Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 400e

Koji mobilni telefon kupiti

Fostex

Poznat
Učlanjen(a)
02.05.2023
Poena
25
Pozdrav ljudi tražim telefon do 400e . Ali kamera mi ne treba. Bitno da radi brzo imam Poco f3 prezadovoljan sam ali je vreme da se menja pa bi nešto slično .

S23? Novi bi trebalo da su tu negde.

Pa dobro bežično punjenje mi ne igra nikakvu ulogu, vidim da je na f6 malo noviji ili bolji procesor nego na f6 pro . Ili da čekam f7 pošto mi ovaj odrađuje i dalje jako dobro posao. S23 mi je malo preskup a i nešto nisam ljubitelj Samsunga.Vidim na svim temama je glavna stvar kamera a meni je to najmanje bitno. I ljudi gde vi kupujete telefone. 😀

Kupujem prodajem.

Imaju neku rodjendansku akciju - pa tako da mozes da pazaris za okruglo 400e tel

Da ne otvaram novu temu, recimo da je budzet slican, mada se ne bih libio da dam i malo jace ako nesto naleti. Juce mi je posle 5.5 godina otisao mi9t u vecna lovista i otprilike bih jurio nesto iz srednje klase opet. Telefon cu uzimati preko neke od prodavnica na rate. Znaci jurim tu srednju ili visu srednju klasu , oko 50 000 recimo, ne bih samsung, ako se neko zaleti da preporuci A56. Ono sto bih voleo da ima, esim, PWM osvezavanje sto vece jer cesto koristim telefon nocu, solidan cipset jer ne menjam telefone cesto. Zaboravih, preferiram ravne ekrane

Poslednja izmena:
Rekao bih da je onda za tebe isto to samo novije, tj. Xiaomi 14T

Da ne otvaram novu temu, recimo da je budzet slican, mada se ne bih libio da dam i malo jace ako nesto naleti. Juce mi je posle 5.5 godina otisao mi9t u vecna lovista i otprilike bih jurio nesto iz srednje klase opet. Telefon cu uzimati preko neke od prodavnica na rate. Znaci jurim tu srednju ili visu srednju klasu , oko 50 000 recimo, ne bih samsung, ako se neko zaleti da preporuci A56. Ono sto bih voleo da ima, esim, PWM osvezavanje sto vece jer cesto koristim telefon nocu, solidan cipset jer ne menjam telefone cesto. Zaboravih, preferiram ravne ekrane
Honor 200 pro, ali je zakrivljen, ako to progutas, nema bolje varijante.

Ufff da znas da sam ga gledao, ali ne znam mogu li da progutam to. Eve pizdim zbog ove rupice na ekraanu, a taj ima pilulu ako se ne varam i plus zakrivljeni ekran
. Kakav je nord 4, neki lik ga orodsje za 300 bsz garancijee?

Ufff da znas da sam ga gledao, ali ne znam mogu li da progutam to. Eve pizdim zbog ove rupice na ekraanu, a taj ima pilulu ako se ne varam i plus zakrivljeni ekran
. Kakav je nord 4, neki lik ga orodsje za 300 bsz garancijee?
Odlican je ,ja sam pikirao njega zbog dizajna i metalnih ledja ,ali ostao sam na 200 pro u,tolko mi prirastao srcu

Oba se prodala, jedan je bio na forumu na oglasima, doduse oba su bila bez garancije. Oduvek sam hteo da probam neki one plus, ali sta znam, ta garancija me odbija, mozda i bolje sto su se prodali, sta znam. @dejan72 , Mislim da zakrivljen ekran ne bih mogao da progutam, a pilulu jos teze. Mene je mi9t previse razmazio, i sada mi smetaju ovi izrezi rupice pilule, a zakrivljeni ekran ne volim jer sam koristio sestrin honor 70 ako se ne varam i stalno sam aktivirao sa strane ekran, nije mi prakticno.

Oba se prodala, jedan je bio na forumu na oglasima, doduse oba su bila bez garancije. Oduvek sam hteo da probam neki one plus, ali sta znam, ta garancija me odbija, mozda i bolje sto su se prodali, sta znam. @dejan72 , Mislim da zakrivljen ekran ne bih mogao da progutam, a pilulu jos teze. Mene je mi9t previse razmazio, i sada mi smetaju ovi izrezi rupice pilule, a zakrivljeni ekran ne volim jer sam koristio sestrin honor 70 ako se ne varam i stalno sam aktivirao sa strane ekran, nije mi prakticno.
Mi 9t i t pro, su bili vrhunski telefoni, koji ce se Xiaomiju tesko ponoviti, na zalost izbor ti nije velik. Vidim da imas nord 4 za 350,na oglasima.

Na forumu na oglasima?
Vala je bio odlican , bukvalno da ga nikada nen promenis. Ne zurim, imam ovaj p40 lite radi ok ,mada sve na gurku ali dobro,valjda ce nesto izbiti.

Razumem te u potpunosti sa tog aspekta, pošto i moj Poco F2 8/256 kao i Mi 9T ima pop-up kameru, ali za sada imam u vidu X7 Pro ako rešim da ga menjam i isto ću da ti preporučim. Mada ničim nisam nezadovoljan (osim što mi je pukao ram oko ekrana i skoro se odlepio, ali valjda ću to da rešim).

Samsung A56 na KP za 300 evra
Ne bih samsung definitivno, mislim da sam i napisao, ne volim ih, ta verzija androida mi je uvek bila odbojna, plus sto ima onaj exynos, bas pre neki dan sedim u kaficu sa drugarom i on nesto cackao telefon pa mi ga dade da mu nesto podesim, ljudi ono se greje dva puta vise od mog mi9t, bukvalno neprijatan osecaj u rukama.
Razumem te u potpunosti sa tog aspekta, pošto i moj Poco F2 8/256 kao i Mi 9T ima pop-up kameru, ali za sada imam u vidu X7 Pro ako rešim da ga menjam i isto ću da ti preporučim. Mada ničim nisam nezadovoljan (osim što mi je pukao ram oko ekrana i skoro se odlepio, ali valjda ću to da rešim).
Pa moracu da se def naviknem, ali max sto ce moci je ona rupica, pilule ne dolaze u obzir kao ni zakrivljeni ekrani, mora da bude ravan ekran. Vidis ovaj X7 nisam imao u vidu a deluje odlicno, solidan procesor je ovaj 8400 ultra, plus ima UFS 4.0 memoriju i sigurno je brz kao munja, jedino steta sto nema jaci PWM dosta mi to znaci jer cesto koristim tel nocu. Ajde budi na temi, ja ne zurim po svaku cenu da uzmem telefon, onako na prvu sam hteo nord ali za dan su se prodala 2 na oglasima, gledao honor 400, RN 13 pro +, realme 14 pro +, realme GT 6t i ovaj novi GT 7....

Mozda gresim ,stekao sam utisak da A56 ima neke probleme sa maglenjem kamere?
Imao sam A55 sa kojim sam bio veoma zadovoljan.
Jos vise zadovoljan,posebno kamerom ,sa RN13P+ 12/512gb.
Sve je slicna cena.
Gledam taj RN 13P+, ti ga imas, znaci zadovoljan si?

Nisam za Nord 4. Malo losiji glavni senzor kamere, losiji od prethodniks. SD 7+ gen 3 nema hw podrsku za AV1.

Ako ti se ne zuri sacekaj Nord 5 (SD 8s gen 3), ili jos bolje probaj skupiti nesto vise novca za 13R, jedino sto nema 1600 ciklusa zbog single cell baterije. Po meni su uglavnom 1+ telefoni, telefoni za kvalitetno koriscenje na duge staze.

@Running

Ma meni je brend totalno nebitan, mada i ja smatram da je oxy jedan od boljih android izvedbi u android svetu. Kamera meni ne znaci mnogo kao ni procesor jer ja na telefonu ne gledam filmove niti igram igrice, meni je najbitnija brzina sistema, baterija, i ekran . kao sto sam i napisao gore, voleo bih da tel ima e sim i da ima ravan ekran, rupicu moram da progutam jer *** izbor mi je skroz ogranicen. Ovaj 13r je zanimljiv telefon, vidim ima ga na kp 500-550, ali ne znam, ja bez garancije da ispovrtim za telefon 550EUR ne bih iskreno. To me najvise i odbija od Oneplus, cene u radnjama su trenutno bezobrazne i cekacu *** ne znam sta drugo.

Osim što moraš da daš 800€ i da prodaš drugi telefon za 350-400€, kad ti stigne za koji mesec.

Moj telefon je na granici otkazivanja, pa sam u pripravnosti i pratim ponudu. Trebalo bi uskoro da izađe HMD Skyline 2, malo unapređena verzija, ali sa godinu dana dužom podrškom (3+2). I ako bude sličan ili isti dizajn (lako menjanje baterije), biće jedna od boljih opcija za bar 5 godina korišćenja.

Nazad
Vrh Dno