Nedavni sadržaj od alter

 1. A

  Zastita potrosaca kroz zakone i praksu (FAQ u II Postu)

  Čitam temu, pitanje... Garancija na obuću je 6 meseci?
 2. A

  Redmi Note 11

  Ovo je tema i za 11 Pro? Koji je najbolji od 11 Pro 4G, 11 Pro 5G sad vidim ima 11 Pro+ 5G?
 3. A

  GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

  Čitam i ne verujem šta se dešava. Srećom nisam prešao, oprostio sam se od ukredenog novca za prenos broja koji nije uspeo. Daleko im lepa kuća. Ali sam napravio grešku što sam podneo zahtev u A1 kako vidim.
 4. A

  [MTS] BOX paketi

  Ako nema onda nema onda utiče i za nas pod ugovorm?
 5. A

  GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

  Tvoj arument pljavanja drugog člana je još bolji. Nije u redu unapred naplaćivati nešto što ne mogu da garantuju i ne zavisi od njih ! Lopovluk. Mogu da rade i kao ostali operateri.
 6. A

  GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

  Ne bih ni ja finansirao "nije do mene". Uzimanje novca unapred za nešto što ne mogu da garantuju "nije do nas ako vas odbiju" biti realizovano nije pošten i fer odnos, kada se realizuje je u redu, tako i oslu drugu operateri.
 7. A

  GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

  To je tako kada sve funkcioniše i to nije pitanje, ali ne funkciniše. Probano već dva puta, kada se odbije prenos broja vi ste platili ništa, njima ostaje novac oko koga treba da se jurite. Nije fer da se plaća unapred nešto za šta nije garantovan prenos i igranje između operatera, kada se...
 8. A

  Komercijalna banka

  Stvarno nije privlačno. Još uvek ne može da se uloguje.
 9. A

  GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

  Kako je Globatel zamislio prenos broja u svoju mrežu? Izabere se paket od 1000 din, to platite karticom ili pouzećem kada dođe kurir. I? To što vam broj ne prenesu nikom ništa, vi ste platili, niti posle zovu, niti znaju. I posle natezanje oko vraćanja novca.
 10. A

  GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

  @Globaltel Support, zašto ne može da se prenese broj u vašu mrežu? Niti vaše kolege zovu, niti ima info da se nešto dešava. Pokušano je već dva puta, znam par ljudi, svi su online podnosili zahtev, brojevi nemaju dugovanja.
 11. A

  Oglasi u Nemackoj

  Ovo što si opisao je već neko vreme aktuelno na kupujem prodajemu Srb, isto šalju kurira, plaćaju preko lažnog sajta ili šalju linkove gde ti unosiš svoje podake da primiš novac (uneseš br. kartice i kod). Znači globalno idu takve prevare. Trebalo bi da ima otvorena tema za taj sajt da se...
 12. A

  Prodavnica mobilnih - pokude i pohvale

  Prodaje, ali nije član foruma koliko znam, bio je član starog foruma, od prelaska na novi forum nisam ga video ovde. Inače svaka preporuka za njega.
 13. A

  Raiffeisen bank

  Može li sa njihovom Visa karticom koja je došla uz iračun da se plaća u insotranstvu? Da li je uopšte isplativo ili bolje neka druga banka gde su EUR na računu?
 14. A

  Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

  Šta je najbolje za Češku, turistički 10 dana? Da li tamo ima nacionalni roaming ili kupovati neku karticu?
 15. A

  iPhone 13

  Ne mogu da verujem da neko čeka telefon par meseci, zaboravio bi i šta sam naručio.
Vrh Dno