Nedavni sadržaj od sirNemanjapro

 1. sirNemanjapro

  Novi Benchmark forum

  Nek je sa srećom!
 2. sirNemanjapro

  Kreiranje foruma

  Ukoliko još uvek nisi rešio problem imaš dva puta: Cloud ili Self-hosted. 1) Cloud - Kod nekog od većih igrača vBulletin ili IPB plaćaš mesečnu rentu u zavisnosti od opcija i modela koji izabereš. Na njihovim sajtovima imaš cenovnike. To je otprilike od 25 EUR mesečno pa na gore. Takođe, ova...
 3. sirNemanjapro

  MacBook Pro A1226 - Late 2007

  OK, ja ću kupiti taj računar i platiću ti 3.000 RSD, samo da ne kukaš više kako je skupo. Nije problem u hladnim lemovima.
 4. sirNemanjapro

  MacBook Pro A1226 - Late 2007

  Apple pravi različite punjače za različite laptopove, i ako svi imaju isti MagSafe ili MagSafe 2 konektor. Izuzetno je štetno, da se izrazim laički, koristiti slabiji punjač na računaru koji zahteva jači punjač, dok je obrnuta situacija u redu. Ono što je kod tebe konkretno problem, što si mogao...
 5. sirNemanjapro

  FB i Age of Musketeers. Logovanje

  Obaveštava te da moraš da otvoriš aplikaciju tj. igricu sa "bezbedne" lokacije. Pokušaj happy path. Izloguješ se, uloguješ se na Fb, searchuješ igru, otvoriš stranu i onda klikneš play (ili kako već to radi, ne igram, ne znam). Kako si do sada otvarao? Ako si otvarao preko bookmarka, moguće da...
 6. sirNemanjapro

  Imac potpis u mejlu

  Otvori stranicu (odnosno potpis) koji si napravio u Firefoxu ili u Chromeu i onda copy/paste u Mail klijent. Radiće.
 7. sirNemanjapro

  CSS promenljive

  Ovo je put kojim ide CSS, a odlaze CSS preprocesori. Par članaka na temu: https://medium.com/dev-channel/css-variables-no-really-76f8c91bd34e https://codeburst.io/css-variables-what-you-need-to-know-d5546429ca22...
 8. sirNemanjapro

  Novi džojstik tester

  Sve pohvale za rad! :) Nisam razumeo, zašto se menja pozicija prekidača ispod džojstika i kakva su to podešavanja na samom testeru i džojstiku?
 9. sirNemanjapro

  Full-Stack developer - (NE)Moguce?

  IBM says yes, so yes. :)
 10. sirNemanjapro

  Ipad nedoumica

  Izbor ti pada na iPad 4 ili iPad Air, mada zavisi koji model želiš (cellular ili ne) i koliko prostora (GB).
 11. sirNemanjapro

  Aktivacija iMessage i Facetime na Macbook Air-u?

  Mašo, kontaktiraj Apple support u US, preko chata. Izaberi iPhone support i spremi serijski broj svog telefona. Oni će ti, preko chata, pomoći da to namestiš.
 12. sirNemanjapro

  IT preduzetnici: Banke, porezi, propisi... (FAQ - II & III post)

  Čitam celu temu od početka i nisam siguran da sam video informaciju koja dovoljno opisuje stanje stvari. Važna pitanja za kategorisanje banaka su: - Ko radi raspored deviznog priliva preko eBankinga? - Ko radi otkup deviza preko eBankiga? - Ko nudi VISA Business karticu?
 13. sirNemanjapro

  IT preduzetnici: Banke, porezi, propisi... (FAQ - II & III post)

  U sumi novca koju možeš da podigneš. Na bankomatu možeš 150.000 dinara, a na šalteru možeš više uz zahtev tj. obrazloženje.
 14. sirNemanjapro

  PowerBook G4

  Ako zelis, mozes da odneses racunar u Macolu da vide sta je sa njim. Koliko znam, ne naplacuju dijagnostiku. Nalaze se na Andricevom vencu.
 15. sirNemanjapro

  Macbook preporuke?

  Kao sto sam rekao ranije, preporuke za Marija. :)
Vrh Dno