Nedavni sadržaj od q3railer

 1. q3railer

  Koje miševe imate?

  Kod duplog klika strada mala bakarna opruga u prekidacu, tj izgubi svoja fizicka svojstva. To je problem do proizvodjaca switch-eva. Lako se resava tako sto se naruce kvalitetniji Omron prekidaci za smesnu lovu online i sam proces zamene podrazumeva zamenu same bakarne opruge. Dakle nema potrebe...
 2. q3railer

  Koje miševe imate?

  Sad sam primetio da scroll na G604 ako se brzo pomera levo-desno se cuje malo, kao da ima lufta (sa leva na desno, pre bocnih klikova). Ne primecuje se kada se normalno koristi. Takav problem ne postoji na G502X Plus. Scroll tocak ne mrda kod brzih pomeranja.
 3. q3railer

  Koje miševe imate?

  Scroll klikovi mi deluju isto... Ne primecujem neku razliku. Cini mi se da su isti na svim Logitech misevima koji imaju hyperscroll. Evo za poredjenje i na G604, ista prica.
 4. q3railer

  GeForce RTX 4000 Thread

  Da, tacno. RTX 4090 ne podrzava. A iz 3000 serije, jedino 3090 i 3090Ti podrzavaju.
 5. q3railer

  GeForce RTX 4000 Thread

  To je tacno, 24GB nije puno za arhitekturalnu vizalizaciju. Ali zar ti modeli kao 3090 ne podrzavaju NVLink vezu? Pa da se kolicina VRAM-a sa 2 karte udvostruci. Verovatno nije veza pri punoj brzini, ali svakako dovoljno efikasna za koriscenje u 3D vizualizaciji.
 6. q3railer

  Koje miševe imate?

  Stigao mi je G502X Plus, pa da napravim malo poredjenje sa G502 Wireless. Mozda nekome bude znacilo prilikom kupovine. Koristeci G502 Wireless, stekao sam utisak da ne postoji bolji mis za FPS gaming od njega. Prevashodno za palm grip, srednja velicina sake. Od samog oblika misa, do gripa...
 7. q3railer

  Windows sve sporije ucitavanje iako je Update off

  Jesam radio do neke tacke, ali kada pocne da mi ugrozava sistem, tako da ne mogu normalno da radim, bekapujem poslednju verziju Akronisom koja radi normalno i nema dalje update-a i bekapa. Vracam se na onu koja radi. Drajvere za graficku da ne pominjem. Tu mi tek haos nastane. A iskreno, na...
 8. q3railer

  Windows sve sporije ucitavanje iako je Update off

  Da, ali kada sam isao na update ove trenutne verzije na noviju ranije, urnisala mi je komp. Onda se jos sporije ucitavao, softver za 3D grafiku i samo renderovanje je pravilo probleme. Tako da sam iskljucio update za stalno.
 9. q3railer

  Windows sve sporije ucitavanje iako je Update off

  Update nikako, on mi i uneredi komp svaki put. Tek onda ce se paliti par minuta. Probacu optimizaciju particija i PrivaZer recimo. Pa cu javiti sta se desava. A C particija ima slobodno 469GB od 930GB (Samsung Evo 860 od 1TB). Inace projekte fajlove za posao cim zavrsim sa projektom brisem, oni...
 10. q3railer

  Windows sve sporije ucitavanje iako je Update off

  Pozdrav svima! Imam Windows 10 x64 instaliran, verzija 20H2 od 20.01.2021. Od tada sam kompletno iskljucio Windows update iz registy-ja i stvarno nijednom se nije apdejtovao ili izbacio bilo kakavu notifikaciju u vezi apdejta. Medjutim, kako prodje par meseci, komp pocinje sporije da ucitava...
 11. q3railer

  Periferni uređaji Koji mis za fps igranje

  Ja isto, 800 DPI, a windows mouse settings, jedan zarez levo od centra. Tako otkako sam na 24-25 inca ekranima. Deluje mi idealno.
 12. q3railer

  Periferni uređaji Koji mis za fps igranje

  Nek je sa srecom! U zdravlju da te sluzi!
 13. q3railer

  Periferni uređaji Koji mis za fps igranje

  G502. Ja koristim G502 Wireless za FPS. Izmenio sam bezbroj miseva. Sto za posao sto za igranje. Sa njim je meni cak i prelako igrati. Neverovatna preciznost i ergonomija.
 14. q3railer

  Memorijska kartica

  Evo odgovora na zvanicnoj Mi stranici: Drugo, to je telefon iz 2020, tako da nema sanse da ne podrzava. Ja u Galaxy Note 10 Plus ubacio memorijsku od 512GB, pa telefon koristim kao flesh. Filmova i serija na kilo :)
 15. q3railer

  Prečistač vazduha

  Pozdrav svima! Dvoumim se za kupovinu izmedju Xiaomi 3H i Sharp UA-PE30E-WBS01 modela. Cena im je slicna, 15-20k dinara. Za Xiaomi vidim da ima dosta recenzija, uglavnom ima dobru preporuku. Da li je neko imao iskustva sa gorepomenutim Sharp modelom?
Vrh Dno