Šta je novo?

https://webmail.eunet.yu/

Kod mene jos radi

Evo i slike

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    38.6 KB · Pregleda: 225
meni neradi kao i uvek

jesu li oni jedini projavderi koji nedaju pristup webmail-u ako nezovete sa njihovih linija? :D
izgleda su se toliko ojadili da pokusavaju i na taj nacin privuci nove uplate :D

Prilozi

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    18.2 KB · Pregleda: 130
Haha, ne mogu da verujem da ni webmail ne mozete da proverite, ako niste nakaceni na Eunet liniju... Koja ljakse politika.

Zbog takve politike su od lidera postali ovo što jesu.

Preko Sezama takodje ne radi.

Ne bih da se mesam, ne koristim njihove usluge, ali koja je svrha webmail-a ako si obavezan da pristupas preko njihovih linija.
Meni kao prosecnom korisniku treba 30 sekundi da podesim novi mail acount u outlook-u i da proverim postu bez cimanja u browseru, logovanja i slicnih stvari. To konkretno znaci, da ako imam na raspolaganju eunet vezu,cak i da mogu, ne bih koristio webmail. Mislim da je webmail predvidjen upravo za upotrebu kada nisam pored svog racunara ... ili negde gde nema eunet-a...

A da li Vam odgovara POP3 pristup sa drugog provajdera ?
Ulogujete se u Vas CP na Eunetu, podesavanja i imate opciju Pristup POP3 i lepo to zakacite i mozete skidati postu sa bilo kojeg provajdera. Ali da to ipak ne bili bas tako lepo :)

Da biste mogli da koristite ovaj servis, neophodno je da imate vremena na Vašem nalogu. Servis se tarifira tako što se stanje Vašeg naloga umanji za 6 min po 1MB preuzete pošte.

Da biste mogli da koristite ovaj servis, neophodno je da imate vremena na Vašem nalogu. Servis se tarifira tako što se stanje Vašeg naloga umanji za 6 min po 1MB preuzete pošte.

haha vrhunski bezobrazluk!da ne poverujes:whip:

Odavno nisam video ovakvu glupost. Mislim da su u srpskim provajderskim biserima zeznuli cak i Neobee i njihovih 5 ADSL sati za 750 din. Postaju nevidjeno bezobrazni...

Ja na poslu imam SBB i od nedavno mi Eunet Webmail radi, evo probao sam pre par minuta i radio je takodje. Zanimljivo je da ne radi na svakom racunaru iz mreze sa koga sam pokusao da pristupim!

Prilozi

• webmail.gif
    webmail.gif
    23.5 KB · Pregleda: 178
info: sa beobuga radi.

Odavno nisam video ovakvu glupost. Mislim da su u srpskim provajderskim biserima zeznuli cak i Neobee i njihovih 5 ADSL sati za 750 din. Postaju nevidjeno bezobrazni...
Pa to im je tradicija. Ja sam jednom rekao kako sam prestao da budem korisnik EUneta. Rekli su mi da pošto sam potrošio vreme i nisam produžio ne znam koliko meseci (ja sam ubeđen da mi je ostalo 15-20 minuta) moram da im platim reaktivaciju naloga. Kakvu, zaboga, reaktivaciju? Platio sam jednom otvaranje naloga, platio sate, došao da ponovo platim sate a oni će "a, ne može, prvo plati reaktivaciju."

Više me od tada Eunet nije video, niti će ikada.

Postali su NULA od provajdera, mnogo korisnika ih je napuslilo bas zbog tog mejla. Ja sam napustio bas zbog toga.

Bemti provajdera ako ja ne mogu da pristupim sandcetu za postu iz nase zemlje.

jel neko od sbb korisnika probao da pristupi preko proksija ?

inače nije baš najbolja ideja koristiti mejl kod bilo kog provajdera.
uvek imaš razno razna ograničenja - pristup samo sa njihove linije, veličina sandučeta ili poruke, čudna spam politika, server malo radi malo odbija poštu, itd, itd...

Nazad
Vrh Dno