Kad ste vec kod muzike i bicikla, ja se takodje ne bih usudio da zacepim usi za spoljni zvuk. Da li je neko probao one bone conduction? Vidim da na Aliju ima za 30ak $.
Sretnem drugara prosle godine na bajsu, obe slusalice u uvetu.
Zasto to radiš,stavi barem jednu.
A on, mnogo ja dobro vozim, mogu i ovako, imam iskustvo.
Sta da kazem vise 😀
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Sretnem drugara prosle godine na bajsu, obe slusalice u uvetu.
Zasto to radiš,stavi barem jednu.
A on, mnogo ja dobro vozim, mogu i ovako, imam iskustvo.
Sta da kazem vise 😀
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Ne znam gde si u Rumuniji bio, ali Bukurest je jedan od retkih gradova u kojima sam bio gde je saobracajna kultura gora nego u Beogradu. 🙂
На пешачком прелазу, на коме саобраћај није регулисан светлосним саобраћајним знацима ни знацима које даје полицијски службеник, пешак је дужан да се пре ступања на пешачки прелаз, претходно увери да може да пређе на безбедан начин, тако да ступањем на коловоз не угрожава безбедност саобраћаја.
Zaustavni put. U saobraćaju pešaci svakako moraju biti najpažljiviji prilikom prelaska ulice. Iako očekuju da će vozači zaustaviti svoje vozilo i da će propustiti pešake na pešačkom prelazu, može se desiti da vozači ne uoče pešake na vreme ili da ne budu u stanju da se blagovremeno zaustave. Kamioni, automobili, motocikli i bicikli imaju različite karakteristike prilikom zaustavljanja, pa su tako su i njihovi zaustavni putevi različiti. Kamionima i autobusima je potrebno mnogo više prostora da se zaustave od putničkih vozila. Stoga je uvek bezbednije da pešaci ulicu prelaze nakon prolaska kamiona ili autobusa, jer se može dogoditi da čak i ako vozač uoči pešaka možda neće moći blagovremeno da zaustavi svoje vozilo.
Te što se sa slušalicama kreću preko ili idu kolovozom bih svakako pre kažnjavanja poslao na psihijatrijsko veštačenje.
Hoces da vozis kola...e pa moras da pazis i na ove sto ne paze.
Мени се често дешавало да имам условно зелено за десно, лагано идем јер не знам када ће пешацима да се отвори и врло често када сам (лагано) дошао на сред прелаза, пешаци виде своје зелено, крећу и ударају у ауто јер нису ни погледали ни лево ни испред себе.
Стално причам ово, пешаци ходају ивицом тротоара и када наиђу на прелаз, заломе под 90 степени без иједног погледа на улицу, да ли неко наилази и да ли је безбедно. Небитно за прописе и првенство, проблем је ако је рецимо клизаво или ако некоме просто откажу кочнице. Зна се ко ће да буде крив а коме ће рецимо да буду поломљене ноге.
Prioritet ima ko je "jači". Što si "slabiji" to je ovo pravilo za tebe bitnije.au bre, pa kako god da okrenete vama nikad nisu krivi vozaci automobila... sve ste podredili njima kao da oni imaju neki prioritet
a bas naprotiv...ne treba da ga imaju.
Hoces da vozis kola...e pa moras da pazis i na ove sto ne paze.
Jel' neko isao na ove voznje "Kriticna Masa"? Danas je malo duza ruta i ide se preko Pancevca pored Borce pa Pupinom nazad preko Bezanije na Savski nasip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari