Nedavni sadržaj od vatrogasac53

 1. vatrogasac53

  Iris TV mts

  Ok, dakle treba mi kombinacija kablovska televizija i optički internet od MTS (koji već imam), to verovatno nije moguće jer ako je kablovska televizija mora i kablovski internet?
 2. vatrogasac53

  Iris TV mts

  Ok a Supernova ima karticu dakle to što oni nude nije IPTV? Da sam znao prebacio bih se na SN, samo zbog toga.
 3. vatrogasac53

  Periferni uređaji Štampač za štampanje jednog lista na 3 dana

  Koji tačno modeli prave problem kod drugog-trećeg punjenja? koliko znam drug ima Kyoceru sa priličnom velikim stažom ima tu bar 30tak punjenja. Hteo bih novog japanca pa mi treba preporuka baš zbog punjenja.
 4. vatrogasac53

  Iris TV mts

  Ovaj IRIS je odron.. zaglupi svake nedelje bar po jednom. Daljinac izgleda kao sa budže, CI kartica nema u ponudi (a Supernova ima, čliji su oni vlasnici). Ima li kakvog rešenja da se ne koristi njihov daljinac i IRIS uređaj? Čuo sam da m:Sat TV ima CI karticu može li se to promeniti?
 5. vatrogasac53

  Intel u raspadu ili..?

  Intel ima nameru da postane Foundry, tj. rival TSMC. Pošto Tajvanci ne mogu da isporuče svima na vreme, Amazon i Quadcomm se okreću Intelu, da im bude proizvodnja. Dakle, umesto većeg broja manjih klijenata, manji broj većih klijenata, bar tako deluje strategija Intel u ovom domenu...
 6. vatrogasac53

  Intel Alder Lake (10 nm, 8 "velikih" i 8 "malih" jezgara)

  Haha drži korak, jel ste svesni kakav tajfun stiže uopšte, to nije korak Intelovih 10nm je identično TSMC-ovim 7nm. Biće veselo i na ST i MT benchevima, videćemo kako se drži korak :)
 7. vatrogasac53

  Prodajem ili menjam Nosač i adapter za dva monitora, držači za kablove

  1. M Deskmount Basic Dual, nosač za 2 monitora. Specifikacije na linku: Samo otpakovan, i nekorišćen. Kupljen u Mađarskoj. Cena 40e 2. NewStar CB200black adapter za 2 monitora. Nekorišćen, pretvara single klasičan nosač za jedan monitor u nosač za dva monitora, ima standardno VESA kačenje...
 8. vatrogasac53

  Hardver Koji KVM Switch sa DisplayPort [email protected]

  @shomispc Ovako stoje stvari, ono što ti tražiš nema u Srbiji. Kod nas je ponuda nepostojoća, sa brdo VGA modela, i otpada po oglasima. Dakle, ne loša nego ne postojoća, ostali smo negde u 2004-2005 kada su KVM-ovi u pitanju. Budući da si rekao da hoćeš DisplayPort, da izgura 140Hz u 1440p bez...
 9. vatrogasac53

  booking.com?

  Nije Booking nikakva garancija ukoliko se plati najeftinija opcija, bez otkazivanja. Ukoliko se plati skuplja (Fleksibilna opcija, sa otkazivanjem) onda je super stvar.
 10. vatrogasac53

  Jedan broj na dve kartice odnosno dva telefona?

  Nisam siguran, ali mislim da je ovo ilegalno. To se zove kloniranje SIM kartice, odnosno primanje istog signala na dva telefona (zvone oba telefona kada te neko zove).
 11. vatrogasac53

  Windows 11 - dev build / preview / testiranje

  Kada se može očekivati LTSB verzija sistema, jedino me ona zanima :)
 12. vatrogasac53

  Raiffeisen bank

  Stižu i dalje SMS-ovi samo onome ko plaća SMS paket.
 13. vatrogasac53

  DHL carina

  Ne primorava te niko ni na šta, ali bez špedicije paket neće ući u zemlju. Na tebi je samo da odabereš najefetnijeg ako oni ne ne žele/ne mogu.
 14. vatrogasac53

  MTS optika za fizicka lica

  Značu Supernova (koju su kupili nedavno) ima tu opciju ca modula, a MTS nema. :) Valjda će i to promeniti uskoro.
 15. vatrogasac53

  MTS optika za fizicka lica

  Ima lli šanse da se ovo promeni? Izuzećem ca modula sam osuđen na njihov kineski daljinac, više bih voleo da ima kartica da se ubaci sa strane.
Vrh Dno