Nedavni sadržaj od Alek97

 1. A

  Iris TV mts

  Čekaj da bude neki popularniji prenos na Areni...pa kad krenu razne greške i crne slike...Dosad je bar bilo tako. Valjda će nekad, nešto srediti pa da i iris Smart/iris Go rade kako treba i kad je veće opterećenje servera.
 2. A

  Iris TV mts

  Da bi TV radio neophodno je imati irisTV u okviru box paketa jer je usluga za TV zaključana ako korisnik nema pretplatu (VLAN za TV može da se otključa samo na strani Telekoma). Ko koristi samo internet (i fiksni) i pozajmi od nekog box ne može da gleda TV.
 3. A

  Iris TV mts

  U aprilu (poslednji mesec kad sam korstio AC) je kvalitet slike bio znatno bolji na irisTV nego na AC, verovatno je i sad tako.
 4. A

  Iris TV mts

  Podrhtavanje slike u donjem delu ekrana i dalje na Areninim kanalima kad idu uživo prenosi, dakle nisu to rešili ovim ažuriranjem, skoro mesec dana ne mogu to da poprave...prosto neverovatno.
 5. A

  Iris TV mts

  Ma pustite logo ljudi, od toga nema vajde, dosad bi uradili da su hteli. Nadam se da su sredili ono povremeno podrhtavanje slike u dnu ekrana na Areninim kanalima, jer to najviše smeta već 20 dana.
 6. A

  Telenor Hipernet

  Zavisi šta je dostupno od infrastrukture na lokaciji, ako je prisutna mts optika možda da se razmotri Telenor ponuda (oni imaju samo internet) ili Orion optika ako postoji (mada ne znam kakva je njihova podrška, nekako mi deluje da Telenor ima bolju podršku).
 7. A

  MTS optika za fizicka lica

  S obzirom da ima zgrada do tebe onda bi trebalo da bude brže. Zovi CC svaki dan, šalji mejlove, dosađuj im stalno, naravno ako imaš vremena i energije za to.
 8. A

  MTS optika za fizicka lica

  Zavisi od mnogo faktora. Po mom iskustvu, najznačajniji faktor je potencijalni broj korisnika koji čeka da se priključi na mrežu. Što više korisnika, to će pre uraditi vertikalu i pustiti signal. Takođe, zavisi i od toga odakle treba da razvuku kabl do zgrade. Kod mene je od potpisivanja ugovora...
 9. A

  Stručna praksa, formalnost ili prilika za zaposlenje?

  Pozdrav, skoro sam imao sličnu dilemu. Iz mog ugla praksa u trajanju od 5 ili 10 radnih dana ne služi ničemu. Odeš negde u neku firmu, dobiješ mentora koji je uglavnom zatrpan poslom i nema mnogo vremena da tebi nešto pokazuje ili objašnjava. Tako da slabo šta možeš naučiti. Praksa da bi imala...
 10. A

  Iris GO (ex mts TV GO)

  Večeras je konačno iris go (preko pretraživača) radio kako treba tokom mečeva LŠ .
 11. A

  SBB - Generalna diskusija

  @AmilDinsio Možda da probaš Wireshark, mada koliko se sećam on radi analize na nivou paketa, verovatno ima nešto bolje.
 12. A

  SBB - Generalna diskusija

  EON van mreže radi na bilo kom internetu i ima vraćanje.
 13. A

  Iris GO (ex mts TV GO)

  Ma čim je neki popularniji prenos na Areninim kanalima aplikacija je u stanju raspadanja na svim platformama, i ko zna da li će to ikad srediti.
 14. A

  PlayStation 5 - opsta tema

  Najbolje je da napraviš UK i US nalog i kupuješ dopune na sajtovima (amazon, cd keys...ima ih dosta). US store je najjeftiniji ali bude nekad i na UK store-u dobrih ponuda. Dobiješ kod na mejl, uradiš reedem i onda kupiš igre preko PS store-a. Da iskoristim priliku i ja da pitam nešto. Pošto...
 15. A

  SBB - Generalna diskusija

  Koliko ja znam, gde god da je zaključen ugovor, korisnik ima pravo da 14 dana od dana potpisivanja isti raskine bez plaćanja bilo kakvih penala.
Vrh Dno