Nedavni sadržaj od vlayza

 1. vlayza

  Diskusija o cenama

  Baš razmišljam o njemu ovih dana. Decembar mi je bio zacrtan odavno za prodaju, ali ova korekcija me malo zabrinula. Treba obratiti pažnju na njegovo pumpanje. Verovatno će biti rasta par dana i onda pad (koji ne mora da bude toliko brz).
 2. vlayza

  Mobi Banka (ex Telenor Banka)

  Ne radi ni meni. Da nije danas počela isplata 20€ pomoći?
 3. vlayza

  Diskusija o cenama

  Nema potrebe da se primiruju strasti. Postoji opcija ignore i gotova priča. Mislim da smo svi dovoljno odrasli i imamo dovojno samopouzdanja da uradimo taj jedan korak i nastavimo da posećujemo jedan od najinformativnijih foruma na netu uopšte. Sumnjam da će bilo ko reagovati kao dete i otići sa...
 4. vlayza

  Black friday 2021

  Probao da se cenkam za par komponenti danas u radnji na "B". Dobio sam odvgovor da su VIP cene najniže cene koje mogu da ponude. Konkretno sam probao za isti SSD kao vladat1, nisu hteli da ga daju ispod 8 hiljada.
 5. vlayza

  Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

  Piše da je prvi mesec gratis. Postoji mogućnost otkazivanja pretplate u tom periodu. Ukoliko se ne otkaže, plaća se 59 PLN za godinu dana.
 6. vlayza

  Diskusija o cenama

  Zar na liquiditi poolu nije isti gubitak, bilo da cena raste, ili pada? Zarađuje se na FEE-u i izlasku kada cena dostigne približan ulaz?
 7. vlayza

  Iris GO (ex mts TV GO)

  Kod mene takođe ništa ne secka. Iris box je u pitanju.
 8. vlayza

  Iris GO (ex mts TV GO)

  Moglo je prvih dana kada su pustili servis. Posle je ta mogućnost naprasno nestala.
 9. vlayza

  Diskusija o cenama

  Mislim da nije korektno nazivati neozbiljnim sve članove koji pišu ovde. Ako je takva situacija, onda nema potrebe ni čitati ovaj deo foruma, zar ne?. Ja sam već više puta pisao da je ova tema jedan od najboljih izvora informacija i saveta na internetu. Pročitati 1468 stranica je zaista mala...
 10. vlayza

  Kupovina akumulatora

  Plava je bolja, to znam sigurno. Viša klasa, novija tehnologija, duža garancija, veća cena. @morbius Moj fabrički je trajao 7 godina. Kolegi je fabrički na Škodi Fabiji 1 trajao takođe sedam godina. Zamenio ga je Bošom koji mu traje već 9 godina. Nema tu nekih uopštenih pravila.
 11. vlayza

  Kupovina akumulatora

  Ja sam za Focusa 1.6TDCI uzeo plavu Toplu (Topla Top) pre 3 godine. Nikakvih problema za sada sa njom. Bio sam skeptičan prema ovom proizvođaču, ali sam uzeo na preporuku poznanika koji se bavi prodajom istih. Tada su imali najmanje reklamacija na ovu seriju akumulatora. Ne znam kakva je...
 12. vlayza

  MTS ili SBB optika

  Sa optikom nemaš greške. Ja sam prešao zimus na MTS optiku sa SBB kabla. Nikakvih problema do dan danas nisam imao sa netom, dok je sa SBB-om bilo povremenih problema. Problemi su bili prouzrokovani starošću razvodne kutije (bazne stanice). SBB je znao za taj problem, ali nije im palo na pamet...
 13. vlayza

  Iris TV mts

  Imam Iris STB i optiku, Niš, ako ti nešto znači.
 14. vlayza

  Iris TV mts

  Kod mene takođe radi premotavanje na skoro svim HD kanalima. Eurosport i nove Arene ne rade trenutno. Sada još samo da ubace HD materijal u video klub i biće odlična platforma.
 15. vlayza

  Diskusija o cenama

  U pravu si. Priču o $3 guraju na redditu već neko vreme, tako da $1 može da padne. Da li će biti u ovom ciklusu, sledećem ili nikada, to ćemo da vidimo.
Vrh Dno