Šta je novo?

Nedavni sadržaj od Nikola2307

 1. N

  Moonshot novčići (potencijal x10, x100...)

  Šta se desilo sa marketmove coinom, kao da mi je nestao iz walleta?
 2. N

  Xiaomi 12 / 12X / 12 Pro / 12 Ultra

  Da li još neko ima problema sa spikerfonom? Potpuno je neupotrebljiv, sagovornik me bolje čuje kada ga isključim
 3. N

  Pametna kuća (Smart home) - Diskusija, pitanja, ideje

  Ima li neko preporuku za senzor kvaliteta vazduha (pm čestice, hvac, tvoc), sa aplikacijom koja ima mogućnost notifikacija?
 4. N

  Iris TV mts

  Da li je nekako moguće podesiti da se wifi ne isključuje prilikom isključivanja/restartovanja uređaja?
 5. N

  Tapatalk i PWA aplikacija

  Da li neko zna zbog čega mi se pojavljuje ova gornja notifikacija?
 6. N

  Freelance / Frilensing : banke, porezi, propisi...

  Sad baš upoređujem rezultate iz ovog kalkulatora iznad sa nekim podacima za DOO/preduzetnike i vidim da nema neke velike razlike, pogotovo kada se uzmu u obzir troškovi računovođe, utrošenog vremena, rizik vezan za test samostalnosti, itd. Zanima me šta sam prevideo, pošto vidim da svi...
 7. N

  Freelance / Frilensing : banke, porezi, propisi...

  Ne moramo da preterujemo, ne može država baš da dozvoli da ljudi ostaju socijalni slučajevi ili bez mogućnosti lečenja. Po meni bi bolje rešenje bi bilo: Penziono obavezno ali minimalan iznos. Zdravstveno obavezno ali mogućnost korišćenja istog kao "vaučera" u privatnim klinikama.
 8. N

  Kurirske službe

  Da li je moguće nekako podneti zahtev za vraćanje pošiljke, nakon neuspele dostave? Ili mora da se sačeka ovih 20 ili koliko dana
 9. N

  Kurirske službe

  To je sad minimalna cena za pošiljku sa otkupom
 10. N

  Freelancing kroz Upwork, Elance - ko je tu, sta radite, kakvi su vam rezultati?

  Pozdrav svima ovde, ne znam iz kog razloga je tema zamrla, ali ajde da probam da je malo oživim. Koji su po vama najbolje alternative Upworku? Imao sam nedavno neprijatnu situaciju vezano za chargeback, pa bih hteo da izgradim reputaciju i na drugim platformama kako ne bih zavisio samo od jedne.
 11. N

  Porez na kriptovalute

  Tako bi trebalo, samo ne znam kako će da utvrde da li si trejdovao ili pokušavaš da opereš pare pa ne želiš da prikažeš ulaz
 12. N

  Najbolja banka za prijem novca iz inostranstva (za otvaranje deviznog računa)

  U PŠ bi trebalo da je mnogo manja provizija, čak je moguće da je i besplatno do kraja jula (ili to samo važi za mts nisam siguran)
 13. N

  mts Banka

  Da li neko zna kolika je provizija prilikom prenosa iz PŠ na devizni račun u drugoj banci (račun glasi na isto ime) i da li je tako nešto izvodljivo? Nemaju nijednu od ovih poslovnica u mom gradu, pa gledam koji mi je najlakši način da podignem novac
 14. N

  mts Banka

  Jel zna neko da li limiti koji mogu da se podešavaju unutar aplikacije važe i za internet plaćanja? Gledam kako da se osiguram pošto koristim jedan račun i za primanja i za plaćanja (nikako da se banke spoje pa da otvorim još jedan račun, ne ide mi se u BG zbog toga)
 15. N

  Xiaomi Redmi Note 9 / 9 Pro / 9S

  Vredi li uzimati Redmi Note 9 sad na ovoj akciji? Treba mi za korisnika koji nije toliko zahtevan Da li se uskoro očekuje neka bolja ponuda, novi model, kao što je bio Redmi Note 11 pre par meseci?
Vrh Dno