i sigurno je brz kao munja, jedino steta sto nema jaci PWM dosta mi to znaci jer cesto koristim tel nocu. Ajde budi na temi, ja ne zurim po svaku cenu da uzmem telefon, onako na prvu sam hteo nord ali za dan su se prodala 2 na oglasima, gledao honor 400, RN 13 pro +, realme 14 pro +, realme GT 6t i ovaj novi GT 7....Razumem te u potpunosti sa tog aspekta, pošto i moj Poco F2 8/256 kao i Mi 9T ima pop-up kameru, ali za sada imam u vidu X7 Pro ako rešim da ga menjam i isto ću da ti preporučim. Mada ničim nisam nezadovoljan (osim što mi je pukao ram oko ekrana i skoro se odlepio, ali valjda ću to da rešim).
Gledam taj RN 13P+, ti ga imas, znaci zadovoljan si?Mozda gresim ,stekao sam utisak da A56 ima neke probleme sa maglenjem kamere?
Imao sam A55 sa kojim sam bio veoma zadovoljan.
Jos vise zadovoljan,posebno kamerom ,sa RN13P+ 12/512gb.
Sve je slicna cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari