alo ! sto jeste jeste - sto nije nije ! nemoj mi trpati reci u usta drugar, jesam pominjao i znam zasto i sta sam pominjao jel i dalje tako mislim, ali NISAM rekao da je 7800 losa karta, vec sam rekao da su ljudi koji su pozurili i kupili je ispali majmuni, isto ce se desiti i sa 8800 serijom. TO JE ONO sto ja kazem, a ne da ne valja ili da je slaba, vec da je prva nVidijina revizija LOSA kupvina jer ce za mesec-dva izaci bolja karta za MANJE para (ili ti isto para kao sada 8800 ali bolja karta)
A kad me vec provocirate - GTS 8800 je kanta. Za manje para ja bih se pomirio sa x1950xtx, nije kao da ima brdo dx10 naslova, a nije kao ni da ce ih biti u narednih pola godine, a ti kao novinar najbolje znas kolko ce derivata nv80 chipa biti za pola godine, pa me ne bi ni cudilo da bude vec i 9xxx serija u junu sledece godine.
A kad me vec provocirate - GTS 8800 je kanta. Za manje para ja bih se pomirio sa x1950xtx, nije kao da ima brdo dx10 naslova, a nije kao ni da ce ih biti u narednih pola godine, a ti kao novinar najbolje znas kolko ce derivata nv80 chipa biti za pola godine, pa me ne bi ni cudilo da bude vec i 9xxx serija u junu sledece godine.