Šta je novo?

Mobilni telefon Preporuka za telefon do 300 evra

Koji mobilni telefon kupiti

Burek95

Poznat
Učlanjen(a)
20.12.2022
Poena
40
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 2600x
Matična ploča
Asus ROG B350 f Gaming
RAM
Viper 16 Gb 3000 Mhz
GPU
GTX 1060 6 Gb
Storage
Samsung 870 Evo 230 Gb Hdd Toshiba P300 2TB Samsung 970 EVO Plus 500 Gb
PSU
Thermaltake 530w
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kao sto naslov nalaze treba mi preporuka oko telefona zelim da izadjem iz sekte Xiaomi definitivno imam Redmi Note 10 i poceo je da me zeza od novog update samo tako od brzeg trosenja baterije do problema sa obavestenjima koja kasne dosta bagovanja i usporavanj itd tako da otvoren sam i za nove i polovne telefone.

Da li je moguće da je 360e nov, bio je u rangu sa moto edge 30 fusion, a mislim da je ovaj drugi dosta skuplji.
Po prodavnicama je ta cena, doduse za 8/128. Kod operatera ga i dalje cene 700€.

Svidja mi se jer je kuciste od alu pa podseca malo na premijum... No kako nisam imao susreta sa Honorima u zivotu ne znam sta se krije unutra i da li su dobri generalno
Po gsmareni s20fe ima dosta bolju bateriju od s21fe, mora da su nesto prezubili.

Sve preporuke za Honor 70, radi odlicno telefon, posebno mi se svidjaju slike koje pravi, premasile su ocekivanja za telefon vise srednje klase
Kakva mu je baterija i zvuk generalno?

Po prodavnicama je ta cena, doduse za 8/128. Kod operatera ga i dalje cene 700€.

Svidja mi se jer je kuciste od alu pa podseca malo na premijum... No kako nisam imao susreta sa Honorima u zivotu ne znam sta se krije unutra i da li su dobri generalno

Kakva mu je baterija i zvuk generalno?

Baterija dobra, zvuk bolji nego na mom Mate 20 pro i to dosta bolji, a losiji nego na novim ajfonovima.

Moze li neka preporuka, treba mi telefon za druga, oko 40 000-45000. Ja sam malo pretrazivao, osim ove xaiomi redmi serije 12 i motorole moto 30 edge, ima li sta u tom cenovnom rangu?

Pozdrav.
Da ne bih otvarao novu temu, da li neko moze da preporuci neki budzet telefon do 200e. Pozeljno da ima sto bolju kameru za taj novac.

Nazad
Vrh Dno