Šta je novo?

Mobilni telefon honor 200 ili a55

Koji mobilni telefon kupiti
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Honor 200 12/512 ili Sljamsung a55 8/128 za suprugu, ako razlika u ceni nije bitan faktor i samo ta dva modela su opcije?

Trenutno ima a72.

h200 ima bolje specifikacije i kamere a a55 bolju izradu ali je nekako dosadan?

Ili ima još nešto što odnosi prevagu,a promaklo mi je posto ih nisam video uzivo?

Ako je zena navikla na samsung ustedi pare i idi na A55.
Inace taj Exynos 1480 i Snapdron 7 gen 3 su vrlo blizu.
Snapdragon je tek nesto primetnije brzi u igrama.

Sve u svemu dosta slicni telefoni, prednosti honora su 512gb vs 128gb na samsung kao i telephoto kamera sa 2.5x optickim zumom i nesto bolja glavna kamera.
To je ono sto ces primetiti u realnom koriscenju.

a gde je onda iznenađenje?
Onda treba taktika, kao ja nedavno:
Odvedes je negde gde ima gomila telefona, kao gledas sebi nesto i gledas na sta se supruga "lepi" :)
Posle nedelju dana ponovis postupak i ako su rezultati isti, znas sta treba kupiti.
Tehnikalije su im zadnja stavka (uglavnom).

Hvala svima na pomoci, pogledao sam i Pecine opise sa bench yt, bice A55, presudilo je to sto je fizicki jace izradjen.

btw: radoznao sam Duke, pretpostavljam da ste se, po predlozenoj metodi, na kraju zalepili na Apple? :)

Nop, ne patimo od brendova, ako na to mislis :)
Zeni se jako svideo z flip ali nikako nije mogla da predje preko cene, posto je njoj suludo dati preko 500e za fon.
Narucio joj razr 40 ultra sa amazona u njenoj omiljenoj magenta boji jer amazon ne salje racune.
Sto znaci da je prvo videla i probala telefon da bi posle sat vremena izvukla iz mene cenu, koju mi je oprostila jer joj se izuzetno svideo fon :D

Mislim da je i 128GB i 256GB UFS 3.1 sto je opet generaciju iza UFS 4.0 na flagshipima.

Moze li neki link, velika vecina sajtova kaze da je 3.1 osim gsm arene koji "misle" da je 2.1 ?

Ne kupuj ženi dobar telefon ! 🫣😁

Honor 200, svakako bolji od a55, i za njega se koliko znam dobijaju slisalice ili zvucnik. Trenutno na h200, imao a55
Reseno prosle nedelje, nema potrebe vise komentarisati u ovoj temi.
A55 i odlicno je prošlo.
Fizicka izrada je odlicna, prebacen je kompletan sadržaj i podesqvanja sa starog samsunga u par klikova, zadrzan je stari brzi punjac od samsunga i dobija se u bundle za kupovinu u septembru samsung fe sat.

Reseno prosle nedelje, nema potrebe vise komentarisati u ovoj temi.
A55 i odlicno je prošlo.
Fizicka izrada je odlicna, prebacen je kompletan sadržaj i podesqvanja sa starog samsunga u par klikova, zadrzan je stari brzi punjac od samsunga i dobija se u bundle za kupovinu u septembru samsung fe sat.
Stari brzi punjač od Samsunga koji podržava 25w?! Hahaha... Dobar vic. 👌👏😂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno