Šta je novo?
Honor Srbija

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O meni

 • Posedujem honor 8X telefom koji je imao operativni sistem android 9,1 . Instalirao sam android auto aplikaciju i google mapu za Srbiju, uspeo sam pomocu usb kabla da telefon povezem sa svojim citroen c-elysee ( 2019 G0DISTE ). Koji u okviru audio sistema ima 7" touchscreen tablet sa funkcijom ( mod ) Mirror Screen-om.

  Koristio sam googl mape i imao korektnu navigaciju, ali kad sam ( cesto trazen novi program ) iz neznam kog razloga prihvatio i instalirao novu verziju programa " android 10 ". U okviru novog programa nalazi se andoid auto aplikacija ( stara aplikacija je automtski izbisana ), vise nemogu da se povezem sa autom i koristim navigaciju. Jedino sto mogu koristiti je telefon ( kad me neko pozove ili ako ja zelim nekoga kontaktirati ), neznam u cemu je problem i kako da ga resim. Dali je resenje da operativni sistem android na telefonu vratim ( kakav je postupak ) na verziju 9.1 koju sam dobio kad je telefon kupljen.
  Dobro vece mozete li proveriti da li ce biti i kada update za moj model honora JSN-ALOOa? Hvala unapred....
  Zdravo imate li mozda nekih informacija kada ce biti pusten emui 9.1 za moj model telefona,imate imei u poruci? Hvala unapred....
  Zdravo hteo bih da vas zamolim da mi proverite da li je uopste pusten update emui 9.1 za honor 8x,telefon sam kupio u Kini i ima global rom,pa bih vam poslao imei kako bi mi proverili to.

  Imei: 867359041721707

  Hvala unapred......
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Nazad
Vrh Dno